|
אני אישית לא הייתי אבל אני מכיר את הקלאב הוא מעולה, המון פעילות לילדים.
מצרף לך 2 תגובות:
[B]תגובה 1:
אז רציתי לספר לכם ולשתף אותכם במידע שהצטבר היות ושאבתי מפורום זה המון מידע ונתונים שעזרו לי מאד .
נסענו לנפוש , אישתי ואני, למשך 5 ימים בסיילנס ביץ ריזורט או beach resort silence
טסנו בחברת אינטר התורכית (שכר כמובן) והרבה מילים טובות אין לי להגיד- הטיסה הלוך איחרה בכ3- שעות (ואף שמעתי שלנוסעים אחרים הייתה מודפסת שעת טיסה עוד מוקדמת משלי בשש שעות-עשו חשבון לבד...).
הצוות היה אנטיפט וממש לא נחמד.
הטיסה חזרה איחרה בכשעתיים פלוס...
הקלאב נמצא כ80 ק``מ מש``ת באנטליה- נסיעה של כשעה ורבע.
הקיצר-הגענו לקלאב בשעת חצות הליל לערך והמלון כנראה הופתע מאיתנו כי הוא ממש לא היה מוכן לבואנו...היה רק פקיד אחד בקבלה שממש ירק דם עד שהעירו עוד מישהו לעזור לו...
הקלאב עצמו מאד יפה ומושקע-יש המון פעילות לילדים(כך ראיתי...) וגם למבוגרים..יש לונה פארק בערב (מקבלים 3 קופונים לאורח ואם רוצים יותר זה עולה 5 אירו הקופון) וכן במשך היום יש פארק מים נחמד מאד..מגלשות..אבובים וכו`...
ישנה הופעה כל ערב והצוות מוכשר ומשקיע...
האוכל טעים להפליא וממש עשיר..כל אחד ימצא משהו לאכול...
יש כמה וכמה מסעדות –
הראשית – ניתן לאכול שם בוקר צהריים וערב ללא הזמנת מקום
מסעדה אנטלית (תורכית) – שבעיקר מגישה ערב מאד עשיר..בשרים וכו`
איטלקית, אסיאתית, דגים, בקביקיו, מקסיקנית שחייבים להזמין מקום מראש לארוחת ערב (ועוד מעט אפרט על זה...)..אבל ממש התאכזבנו מהן..ובסוף תמיד מצאנו עצמנו משלימים חוסרים במסעדה התורכית...
ואיך מזמינים מקום? ישנה מכונה שנראית כמו כספומט..מכניסים את כרטיס החדר (המפתח) ובוחרים תאריך ומסעדה רצויה...אך מה? כשניסיתי לבצע הזמנה כל כל כל המסעדות היו מלאות עד אפס מקום...אך לאחר פניות חוזרות ונשנות לשרות הלקוחות שלהם (דלפק מאויש) מצאו לי מקום (הפלא ופלא...) והכי מצחיק זה שבכל מסעדה שהייתי המסעדה הייתה מעל לחצי ריקה ...אז אני שואל....למה?????
מה עוד?
יש שתייה חופשי כל הזמן...קלה..מוגזת (פפסי למיניו) בירה קרלסברג..אלכוהול מקומי...מים כמובן...וזה ממש ממש כיף...
ישנם דוכנים של גלידה...עוגות...צ`יפס ומיני טוגנים אחרים כל אחר צהריים לשעתיים שלוש...
המיני בר בחדר חופשי חופשי אך בעצם מכיל רק שתייה מוגזת מים ובירה ולא המיני בר שכולכם מכירים מפה ומשם...
ישנה גם מין חנות מכולת קטנה אך לא ראינו בה שום צורך מה גם שהיא הייתה יקרה רצחחחחחחחחחח.
יש 2 מסלולי באולינג בתשלום של 5 אירו למשחק...ישנם שולחנות ביליארד להשכרה..משחקי וידאו..קפה אינטרנט בתשלום....
לא יצאנו הרבה מהאתר..רק למין שוק קטן במרחק הליכה של 5 דקות וגם שם אין הרבה מה לראות ו/או לקנות...הרבה זיופים מוכרים ולא הכי זול.
הבריכה המרכזית מאד נחמדה..גובה קבוע של מטר וחצי וטמפ` מים ממש נעימה...ישנן עוד בריכות קטנות באזור הוילות (וילה היא מבנה של 3 קומות ולכל כמה ליות יש בריכה קטנה שניתן להכנס אליהן ממש מהחדר..התחתון כמובן) לפני שטסתי ביררתי על חדר כזה וזה תוספת של כ-80 דולר והם לא מתחייבים לתת את קומת הקרקע...
הצוות של המלון בקושי בקושי מדבר אנגלית...אפילו מנהל תורן לא יודע מילה באנגלית ולעיתים זה מאד מעצבן ומתסכל.
רוב אורחי המלון הינם מגרמניה ומרוסיה והסביבה...ואולי היו במלון כ-80 ישראלים...אולי...לא סגור על זה...
תגובה 2: שלום לכולם
חזרתי בשבוע שעבר 17 לאוגוסט מסיילנץ ביץ .
כל מה שתואר נכון , טסנו בסאן דור של אל על (גם הם איחרו ב-3 שעות) כך שזה לא משנה עם איזו חברה טסים , זה עניין של מזל .
המלון נפלא , גן עדן לילדים , המגלשות המיוחדות , הבריכות הרבות והמגוונות פשוט נתנו מענה לאורך כל היום הן למבוגרים והן לילדים .
למי ששאלה על פארק המים , נכון שהמגלשות פתוחות מ-10 עד 12 ובצהריים גם לשלוש שעות , אבל זה מספיק , כי כשהמגלשות נסגרות אחרי שעתיים מאסיביות של עלייה וגלישה (אחלה לספורט) יש הזדמנות קצת להשתכשך בבריכות האחרות ברחבי המלון הענק (שגם שם לא חסרות מגלשות לקטנטנים בהפעלה עצמית)
לגבי הלונה פארק : ישנם 3 כרטיסים לכל אדם מבוגר או ילד כך שאם את מגיעה 4 נפשות יש לך 12 כרטיסים , לנו לא הספיק אז רכשנו ב-8 יורו עוד 10 כרטיסים .
אוכל : בשפע , מכל טוב , הצלחנו ליהנות רק מהמסעדה המרכזית כי שאר המסעדות לא היו פתוחות בפנינו משום מה לא הצלחנו לתפוס מקום גם לא יומיים לפני , תמיד הכל תפוס
אבל לא נורא , לא עשינו מזה עניין ונהנינו מכל השאר .
הספא : מרווח מאוד , חשוב להזכיר שמשעה 8 בבוקר עד 11 הוא חינם ואח"כ צריך לשלם 5 יורו על מנת להיכנס
ז'קוזי קר וחבל .
הצוות מאוד אדיב , לא עשו שום עניין לישראלים ואפילו ניסו לדבר מילה פה ושם בעברית
תמיד אמרו לנו בוקר טוב ומה נשמע (בעברית)
החדר גדול , נקי עם מרפסת קטנה , ניקו כל יום ומילאו את הבר כל יום (אפילו סידרו את הפיג'מות של הילדים בצורת צדפים כמו את המצעים), המזגן חזק מאוד ונכון שאם פותחים מרפסת אז הוא נכבה אוטומטית.
מה שהיה שונה ממקסים רזורט בקמר שהצוות לא היה עם היד מושטת לטיפים .
עשו הכל ובחן .(טוב גם הסכום שונה בעצם כמעט כפליים).
|