כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. פרו לשבועיים 14/03/2008 18:57 לתגובה הבאה
  taliakav לא מחובר taliakav  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
הי, אני טלי בת 30 ואמא בסביבות גיל 50 מתכוונות לטוס לבקר את אחותי הקטנה שתהיה בפרו בתחילת/אמצע אפריל למשך שבועיים/ שבועיים וחצי.
שתינו בכושר טוב אבל אמא שלי לא תיזרק באוהלים. רצינו לדעת איזה טרקים שווים ומיוחדים כן נוכל לבצע בדרגת קושי סבירה.
חשבנו לשלב את איזור קוסקו מאצו פיצו. סיפרו לנו על קניון קולקה כהמלצה חמה ואחר כך האוורז .אם צריך טיסות פנים כדי לחסוך בזמן אז נטוס.
מאידך ,אמא שלי- חלום שלה להגיע לאיי גלפגוס והיא חשבה שאולי נטוס בהלוך לאקוודור נהיה בטיול יאכטה בגלפגוס שבוע ואז נטוס ללימה ונטייל שבוע וחצי. האם זה שפוי?
ממש חשוב לי לדעת בפרו על טרקים סבירים בדרגת הקושי.
תודה מראש על העזרה!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. פרו לשבועיים תגובה ל - 1 15/03/2008 09:26 לתגובה קודמת
לי לי לא מחובר לי  משתמש פעיל 1481 הודעות עד כה
דבר ראשון, חלום חיים הוא מהדברים היותר חשובים. והוא מונע חרטה מאוחרת. במיוחד שהחלום המדובר אומר שאמא תממן לכן ביקור בגלאפגוס, שהוא יקר כמעט כמו שהא מעניין (אולי בעצם אין קרבה ממשית), ושכנראה לבד לא תגיעו אליו. כך שכן, אני הייתי הולך על האופציה הזו.

טרקים. ע"פ ההגדרה שנתת להערכתי מה שאת צריכה לחפש זה יותר טיולי יום, כך שבערב חוזרים למקום לינה נורמאלי, ואפשר לדחוף כמה כאלה בשבוע וחצי, בטרק ממש, ישנים בדר"כ באוהלים, ולרוב לוקח זמן לארגן, מה שיבזבז לכן עוד זמן מהמועט שיש.

ובנוסף כדאי להתמקד באיזור מסוים, כי הטיסות גם יבזבזו לכן הרבה זמן.
בהוארז יש מספר טיולי יום\אטרקציות שתוכלו לבצע, עם דגש על נופים ו"ספורט אתגרי".
בקוסקו יש כנ"ל עם דגש על ארכיאולוגיה ושוב, ספורט אתגרי.
אם הכל מאורגן היטב מראש, אולי תוכלו אחרי חווית הגלאפגוס להמשיך בקוסקו לפארק מנו (ג'ונגל, שבוע+), אולי לא ישאר לכם זמן לשום דבר אחר, אבל מדובר בשניים מהמקומות ההכי מיוחדים ביבשת.
לדעתי לימה פחות מעניינת.

שאלות? yacobi_l@yahoo.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:נזכרתי...תכנה ללימוד ספרדית...
להודעה הבאה:NU MA IHIYE IM HAGESHEM HAZE?!

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף