כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סאן גייט פורט רויאל/ריקסוס פרימיום? 14/03/2008 12:58 לתגובה הבאה
  שרונה8 לא מחובר שרונה8  משתמש בינוני 95 הודעות עד כה
משוטטות בפורום הבנתי שאלה הקלאבים המובילים כיום באנטליה.
שאלתי היא האם גודלם העצום לא מהווה בעיה מבחינת ניידות בין מקום למקום? האם יש מספיק "ריקשות" גם ביולי למשל, או שממתינים זמן רב?
האם ילדים בני 11 יתמצאו לבד במקום כ"כ גדול וידעו למצוא דרכם לבד לחדר/לבריכה/לחדר האוכל וכו?
אני אם חד הורית לשלושה ומכיוון שנוסעת איתם לבד, אני מתלבטת...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. סאן גייט פורט רויאל/ריקסוס פרימיום? תגובה ל - 1 14/03/2008 13:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yellowking לא מחובר yellowking - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1496 הודעות עד כה
כמובן שיש בעיה בניידות מכיוון שמדובר במלונות ענקיים.
בסאן גייט האורחים יכולים להתנייד ממקום למקום בעזרת "ריקשות" ובריקסוס רגלית וכמו כן יש אפשרות בעזרת סירות שנמצאות באגם המלאכותי שבמלון.
אני מאמין שילדים בני 11 יוכלו להתמצא במקומות הללו בכל זאת הם לא ילדים קטנים.
חשוב שמגיעים למלון לשוטט בכל חלקיו על מנת שהילדים ידעו איפה כל דבר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סאן גייט פורט רויאל/ריקסוס פרימיום? תגובה ל - 2 14/03/2008 20:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  jacobb לא מחובר jacobb  משתמש מתחיל 29 הודעות עד כה
מה אתה יכול להמליץ להורים פחדנים , שבכל זאת רוצים שלילדים יהיה חופש תנועה ללא פחד של ללכת לאיבוד

הילדים בני 9 ו 4
אוליי רויאל ווינגס מתאים יותר ?
נב אם זאת קשה לנו לוותר על האיכות ,השירות והפאר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. סאן גייט פורט רויאל/ריקסוס פרימיום? תגובה ל - 3 14/03/2008 21:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  טלוש לא מחובר טלוש - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1100 הודעות עד כה
אני הייתי ממליצה למשל על אמרה וינג הוא נמצא בפאתי קמר.יש לו נוף מ ה מ ם מכל הכיוונים וחוף יפיפיה. יש לו מספיק אזורי בילוי אך לא יותר מדי. למשל פארק המים תחום באזור המשפחתי. ומצדו השני של הבנייין המרכזי נמצאת בריכה נוספת. מאוד נוח כי הבריכה של הילדים מאוד גדולה.
המלון מאוד אסתטי חדרים גדולים ומעוצבים יפה. אוכל מצוין וצוות נחמד.והכל כלול שלהם- ממש הכל כלול.
החסרון הוא המרחק משדה התעופה (כשעה) אבל זה לא נורא.
למרכז העיירה קמר ניתן להגיע בדולמוש מחזית המלון בעלות מצחיקה. העיירה עצמה אלגנטית ומאוד אירופאית בסגנונה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. סאן גייט פורט רויאל/ריקסוס פרימיום? תגובה ל - 4 14/03/2008 21:39 לתגובה קודמת
  yellowking לא מחובר yellowking - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1496 הודעות עד כה
הרויאל ווינגס יכול להתאים אך גם הוא די גדול ואזור הבריכות של המבוגרים לא ממוקם ליד פארק המים.
אפשרות טובה היא הקווין אליזבת, מלון קונספט של האונייה המפורסמת עוצבה בדיוק כמו האונייה המפורסמת, מלון מפואר מאוד ממוקם בעיירה המדהימה גוינוק שברקע הרי הטאורוס.
מרחק הנסיעה משדה התעופה הוא 50 דקות נסיעה, ליד המלון ישנו את השוק של גוינוק.
חדרי המשפחה במלון ענקיים ומעוצבים בטוב טעם והדבר הכי חשוב- המון המון פעילויות לילדים כגון פארק מים ואפילו אולם החלקה על הקרח.
על האוכל אין צורך לדבר ובמיוחד על המסעדה האיטלקית המעולה שבמלון.
האתר שלהם כרגע משום מה לא פעיל לכן אני מצרף לך תגובות נוסעים+ תמונות.

[עודכן ב:14 מרץ 2008 21:40:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:המלצה
להודעה הבאה:מבקשים עזרה בבחירת קלאב מבין 5

חוות דעת

אתרי מידע נוספים

אתרי קלאבים באנטליה