כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה? 16/03/2008 19:13 לתגובה הבאה
  roi1000 לא מחובר roi1000  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
אני רוצה לדעת אם כדאי לצאת לאוסטריה (מיירהופן) עם פלאפון נייד (n95)שיש לו gps מובנה . השאלה היא אם יש אפשרות לקנות במקום sim מקומי עם מספר מקומי ולקבל שיחות או sms . השאלה היא האם ה-gps יעזור לי בהמצאות על ההר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלה? תגובה ל - 1 17/03/2008 12:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avikozo לא מחובר avikozo  משתמש פעיל 545 הודעות עד כה
1 מכשיר מצוין
2 לא ידוע לי על אפשרות לקנות כרטיס sim
3 לא ,לא המכשיר לא יעזור לך להתמצא מאחר ומפת המסלולים לא קיימת כמו כן קרוב לוודאי שהמכשיר יקפא במידה ויהיה חשוף לטמפ' הנמוכות במשך זמן ממושך
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שאלה? תגובה ל - 1 18/03/2008 22:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1716 הודעות עד כה
אפשר לקנות סים מקומי, בתנאי שהמכשיר פתוח (אם קנית דרך מפעיל הוא בטוח נעול). יש לבצע ניטרול SIMLOCK ולקנות כרטיס PREPAID כמו הטוקמן בארץ). היה דיון בנושא בעבר בפורום, נסה להעזר במנוע החיפוש.

!Let it Snow
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. את ה-N95 אף אחד לא יפתח לך. תגובה ל - 3 19/03/2008 21:01 לתגובה קודמת
  דורון . לא מחובר דורון .  משתמש פעיל 1273 הודעות עד כה
תצטרך להתאמץ כדי למצוא מישהו שמוכן ויודע לפתוח אותו לסים זר.
אחרת, קח מכשיר ישן יותר, ואת אלה קל לפתוח עצמאית, או בתשלום אפסי לכל מיני מאכערים.
כרטיס סים אוסטרי לא כדאי לקנות, כי הם בד"כ תקפים לשנה או פחות. עדיף לנסות אחת משתיים:
1. לברר עם חברת הסלולאר (פלאפון עשו את זה בעבר עם קווים איטלקיים/צרפתים. לא בדקתי לאחרונה) אם הם משכירים קו אוסטרי.
2. לקנות כרטיס סים אירופאי בארץ (ל-018 יש אחד, יוש עוד כמה ספקים), ואז כל השיחות הנכנסות בכל אירופה הן בחינם. אם אתה קונה משהו כזה, תברר טוב-טוב שלא גובים דמי אחזקה שנתית גבוהים מדי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:צילרטל 2008 - הסרטון של בר ומסלול אדום ב- YouTube
להודעה הבאה:רון! אל תפריע!