| 1. הייתם בפיג'י? כנסו... :) |
15/03/2008 11:08  |
| |
דיגי תל |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום, אני נמצאת כרגע באוסטרליה ורציתי לנפוש בפיג'י לפני החזרה לארץ, אשמח לקבל המלצות ודעות ...
אני מתכוונת לנסוע לבד (אני נמצאת באוס' בביקור ולא בטיול-את הטיול כבר עשיתי) ואני מעוניינת בנופש בסגנון הכל כלול, בגלל שאני לבד אני לא רוצה שתהיה לי את הבעיה איפה לאכול וכו', אני מעוניינת להיות במלון ברמה ממוצעת פלוס ואיני מעוניינת להתחיל ולטייל בין האיים, בסיכומו של דבר, אני רוצה בטן גב למשך שבוע בערך, במקום נעים יפה ונוח ובלי להרגיש לא בסדר או מוזר שאני לבד, אז לפני שאני ניגשת לסוכנות נסיעות רציתי לדעת אם יש לכם המלצות למקומות ספציפים או אפילו דעתכם אם בכלל כדאי לנסוע למקום כזה לבד
(דרך אגב...אני בשנות ה-30, ואם יש לכם המלצה לאי אחר מלבד פיג'י, כמו איי קוק/ שלמה/ הוואי/ פולינזיה, אשמח גם לקרוא)
תודה
דיגי
|
|
|
|
| 2. הייתם בפיג'י? כנסו... :) תגובה ל - 1 |
18/03/2008 08:58  |
| |
roiet |
55 הודעות עד כה |
|
|
|
הי דיגי,
גם אני באוסטרליה עכשיו. לפני שבועיים חזרתי משבוע מדהים באיי קוק, באי הגדול רארוטונגה.
האיים מדהימים. בכל מקום אפשר לעשות את אותו "בטן גב", ולא לשבוע מהנוף.
האכסניה שהייתה בה, VARAS BEACH HOUSE, הייתה נחמדה ובחוף מורי המדהים. יש לה מרפסת גדולה ויפה מול החוף, ואפשר להשתזף בה. אני ממליץ עליה בחום, בעיקר על החדרים עם הנוף לים (פשוט תבקשי BEACH SIDE).
רוב המטיילים בה מטיילים לבד, ולכן זה מקום נעים למטייל הבודד ונוצרת קבוצה מאוד נחמדה.
עם זאת, זה בקפקר לכל דבר, וצריך לקנות אוכל לבד ולבשל.
במידה ואת רוצה מקום שמציע ארוחות, אני יכול להמליץ על מספר ריזורטים, כמו RAROTONGAN או RAROTONGA PACIFIC RESORT. לא שהיתי בהם, אבל ידוע לי שלרובם יש חדר אוכל או מסעדה צמודה. אגב, באזור חוף מורי יש כמה בתי קפה ומסעדות, כך שאני לא בטוח שחייבים לישון דווקא בריזורט עם FULL BOARD.
אני יודע שבסניפי FLIGHT CENTER הפזורים בכל עיר מציעים חבילות בסגנון "הכל כלול", אז תוכלי לברר שם.
אני ממליץ בחום על איי קוק, אם כי קחי בחשבון שמחירי האוכל שם, במיוחד במסעדות, יקרים למדי. כל הטיסות לשם עוברות דרך אוקלנד, כך שתצטרכי לטוס לנ"ז קודם. טיסה הלוך חזור מאוקלנד תעלה כ-600 דולר נ"ז.
תעשי חיים! מה שלא תבחרי, יהיה לך נהדר.
|
|
|
|