כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon6.gif  היי שאלה חשובה כנסו בבקששה 17/03/2008 10:11 לתגובה הבאה
  r776 לא מחובר r776  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
וב יש לי שאלה יש מקומות שבטיול קשה להגיע אליהם וכדי אולי לטייל בטיול מאורגן לצעירים ? יש דבר כזה בכלל מישהו שמע על זה ???
מה אתם חושבים על זה ?
ברור שאני רוצה לטייל עם אנשים אבל אני לא רוצה לפספס מקומות או דברים חשובים על המקומות .... Very Happy

ביקיצור אשמח לדעה תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. היי שאלה חשובה כנסו בבקששה תגובה ל - 1 18/03/2008 15:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
arnongolan arnongolan לא מחובר arnongolan  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
היי
אין שום מקום ששווה להגיע אליו שהדבר בלתי אפשרי,כלומר כל המקומות זמינים היבשת מאוד מאוד מפותחת,כך שאין לך מה לדאוג.
מקומות פחות מטויילים כמו העיר האבודה בקולומביה הינם בעייתיים יותר,אך אם קשה להגיע אליהם כנראה שיש לכך סיבה טובה
סטייל ליפול בשבי.
אם יש לך שאלה יותר ספציפית אז את מוזמנת
ביי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. בים באוויר וביבשה תגובה ל - 2 18/03/2008 19:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yotami_casazoola לא מחובר yotami_casazoola  משתמש פעיל 343 הודעות עד כה
אהלן
אפשר להגיע בעולמינו הקט כמעט לכל מקום.
לחלק ניכר מן המקומות ניתן להגיע בלא מעט דרכים,
הכל שאלה של כמה את רוצה להגיע. אם תרצי מספיק ותפעלי בעניין, תגיעי גם למקומות בהם רגל תייר לא דרכה מעולם !
בהצלחה ולהתראות, יותם, "קאסה זולה", בואנוס איירס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. רה-אירגון. תגובה ל - 3 19/03/2008 12:30 לתגובה קודמת
  חתול-רובוט לא מחובר חתול-רובוט  משתמש פעיל 939 הודעות עד כה
כדאי לעשות את ההבחנה בין טיול שכולו מאורגן, לבין טיול עצמאי, במסגרתו לוקחים סיורים מאורגנים. נדמה לי שהאפשרות השנייה מאפיינת את רוב התרמילאים, ובצדק. אכן, יש מקומות שקשה, מסוכן או לא משתלם להגיע לשם לבד. היבשת מלאה בסוכנויות מטיילים, שישמחו לתפור לך פעילות כבקשתך - מטיול סוסים של שעתיים, ועד לטרק של שבועיים. במקרים רבים, זוהי אכן הדרך הטובה ביותר לבקר באותם מקומות. אבל אין סיבה שהטיול ככלל - הגעה מעיר לעיר, לינה, ארוחות, בילויים, מוזיאונים, אירועי תרבות וכיוצא בזה - יוכתב בידי מישהו אחר. נדמה לי שזו תהיה פגיעה במהות של טיול תרמילאים.

כל זאת, כמובן, בהנחה שטיול תרמילאים זה אכן מה שאתה מחפש. השבועיים המאורגנים שלי בפרו הקיץ היו נפלאים, אבל לא נראה לי שהייתי רוצה שכך ייראה הטיול כולו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:פסטיבל פול מון פרטי
להודעה הבאה:מהו זמן הנסיעה מבניוס לגואיאקיל באקוודור?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה