כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שבועיים מקסיקו שבועיים מיאמי ניו יורק 17/03/2008 17:09 לתגובה הבאה
  ido214 לא מחובר ido214  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
שלום לכולם,
אני צריך קצת טיפים ועזרה לגבי טיול שאני וחברתי מתכננתים באזור אוגוסט-ספטמבר (מקווה שזו תקופה נסבלת ולא לח ולוהט מידי) לתקופה של חודש.
התכנון שלי בגדול כרגע (עוד לפני מחקר ובדיקות) זה לנחות במקסיקו סיטי ולטייל בערך שבועיים במקסיקו (הצעות ומסלולים יתקבלו בברכה עוד לא הספקתי לבדוק את הנושא) ומקנקון לטוס למיאמי לכמה ימים ואז ממיאמי לניו יורק לעוד כמה ימים ומשם חזרה הביתה.

האם זהו מסלול סביר בגדול? בהתחלה היו מחשבות לשלב גם גוואטמלה או להתחיל בגוואטמלה אבל הטיסות לשם נראות לי יקרות הרבה יותר מלמקסיקו והזמן שלנו דיי מוגבל אז אני לא רוצה להעמיס סתם.

יש איזה דרך להעריך עלות של כל הטיול הזה? או לפחות את החלק של מקסיקו? (בארה"ב השאיפה לישון אצל קרובים ומכרים ולא במלונות)

אני יודע שיש לי עוד הרבה שיעורי בית, אבל אני צריך לפחות כמה טיפים מאיפה להתחיל ומה הכי כדאי להתחיל לבדוק..

תודה מראש
עידו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שבועיים מקסיקו שבועיים מיאמי ניו יורק תגובה ל - 1 18/03/2008 17:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rtrtrt1 לא מחובר rtrtrt1  משתמש בינוני 93 הודעות עד כה
אם יש לכם רק שבועיים למקסיקו, הייתי מציע לכם לטוס ישירות לקנקון וטייל באזור דרום מקסיקו אלא אם כן אתם רוצים לרוץ כל הטיול...

שבועיים זה זמן מכובד לדרום מקסיקו: קנקון, איסלה מוחרס, פלאיה דל כרמן, טולום, צ'יצן איצה, ואולי גם פלנקה

זו המלצה שלי, אם יש לכם יותר זמן אפשר לטייל בחלקים נוספים של מקסיקו או בגואטמלה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שבועיים מקסיקו שבועיים מיאמי ניו יורק תגובה ל - 2 19/03/2008 07:13 לתגובה קודמת
  ido214 לא מחובר ido214  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
יכול גם להיות שנרחיב טיפה את מקסיקו לכיוון השלושה שבועות וארה"ב יצומצם לבערך עשרה ימים, במידה ואלו הזמנים מה אפשר להספיק חוץ מאזור הדרום של קנקון? האם כדאי להתחיל ממקסיקו סיטי ולהמשיך לאט דרומה לכיוון קנקון והאזור?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:זקוק לעזרה בקשר לאוכל בפוארטו אסקונדידו
להודעה הבאה:הפלגה לקרטחנה