| 1. התיעצות בנושא בחירת מסלול טיול באוסטרליה |
14/03/2008 13:34  |
| |
y_tamar |
9 הודעות עד כה |
|
|
שלום...
אני מתכוונת לטוס בחודש אוקטובר לאוסטרליה לטיול של כ-4.5 חודשים.
אנו (זוג) מתכוונים לקנות רכב, ובכל מקרה לטייל לפחות חודש וחצי במדבר.
אני אשמח אם מישהו יוכל לייעץ איפה עדיף לטייל בנוסף למדבר - בחוף המזרחי או המערבי?
אנחנו אוהבים יותר טיולי טבע ונוף, מאשר אזורים עירוניים, ומחפשים אזורים שאפשר לעשות בהם טיולים רגליים של ימים בודדים.
תודה מראש...
תמר
|
|
|
|
| 2. התיעצות בנושא בחירת מסלול טיול באוסטרליה תגובה ל - 1 |
15/03/2008 11:10   |
|
|
אתם יכולים לטייל גם בחוף המערבי וגם במזרחי. במזרחי, סמוך מאוד לחוף האווירה היא שונה מאשר במערבי - הרבה יותר מתוייר וממוסחר וחלק גדול מהמטיילים האחרים הם צעירים שמעוניינים בעיקר בים ובמסיבות. יחד עם זאת, מאחר ואתם תהיו עם אוטו בכל מקרה אתם יכולים להתרחק מקו החוף יותר לכיוון האאוטבק והגרייט דיווידינג רידג' ושם יש מקומות שכנראה יותר יתאימו לכם. אני באופן אישי לא הייתי, אבל ממה ששמעתי, אני חושבת שהחוף המערבי יתן לך מענה טוב למה שאתם מחפשים. אם אתם מאוד מתלבטים, תוכלו למשל לעשות מעין מסלול M, להתחיל לדוגמה בפרת', לעלות צפונה עד אזור דארוין, להכנס למדבר ולעלות צפונה בחזרה לכיוון החוף המזרחי, בו תרדו דרומה. אני חושבת ש-4.5 חודשים זה מספיק זמן למסלול כזה...
|
|
|
|
|
| 4. משהו ששכחתי בהודעה הקודמת תגובה ל - 2 |
15/03/2008 11:32   |
|
|
אני לא יודעת בדיוק איך זה עובד עם קניית רכב במדינה אחת ומכירה שלו באחרת, במיוחד לא רכב עם לוחיות רישוי של המערב. כדאי לבדוק את זה, אם שאם אכן תתכנו לקנות רכב בפרת' ולמכור אותו בסידני (למשל), קנו מראש רכב עם לוחיות רישוי של NSW ואז יהיו פחות בעיות במכירה שלו בסידני.
|
|
|
|
|
|
| 7. תודה על התיקון! תגובה ל - 6 |
22/03/2008 21:19   |
|
|
אני לא טיילתי עם אוטו באוסטרליה בכלל אבל זכרתי שהיתה בעייתיות מסוימת עם קניה ומכירה במדינות שונות. תודה על העדכון!
|
|
|
|
| 8. תודה על התיקון! תגובה ל - 7 |
23/03/2008 00:02  |
| חן עטר |
 |
|
|
|
בכיף ! אני תמיד שמח לעזור ...