כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon12.gif  מטיילת נאה מחפשת ממליצים מומחים;) 15/03/2008 11:12 לתגובה הבאה
  brownsugar לא מחובר brownsugar  משתמש בינוני 83 הודעות עד כה
אהלן כולם, (הכותרת בשביל תשומת הלב)
אז ככה- אני מתכננת טיול לדרום אמריקה בסביבות אוקטובר. אני לא יודעת איפה כדאי לי להתחיל את הטיול שלי מבחינת מזג האוויר בכל האזורים. אני רוצה להיות בפרו,בוליביה,ארגנטינה וברזיל.. חושבת על 3-4 חודשים.
אשמח לקבל עזרה לגבי מסלול אפשרי, ועוד שאלה: האם תקציב של 5000 דולר צריך להספיק לתקופה של 3-4 חודשים? (בלי טיסות)

תודה רבה

תמרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מטיילת נאה מחפשת ממליצים מומחים;) תגובה ל - 1 15/03/2008 11:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yonatanamit לא מחובר yonatanamit  משתמש בינוני 92 הודעות עד כה
שלום לך מטיילת נאה... : )
קודם כל 5000 דולר בהחלט מספיקים ל-4 חודשים ללא טיסות וביזבוזים כבדים על קניות כל מקום

בקשר לאיפה זה תלוי בכמה משתנים-
אם את רוצה לטעום מהכל ולא נראה לך שיש אופציה שתחזרי לעוד טיול ארוך\ תחזרי ואז כבר תדעי מה את אוהבת
אז את יכולה להתחיל בפרו למשך חודש בערך, להמשיך לאיזה חודש בבוליביה ולהקדיש בערך חודשיים לצ'ילה ארגנטינה
האפשרות הזאת אומרת שאת די ממהרת תואמת מהרבה דברים אבל לא ממש נשארת הרבה זמן במקום אחד כדי לחוות אותו ואין לך ממש זמן לטרקים
(ובפרו בוליביה זאת גם עונה בעיתית כבר

אפשרות שניה מתאימה למצב שאת רוצה לחוות מקומות בצורה טובה ולא אכפת לך לוותר על מקומות אחריםאו\ו את מעוניינת לעשות טרקים (דבר אשר לוקח זמן ו"מעקב" אותך) והיא פשוט להקדיש את כל ארבעת החודשים רק לארגנטינה וצ'ילה ופשוט לעלות תחילה לצפון, שם המזג אוויר יותר טוב באוקטובר ולרדת לאט לאט בציגזוגים...
תחשבי, תשקלי ותראי מה הכיוון שלך ומה מתאים לך
והכי חשוב הוא לנסות להבין אם עצמך מה בכלל את מחפשת בטיול וככה תוכלי להחליט בצורה הטובה ביותר איזה סגנון טיול מתאים לך ואיזה אופי של מדינה יותר מתאים לך כי ה"אנדיות" שונות מאוד מאוד מארגנטינה וצ'ילה וכולן שונות מברזיל ומקולומביה
תהני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מטיילת נאה מחפשת ממליצים מומחים;) תגובה ל - 2 15/03/2008 12:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  brownsugar לא מחובר brownsugar  משתמש בינוני 83 הודעות עד כה
זהו שאני לא כל כך בעניין של טרקים, לא כי אני לא רוצה- אני פשוט לא יכולה בגלל הגבלות רפואיות, כך שאני מניחה שמה שאני יותר מחפשת זה לראות נופים,תרבות ואנשים.

תודה רבה על העזרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מטיילת נאה מחפשת ממליצים מומחים;) תגובה ל - 3 18/03/2008 16:02 לתגובה קודמת
arnongolan arnongolan לא מחובר arnongolan  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
היי
אם את לא בקטע של טרקים יספיק לך חודש בפרו בוליביה (סלאר,לה פאז,קוסקו,פיסקו,איקה,לימה) ואז תוכלי לתת עוד חודש וחצי ארגנטינה וצ'ילה ולסיים בעוד חודש וחצי ברזיל(חופים).
אם תרצי יותר מיקוד תגידי.
מבחינת הכסף...אם הדולר ימשיך לרדת הכסף לא יספיק לך למסטיק,אבל בגדול זה די גבולי כי את תהיי הרבה בתנועה וברגע שנעים זה יותר יקר.
ביי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אוגוסט
להודעה הבאה:מישהו היה בפרו בסביבות תחילת אפריל או אולי יודע...

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה