כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon5.gif  מחפש מלון או אכסניה מומלצת באנטיגואה לימים הראשוני 13/03/2008 12:23 לתגובה הבאה
  mukki לא מחובר mukki  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
שלום לכולם
ב- 3.4 אני טס עם בת זוגתי לגוטמאלה אנחנו מחפשים מלון באנטיגואה לכמה ימים האם יש איזה מלון או משהו אחר מומלץ באנטיגואה?

2. האם יש מלונות באנטיגואה שיש להם הסעות משדה התעופה של גוטמלה

רמי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מחפש מלון או אכסניה מומלצת באנטיגואה לימים הראשוני תגובה ל - 1 13/03/2008 17:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
efratsimhi12 efratsimhi12 לא מחובר efratsimhi12  משתמש פעיל 163 הודעות עד כה
תחפש ב1001 טיפים. רשום שם הרבה.
ולא ידוע לי על גסט האוס שיש לו הסעות המשדה.
תיקח מונית 25 דולר למונית עד אנטיגואה. תנסו לצרף עוד אנשים שיהיה זול תתחלקו..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מחפש מלון או אכסניה מומלצת באנטיגואה לימים הראשוני תגובה ל - 1 13/03/2008 20:02 לתגובה קודמת
  chapina לא מחובר chapina  משתמש פעיל 231 הודעות עד כה
הכי פשוט בעולם, תגגלו. כמעט לכל המלונות ואפילו לגסטהאוסים יש אתרי אינטרנט. באנטיגואה יש עשרות אם לא מאות מקומות לינה בכל טווח המחירים. כמעט לכל המלונות בטווח המחירים הבינוני ( 20-50 $ ללילה לחדר) ומעלה יש שירותי הסעה משדה התעופה אצל חלקם זה בתשלום סימלי ואצל חלקם זה בחינם. בכל אופן השירות הזה יופיע אצלם באתר
"שאטל" משדה התעופה ( יש כל הזמן) אמור לעלות 10 $ לבנאדם.
המקומות שאני מכירה אישית באנטיגואה אלו הם: הוטל שלום- לטווח המחירים הזול מאוד ( 10 $ ללילה לזוג) מאוד פשוט ובסיסי אבל החדרים נקיים המצעים נקיים ויש מים חמים
בטווח המחירים הבינוני יש המון: קאסה רוסטיקה - חמוד אבל קצת רועש בלילה, פאלאסיו צ'יקו- אחלה, קטן אינטימי ונקי, בקיצור תגגלו הכי פשוט.
יש גם אתר שנקרא TRIP ADVISOR שבו מטיילים מדרגים וכותבים חוו"ד על מקומות. שווה להציץ

בכל אופן אנטיגואה מהממת אחלה מסעדות אחלה מקומות בילוי ואחלה אוירה

תהנו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול מוטס לטיקל
להודעה הבאה:מקסיקו-גוואטמלה