|
| 2. טיול אוסטרליה ניו זילנד תגובה ל - 1 |
16/03/2008 23:01   |
|
|
אני חייבת להודות שיצאתי קצת מבולבלת מההודעה שלך. מתוך ההודעה עצמה היה לי הרושם שאתה רוצה לטייל רק באוסטרליה ואולי גם באחד האיים "בסביבה" (שהם לא באמת קרובים בכלל...) ועכשיו ראיתי גם את הכותרת וראיתי שגם בנ"ז... חוץ מזה גם לא בדיוק הבנתי מה בדיוק אתה רוצה לעשות. אם אתה מתעניין בסקי, אז דווקא כדאי לך להיות בנ"ז בחודשים יולי ואוגוסט. עכשיו זה תלוי מה עוד אתה רוצה. אין שום בעיה לטייל ממאי ועד יולי באוסטרליה ואז לטוס לנ"ז. איפה להיות באוסטרליה? זה זמן טוב להתחיל מדרום ולעלות צפונה, באופן כללי, תלוי מה אתה רוצה לעשות באוסטרליה. זה יכול להיות בחוף המזרחי או המערבי.
מעבר לזה, תצטרך למקד את השאלות שלך קצת יותר.
לגבי 1500$ אוסטרלי (או נ"ז לצורך העניין) אני חושבת שזה קצת מעט, במיוחד אם אתה רוצה להיות עם רכב באוסטרליה ולעשות סקי בניו זילנד.
אם התשובה שלי נשמעת קצת מבולבלת, זה בגלל שלא ממש הבנתי מה בדיוק אתה רוצה. תנסה למקד קצת למה אתה מתכוון. אגב, על חלק מהשאלות שלך יש תשובות בפורום בעבר ו/או בטיפים.
|
|
|
|
| 3. בוא נמקד מעט את התשובה תגובה ל - 1 |
16/03/2008 23:46   |
 |
עמית - הנהלת הפורום |
9013 הודעות עד כה |
|
|
4 חודשי טיול זה זמן מספיק לאחד ורחוק מלהספיק לאחר, כך שזה מאד אינדיבדואלי.
לגבי מזג אויר, העונות בפסיפיק הפוכות משלנו ונחלק את זה למדינות:
ניו זילנד - עונת תיירות הקיץ נגמרת באפריל לכל המאוחר, במאי יהיה קר מאד בלילות ויתכן שלג ראשון, לאחר מכן ובעיקר באי הדרומי יהיה מושלג למדי, באי הצפוני לעומת זאת לרוב מדובר על מזג אויר ישראלי קריר, מלבד פסגות ההרים המאד לבנות. ספטמבר זה כבר די סוף החורף, אבל רחוק מלהיות חם.
אוסטרליה - יבשת לכל דבר, תמיד תמצא מקום חם לטייל בה, במאי החורף נכנס לחלק הדרומי, ובמלבורן/סידני יהיה חורף בקנה מידה ארץ ישראלי, אם אתה מחפש חום (ואהבה...) נסה את חופי הגלישה בחלק הצפון מזרחי של אוסטרליה, המדבר ודארווין.
איפה להזמין ? כל סוכנות גדולה שמכבדת את עצמה תתן לך דילים, נסה לבדוק אם אתה רוצה גם אצל סוכן קטן, יתכן ודווקא שם תמצא שירות טוב יותר או אופציות טיסה שלא חשבת עליהם שהם בגדר הסטנדרט.
מידע על השכרת רכב תמצא ב 1001 טיפים, יש המון מידע, חבל לפרט, העלות משתנה בהתאם לתקופת הזמן שאתה שוכר, הגיל שלך, העונה בה אתה שוכר וכן הלאה, באוסטרליה אגב, הסיפור מ א ד יקר ומומלץ לחשוב על אופציות אחרות.
1500 דולר מקומי הם יחסית מעט כסף, נסה להתכונן לממוצע שיעבור בקלות את ה 2000 המקומי, העלות משתנה מאדם לאדם בהתאם לדרכי הלינה, תזונה, תחבורה ועוד.
הסברה אומרת שבטיול ארוך, החודש הראשון הוא היקר יותר, ואז מתחילים לרדת בסכומים כי לומדים איפה לקנות וכיצד לחסוך.
בהצלחה
עמית - מנהל הפורום
|
|
|
|
|