|
|
| 3. כדורי מלריה לטנזניה תגובה ל - 1 |
16/03/2008 14:07   |
|
|
א. תמיד יש מלריה, זה לא עונתי.
ב. יש פתרונות טבעיים, מבוססים לפי דעתי על אלו וורה, אבל מסופקני אם תמצא כאן מידע על זה. אולי כדאי לחפש באנגלית או באתרים שמתמחים בזה.
ג. לי גם לא היו תופעות לוואי על אף שנטלתי הכדורים זמן ממושך. אבל סיפורים אישיים הם חסרי תועלת לחלוטין מכיוון שתוכל למצוא דוגמה לכל מצב.
|
|
|
|
| 4. כדורי מלריה לטנזניה תגובה ל - 1 |
16/03/2008 17:45   |
|
הי
במשך כמה שנים הייתי נוסע מאיזורים ללא מלריה לאזורים נגועים ולקחתי לאריום. לעולם ללא תופעות לוואי. הרופא האישי שלי יעץ לי לא לקחת כדורים יותר מ3 חודשים רצוף. זה אינו המקרה שלכם. כדאי לקחת תרופה מונעת. הרבה פעמים הייתי חולה במלריה וזה לא נעים!
לתרופה טעם לוואי והיא יקרה. אבל זה יותר מתוק מלחלות כשאתם כבר בזנזיבר או אפילו בארץ.
העקרון הוא לא להיעקץ. אז: בערב לפני חשיכה להתרחץ ולמרוח דוחה יתושים. ללבוש בגד כהה. עדיף שרוול ארוך. עדיף נעליים וגרביים. אם הולכים בסנדלים, למרוח את כף הרגל היטב ואת אצבעות הרגליים. אין צורך למרוח את הפנים. למרוח את אצבעות היד ואת האוזניים.
צחוק הגורל הוא: כשהולכים לשרותים, הם עוקצים בתחת.
סטטיסטית, בטנזניה רק 17 אחוז מהיתושים נושאים מלריה, אבל לא היית רוצה להפגש עם אף אחד מהם.
מלריה סארבלום היא המסוכנת מכולן. בכל מקרה, בדיקת אבחון בטנזניה עולה פחות מדולר וניתן לעשות בכל כפר.
תקחו תרופות מונעות ואל תדאגו יותר מדי.
מאזין לנאמר ומאמין למראה עיניים
|
|
|
|
|
| 6. כדורי מלריה לטנזניה תגובה ל - 5 |
21/03/2008 08:10  |
|
הי
חושב שאין לך מספיק נסיון
אני איני משתמש בתרופות מונעות מלריה [בגלל נזק מצטבר] אבל מורח את עצמי ב citronela oil.
זהו דוחה היתושים היעיל ביותר בעולם, וניתן לרכוש אותו רק בדרום אפריקה.
[עודכן ב:21 מרץ 2008 08:12:]
|
|
|
|