כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חופשת סקי עם הדרכה בעברית בשלדמינג אוסטריה 12/03/2008 19:58 לתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2165 הודעות עד כה
סקי בשלדמינג 3/2008

יצאנו ב1/3 עם קבוצה של רגינה טורס בארגונו של בועז קניאל לאתר הסקי סקי אמייד הנמצא כשעה נסיעה מזלצבורג.הנחיתה הייתה במינכן(ארקיע) ומשם כשלוש וחצי שעות נסיעה ומגיעים לעיירה שלדמינג בה התאכסנו. במלון בועז כבר חיכה , החדרים חולקו מראש כך שבתוך כ-10 דקות מההגעה כבר פרקנו מזוודות בחדר ושמנו פעמינו לחנות הציוד ששוריינה מראש לשם השכרת ציוד.

הקבוצה מנתה כמאתיים איש אישה וטף כאשר כ-70% היו ילדים מגילאי חמש ועד 16. זהו בעיני גודל נכון של קבוצה כי אז ניתן להגיע להומוגניות טובה של קבוצות ההדרכה לילדים .
המלון :HOTEL ROYER הינו מלון 4.5 כוכבים. מלון מעולה. חדרים גדולים, איזור לובי ובר גדולים, במלון בריכה פנימית ענקית עם מגלשת מים ארוכה שהילדים לא הפסיקו להשתעשע בה, מגרש טניס מקורה, באולינג, חדר משחקי וידאו,שני חדרי משחק לילדים בהם נערכה פעילות אחה"צ, סנוקר, פינג פונג, וכמובן סאונות למיניהן. במלון חדר סקי גדול ומודרני למי שבחר לאכסן את ציודו במלון.
כל יום מארבע אחה"צ הוגש במלון כיבוד קל ושתייה חמה. ארוחת הערב הייתה בת חמש מנות ובהגשה מה שמאוד נוח בעיני. ארוחת הבוקר הייתה מאוד עשירה עם טיגון חביתות במקום, פנקייק לילדים לפי בחירה, סוגי לחם וסוגי גרנולות שונים ועוד. צוות המלון והמלצרים היו אדיבים נעימים וקשובים להפליא. בהחלט מלון מהרמה היותר גבוהה.

מעלית הסקי נמצאת כחמש דקות הליכה מהמלון וכשלוש דקות באוטובוס הסקי.מערכת ההסעות אגב יעילה להפליא. כאשר עובר אוטובוס הסקי ואינו יכול להכיל את כל הממתינים הנהג מודיע בקשר ותוך שתי דקות מופיע אוטובוס נוסף שאוסף את הממתינים. בבסיס המעליות ישנם לוקרים פשוטים לאכסון הציוד. אנו בחרנו לאחסן את הציוד בלוקרים של החנות שבבסיס המעליות כי שם היו גם מחממי נעליים. כך התחלנו וסיימנו כל יום בנעליים רגילות.
שלדמינג עצמה עיירה קטנה ונחמדה עם איזור של מידרחוב רצוף חנויות .

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חופשת סקי עם הדרכה בעברית בשלדמינג אוסטריה תגובה ל - 1 12/03/2008 20:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ההדרכה:
לקבוצה הצטרפו כ-22 מדריכי סקי וסנואובורד חברי איגוד מדריכי הסקי .
כבר אמרתי בעבר ואחזור על כך שוב: אין אין עליהם. חבורה של אנשים מכל הארץ אשר לא רק אוהבים סקי אלא גם ובעיקר אוהבים להדריך.כולם בעלי מקצועות אחרים שמדריכים מתוך אהבה ולא כמקצוע. עדי ביתנו בת ה-9 שזה לה השבוע הרביעי עם הדרכה בעברית גלשה עם המדריך גרי אברמוביץ בקבוצה בת 6 ילדים. גרי ,חיה רעה ,קידם אותם בטירוף.הילדים בקבוצתה של עדי גלשו את כל סוגי המסלולים למעט שחורים. ביום האחרון בגלישה המשפחתית עדי גלשה לפנינו ואנו ,אורנה ואני, בעלי ותק של 10 שבועות לא הצלחנו להשיג אותה. עם כל המאמץ ממש לא הצלחנו. שאפו לגרי.המדריכים אספו את הילדים כל בוקר ב-9:00 לקחו אותם בסקי בס הוציאו להם את הציוד מהלוקרים, דאגו שלא יהיה להם קר מידי או חם מידי, עשו להם הפסקות שתייה ובצהריים דאגו להאכילם על ההר. בסוף היום בערך בארבע החזירו אותם למלון. שם חיכתה להם תירצה המדריכה החברתית שהפעילה את הילדים..
אנו בכלל לא חזרנו למלון אחרי הסקי כי לעדי לא היה זמן אלינו. בשש וחצי בערב שלפנו אותה בכוח כדי שתנוח מעט ותתקלח לפני ארוחת הערב.
אין לי כל ספק שסוג החופשה הזה הינו אידאלי למשפחות עם ילדים. שום חופשה בקלאב מד או ולטור לא תדמה לה.
גולת הכותרת של ההדרכה בעיני היה המדריך של קבוצתנו(המבוגרים) הלו הוא קלץ(יוסי קידר בעברית). קלץ בעל רמת הדרכה 1 (שזו הגבוהה ביותר) הינו באזרחות רופא שיניים. עכשיו שימו לב: אורנה ואני גלשנו עם הרבה מדריכים. רובם מדריכים מקומיים (איטלקים ואוסטרים)ובהדרכה פרטית.מעולם לא נתקלתי בכזו רמה גבוהה של הדרכה משולבת באהבה סימפטיות ושימחת חיים כפי שיש לקלץ.האיש פשוט מדהים כמדריך סקי וכאדם.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חופשת סקי עם הדרכה בעברית בשלדמינג אוסטריה תגובה ל - 2 12/03/2008 20:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אתר הסקי.
האתר מכיל מספר כפרים. אנו התאכסנו בשלדמינג שנמצאת במרכז. שלדמינד מחוברת במעליות ובמסלולים לשלושה כפרים נוספים שביחד נותנים מגוון רחב ביותר של מסלולים מכל הסוגים . מירב המסלולים אדומים. האתר מאוד מודרני, מערכת מעליות טובה, מספר מסלולים למדידת מהירות גם בסללום וגם בדאון היל. ביום האחרון עדי לקחה אותנו לגלוש במסלול האהוב עליה. זהו מסלול אדום שבתחילתו יש מיוזיק בוקס. היא בחרה שיר אהוב עליה ואז גולשים את המסלול ושומעים לכל אורכו את השיר שנבחר. אין לי המלצות על מסלולים מסוימים . כל המסלולים רחבים מתוחזקים היטב .על חלק ממסלולי הגישה לעיירה עובר חתול שלג גם אחה"צ. האתר אינו גבוה ורוב הגלישה הינה בין עצים מה שמוסיף הרבה יופי למסלולים. מסעדות הרים יש בשפע בחלקן יש מוסיקה חיה שמתחילה בצהריים.
בנוסף יש באתר מסלול מואר לגלישת לילה שפתוח כל יום, מסלול מזחלות ובקרחון דכשטיין מערת קרח.

אפרה סקי.
למי שאוהב קניות כבר ציינתי שיש מדרחוב נחמד. ליד מעלית הבסיס בשלדמינג שנקראת פלנאי הוקם קומפלקס ענק בן שתי קומות . גודלו בערך פי שניים מהמוסרוויט. בסוף היום הקומפלקס מוצף בגולשים יש בו די ג'י ריקודים והופעות חיות.לעומת המוסרוויט קיים בו יחס שווה בין גברים לנשים.

זהו. נסתיימה לה עוד חופשה מוצלחת ביותר באתר נפלא ובמלון מצוין. הרבה תודה לבועז על ארגון מדויק ויעיל לבנגי מרגינה טורס שדאג לכולם כמו אבא טוב וכמובן למדריכי ומדריכות איגוד הסקי.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עדי וגרי המדריך תגובה ל - 3 12/03/2008 20:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

גרי המדריך ועדי
גרי המדריך ועדי(גודל:52.63KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. קבוצתנו עם המדריך קלץ תגובה ל - 4 12/03/2008 20:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

קבוצתנו עם קלץ
קבוצתנו עם קלץ(גודל:25.24KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לא חסר שלג תגובה ל - 5 12/03/2008 20:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. קבוצת המדריכים תגובה ל - 6 12/03/2008 20:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

קבוצת המדריכים
קבוצת המדריכים(גודל:21.17KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. לא חסר שלג תגובה ל - 6 12/03/2008 20:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

לא חסר שלג
לא חסר שלג(גודל:24.53KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מסלול הלילה תגובה ל - 8 12/03/2008 20:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

מסלול הלילה
מסלול הלילה(גודל:49.58KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אפרה סקי תגובה ל - 9 12/03/2008 20:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

אפרה סקי
אפרה סקי(גודל:51.00KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. ברוכים השבים תגובה ל - 10 12/03/2008 21:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה ב לא מחובר רינה ב  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
איתן עם קבוצת מדריכים כזו לא פלא שהיה לכם כייף. עדי שכתבתי עליו לפני יומיים נמצא בתמונה, ליאת ,ענת ,אסף,גרי בקיצור כל החבר'ה הטובים.
וכמו שכתבת כל אחד ואחת מהם בעל מקצוע כזה או אחר ולכן הם יכולים לתת את עצמם וכולם בהדרכה ובאיכפתיות.
ומה עם הבת שלך מתכוננת להגיע לאקדמיה לסקי?? Smile
שמחה שנהניתם.
אחלה דיווח ותמונות גם כן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. רינה ,הנה עדי ועדי בערב קריוקי תגובה ל - 11 12/03/2008 21:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

Zermatt 10.07 009.jpg
Zermatt 10.07 009.jpg(גודל:26.01KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. תענוג לקרוא תגובה ל - 3 12/03/2008 21:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1569 הודעות עד כה
וגם תודה על התמונות.
איתן - איך היית מחלק את הגלישה במתחם Amade על פני 6 ימים?
האם מתאים לסקי ספארי?
איך היית משוה את Amade לסנט אנטון או זילרטל?

תודה,
- מ.א.

Save Earth! Reduce, reuse, recycle
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. מסלול אדום תגובה ל - 13 12/03/2008 22:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ראשית אני מעדיף אתרים כמו סקי אמייד סקיוולט וסלווה גרדנה כמובן על פני סנט אנטון כי:
1) האתרים יותר גדולים.
2) אינך זקוק לסקי בס כדי לעבור מאתר לאתר. בסנט אנטון אחרי שלושה גג ארבעה ימים יש לנסוע ללך/צורס אם רוצים לגוון.גם בזירטל נסעתם כל יום למקום אחר. באתרים שציינתי אתה שם את המגלשיים בבוקר ולא רואה כבישים וסקיבס עד הערב.
סקי ספארי אפשר כמובן לעשות אך המסלול אינו מעגלי אלא ליניארי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. תודה תגובה ל - 14 12/03/2008 22:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גם בזילרטל אתה שם מגלשיים בבוקר ונפגש עם האוטו בחניה רק בערב...
אז מה ההבדל הגדול?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. חמודים. וגם בנג'י אם לא טעיתי . תגובה ל - 12 12/03/2008 22:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה ב לא מחובר רינה ב  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. Ski Amade תגובה ל - 14 13/03/2008 08:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אדם מאיגוד מדריכי הסקי אדם מאיגוד מדריכי הסקי לא מחובר אדם מאיגוד מדריכי הסקי  משתמש פעיל 158 הודעות עד כה
הי איתן,

שמח שנהניתם, כיף לקרוא תגובות כל חיוביות על המדריכים וההדרכה.

בהיגוי הגרמני יש לומר "אַמַאדֶה" (עם סגול ב-ד') ולא "אמייד" שנאמר בהיגוי אנגלית.

אדם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. Ski Amade תגובה ל - 17 13/03/2008 09:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 929 הודעות עד כה
אמדה במלעיל או במלרע?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. במלעיל (רציני לגמרי, טוב, כמעט...:-)) תגובה ל - 18 13/03/2008 10:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אדם מאיגוד מדריכי הסקי אדם מאיגוד מדריכי הסקי לא מחובר אדם מאיגוד מדריכי הסקי  משתמש פעיל 158 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. אדם תודה על ההבהרה תגובה ל - 17 13/03/2008 10:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. icon12.gif  ברוכים השבים - יופי שנהניתם תגובה ל - 1 13/03/2008 12:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בומברדינו בומברדינו לא מחובר בומברדינו  משתמש פעיל 180 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

תודה ובהחלקה בומברדינו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. מסלול תגובה ל - 15 13/03/2008 12:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איני מכיר את זילרטל ולכן אייני משווה. יחד עם זה בסנט אנטון היינו בינואר והאתר נגמר לנו לאחר שלושה ימים. כדי לגוון נסענו ללך וצורס וזו כבר נסיעה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. תודה, אחלה דיווח תגובה ל - 22 13/03/2008 13:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הראל לא מחובר הראל  משתמש בינוני 91 הודעות עד כה
השנה הייתי באישגיל והדיווח שלך משנה שעברה בהחלט עזר לתכנן.
איך היית משווה את שלמדינג (או איך שלא קוראים לזה, בחיים לא שמעתי על האתר הזה...)
לאישגיל מבחינת אתר הסקי ומבחינת העיירה עצמה?
דרך אגב - באישגיל השנה- לא היו תורים במעליות בכלל, ואני מדבר על השבוע האחרון של פברואר - תחילת מרץ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. icon14.gif  איתן, יופי של דווח - כרגיל תגובה ל - 5 13/03/2008 13:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 519 הודעות עד כה
נראה שהיה חופשה כיפית.
אם הילדה עוד השתפרה (ועברה אף את ההורים) אז בכלל. כיף לראות את הילדים גולשים.

בחופשת נובמבר שלי עם קורל (הקטנה בת ה-16), שהיא גולשת יפה אך לא מהר, לקראת סוף היום (עם העייפות שלי) היא תמיד הייתה עוברת אותי ומחכה לי: "נו, אבא, מה קורה?"
"סתם, אני עוצר לתמונה..." (מה? אני אגיד שאני עייף)

אז יופי לכם.
נראה שהמחיר היקר של רג'ינה (כך ציינה מיכל בדווח לשה) מצדיק את ההשקעה.

ואם להמשיך את רצף השאלות של מ.א., שלדמינג (או אמאדה במלעיל...) הוא בהחלט יעד עתידי שלי בהחלט בגלל הפוטנציאל של ספארי (כפי שיחונן תיאר בתאורים שלו).

עוד משהו: לפי הסיפורים, נראה שהמלון היה 5.5 כוכבים ולא 4.5: איזה פינוקים!!

בהחלט אני מסכים כי זו חופשה יותר כיפית מאשר בקלאב. לספק את הסקרנות, אפשר לדעת כמה עלה הדיל לאדם. אני מהמר על 1600 יורו לאדם. כמה רחוק הייתי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. אישגיל לוקחת בהליכה תגובה ל - 23 13/03/2008 13:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. אדוארדו תגובה ל - 24 13/03/2008 13:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
1680 למבוגר 1370 לילד כשלישי בחדר.המחיר כולל הכל למעט ציוד.
למי שאינו רוצה הדרכה היה זיכוי מסויים אם איני טועה 180 יורו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. איך היה מזג האוויר? תגובה ל - 10 13/03/2008 17:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מיכל ע לא מחובר מיכל ע  משתמש פעיל 550 הודעות עד כה
הי איתן,
כיף לקרוא את הדיווח שלך. אני שמחה לשמוע על השיפור בגלישה של עדי, כי דווקא אצל נטע לא היה השנה שיפור משמעותי (אחרי הקפיצה הרצינית שהיא עשתה שנה שעברה).
האם גלשתם גם בחלקים אחרים של amade?
איך היה מזג האוויר? האתר היה פתוח כל הימים?
מיכל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. איתן תגובה ל - 22 13/03/2008 18:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כשאני מסתכל על מסלולי הסקי של מרחב סנט אנטון אני מקוה ששלושה ימים יספיקו למרחב כולו כולל לך וצורס (המטרה לא לגלוש בכל המסלולים, אלא להתקדם ממרחב למרחב).
בענין הנסיעה ללך וצורס - כמה זמן זה לוקח? רבע שעה עד חצי שעה? לי אין עם זה שום בעיה. דוקא כיף. רואים וגולשים בנופים חדשים כל הזמן. דוקא להיות קשור לנקודת יציאה אחת נראה לי מגביל.

בעיקרון - אני מעדיף התנידות והתקדמות על פני סקי אין/אאוט

אבל בהחלט מבין את הגישה שלך. אחלה.

- מ.א.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. אדוארדו תגובה ל - 24 13/03/2008 18:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אתה יכול להפנות לדווחים של יוחנן לגבי סקי ספארי באמדה?

תודה,
- מ.א.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
30. לאיתן לגבי המחיר תגובה ל - 26 13/03/2008 19:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כרמית השניה כרמית השניה לא מחובר כרמית השניה  משתמש פעיל 376 הודעות עד כה
איתן, המחירים שציינת הם בדולר או ביורו?

אם זה ביורו אז זה בדיוק, אבל בדיוק, כפול מהחופשה האחרונה שלנו, שהסתכמה ב 900 יורו למבוגר, 750 יורו לילד,כולל ציוד והדרכה. (הוספתי למחיר שלך 100 יורו על ציוד)

מי שיכול להרשות לעצמו זה בהחלט פתרון מצויין לילדים. אבל זה ממש לא מחיר לכל כיס. אני מניחה שרבים מהגולשים פה בפורום לא היו יוצאים במחיר כזה (כולל אותי).

זה ללא ספק הטופ של הטופ מבחינת חופשה עם ילדים.
אבל בואו לא נשכח, ילדים יכולים ללמוד גם עם מדריכים שאינם דוברי עברית. או לפחות חלק מהילדים. ארבעת ילדי, שהקטן בהם התחיל בגיל 6, עשו זאת נפלא. אבל זה בהחלט דרש מאיתנו ההורים יותר ויתורים. לכל דבר יש מחיר.

שמחה שנהניתם (רואים בתמונות) ואחלה דיווח.

כרמית

נ.ב. אם אני זוכרת נכון דיווחת על יום או ימיים בתחילת החופשה שלא יכולתם לגלוש. או שאני טועה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
31. מדריכים יקרים תגובה ל - 7 13/03/2008 20:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ברק ברק לא מחובר ברק  משתמש פעיל 1148 הודעות עד כה
אני משכונע שאם איתן החמיא לכם אז בטוח שמגיע לכם !
אבל החליפות אנשים יקרים, החליפות - זה לא זה Smile))
חייבים להצטייד במשהו אופנתי יותר.

baco
סמן להדפסה   הוספת תגובה
32. דיווח נהדר, שמח שנהנתם.שלדמינג נכנסת לרשימה תגובה ל - 12 13/03/2008 20:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 408 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
33. icon12.gif  stay tuned for next year תגובה ל - 31 14/03/2008 07:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
34. זה התחלת השם "אמדאוס" תגובה ל - 18 14/03/2008 14:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Eran לא מחובר Eran  משתמש בינוני 87 הודעות עד כה
המתחם קרוי ע"ש המלחין אם אני לא טועה (ויכול מאוד להיות שאני טועה...).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
35. לפעמים עדיף סקי בס תגובה ל - 14 14/03/2008 14:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Eran לא מחובר Eran  משתמש בינוני 87 הודעות עד כה
אם אתה רוצה לגלוש באיזור מסויים, והאפשרויות הן או לגלוש במשך שעה, למשל, כדי להגיע אליו או לנסוע רבע שעה באוטובוס, אז לפעמים עדיף האוטובוס. כך אתה יותר זמן באותו איזור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
36. איך היה מזג האוויר? הי מיכל תגובה ל - 27 14/03/2008 18:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ביום ראשון ירד גשם רציני ולא יצאנו לגלוש. גם אלו שניסו חזרו מהר מאוד.יום שני היה שימשי ונעים אך עם שלג רטוב. מיום שלישי התחיל לרדת שלג שלא הפסיק עד יום רביעי בלילה מה שנתן פאודר וצבע לבן לכל האיזור. חמישי ושישי היו ימים נפלאים עם שמש וטמפרטורות נוחות.
לא גלשנו בכל האיזור אלא רק בכפרים המחוברים לשלדמינג.הימים היו כל כך מלאים ועדי לא הסכימה לוותר על היציאה עם קבוצתה כך שירדנו מתוכניתנו לקחת אותה לקרחון דיכשטיין למערת הקרח.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
37. הנה תמונה אחרי השלג תגובה ל - 36 14/03/2008 18:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

שלג טרי
שלג טרי(גודל:26.08KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
38. כרמית תגובה ל - 30 14/03/2008 18:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המחירים ביורו. הדיווח שלי התיחס בעיקר לקונספט של הדרכה בעברית ולא למחיר.
המוצר הזה בעיני נכון ליציאה עם ילדים. ברור שכשאנו יוצאים ללא ילדים איננו נוסעים בקבוצה.
עלות החבילה נגזרת שוב מהחלטת הנוסע. חברת פינגווין לדוגמא מוציאה קבוצות לאתרים יוקרתיים ברמת מחיר זהה אך גם קבוצות ברמת מחיר של פחות מ-1000 יורו לאתרים פחות נוצצים.
לגבי המכור וילדתו פעולותיו היו נכונות בעיני. גם אנו כשיצאנו עם עדי בפעם הראשונה בקבוצה עפ הדרכה בעברית(היא היתה בת שש)הקפדנו להיות באיזור הגלישה שלה פגשנו אותה כל יום בצהריים וסיימנו את יום הגלישה שלה מוקדם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
39. סיקרנת אותי... תגובה ל - 34 15/03/2008 11:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ולכן הלכתי לבדוק Smile,

הטענה אכן נשמעה הגיונית אבל לא ידעתי אם האיזור נקרא על שם המלחין או להיפך.

אם כן, אכן איזור הגלישה נקרא על שם המלחין וולפגנג אמאדאוס מוצרט שנולד בזלצבורג.

השם "אמאדאוס" הינו תרגום השם Theophilus (ביוונית) שהיה חלק משם ההטבלה של המלחין.

משמעות השם: אהוב על ידי אלוהים (ama-אהוב, deus-אלוהים).

מי שרוצה לדעת עוד, מוזמן לקרוא בקישור המצורף.

אדם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
40. לינק לסירטונים שצלמנו בשלגמיניד ביונאר תגובה ל - 39 16/03/2008 19:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  aquazoom לא מחובר aquazoom  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
סמן להדפסה עמוד הבא הוספת תגובה
להודעה קודמת:סקי עם הילדים הפרטיים באוסטריה
להודעה הבאה:דיווח אחרון: סקי ספארי בעמק צילרטל