כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. גרייט אושן וטזמניה 17/03/2008 12:40 לתגובה הבאה
  eli_refael לא מחובר eli_refael  משתמש מתחיל 45 הודעות עד כה
קודם כל אני לא יכול לשכור רכב כי אני בן 18 רק ..
רציתי לדעת איך כדאי לעשות את הגרייט אושן אם יש אוטובוסים ויהיה לי סבבה שם וכל זה...
דבר שני טזמניה בשבוע של פסח זה בסדר? כאלו לעשות אותו בשבוע .

ד.א אני באוסטרליה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. גרייט אושן וטזמניה תגובה ל - 1 17/03/2008 17:05 לתגובה קודמת
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1964 הודעות עד כה
יש טיולים מאורגנים בגרייט אושן רואד ויש גם הרבה מאוד אפשרויות: יש טיול של יום, יש של יומיים, יש של שלושה, יש כאלה שיוצאים ממלבורן ונגמרים באדלייד, יש כאלה שהפוך, יש כאלה שיוצאים וחוזרים אל אותה העיר... כמעט כל מה שאתה רוצה - צריך רק להחליט מה אתה רוצה. יש גם אוטובוסים רגילים אבל זה קצת כמו לטייל בגולן באוטובוס אגד לקצרין - אתה תעבור במקומות אבל לא תוכל לרדת לצלם ולא להגיע לכל מיני פינות חמד.

אופציה נוספת, תגיע לאכסניה ותתלה מודעה שאתה מחפש שותפים להשכרת רכב. אתה אולי לא יכול לנהוג, אבל שותפים מבוגרים ממך יכולים. נדמה לי שכבר עברנו על זה כמה פעמים, אם אתה בנאדם נחמד וחברותי, אז למטיילים בני 21-22 לא יהיה אכפת שאתה בן 18 (ויכול להיות שגם ליותר מבוגרים לא יהיה אכפת). שוכרים ביחד רכב ל-3-4 ימים ויוצאים לדרך.

אין דבר כזה "לעשות את טזמניה". אפשר לטייל בטזמניה שבוע ואפשר לטייל שם חודשיים. אתה צריך לבדוק איך זה מסתדר לך עם יתר המסלול וגם מה עלות ההגעה, יחסית לזמן שאתה מתכוון לטייל שם. אגב, גם בטזמניה מומלץ לרוב לטייל ברכב כי התחבורה הציבורית לא משהו. קח את זה בחשבון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול אוסטרליה ניו זילנד
להודעה הבאה:צריך עזרה בויזה לאוסטרליה.

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר