כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. פיתוח תמונות 18/03/2008 17:38 לתגובה הבאה
  Mundungus לא מחובר Mundungus  משתמש מתחיל 29 הודעות עד כה
החזרה המתוקה הביתה:)
ועכשיו שאלה נוספת למומחים- מישהו יכול להמליץ על חנות באזור המרכז או חנות וירטואלית שאפשר להדפיס דרכה תמונות דיגטליות במחיר סביר ובאיכות טובה?כמובן שלאחר 4 חודשים באוסטרליה וניו זילנד מדובר בכמות נכבדת..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. פיתוח תמונות תגובה ל - 1 18/03/2008 18:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1964 הודעות עד כה
אני לא יודעת לגבי איזור המרכז אבל אני יודעת שהרבה חנויות נותנות מחיר מיוחד אם מביאים הרבה תמונות לפיתוח. לכן, שווה לשאול בכמה חנויות ואפשר לנסות להשיג מחיר טוב. תתחילי מלשאול כמה יעלה לך לפתח X תמונות, תשאלי בכמה חנויות, כי בכל זאת זה יכול להיות כמה מאות שקלים, ואח"כ תשאלי בכמה חנויות עם קצת ניסיון מיקוח קל.

כדאי גם לארגן דיסק או דיסקים עם כל התמונות ולבחור רק את התמונות הטובות להדפסה. לא תמיד חייבים להדפיס את כל התמונות, לפעמים מספיק 500 תמונות בדיסק ורק 200 מודפסות...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. פיתוח תמונות תגובה ל - 2 18/03/2008 21:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Or לא מחובר Or  משתמש פעיל 933 הודעות עד כה
במשרד יש לי כתובת של אתר שמרכז הרבה חנויות לפיתוח, אולי אני אעביר את זה מחר... אני לא ממש יכול להמליץ על אף אחד מהחנויות האלה כי לא ניסיתי. בכל מקרה, מבחינת מחיר זה לרוב תלוי במו"מ עם החנות, בעיקר כשמפתחים יותר מ400 תמונות (מניסיון). אני לא לגמרי מעודכן במחירים של העניין, אבל זה צריך לעלות פחות מ70 אג' לתמונה.

בכל מקרה, לרוב הכי יעיל להעביר את התמונות לחנות הפיתוח דרך כרטיס זיכרון/disk on key. זה קטן יותר, עמיד יותר, לא מתכלה ולכן גם זול יותר מאשר דיסק.

כשאתה מפתח מספר גדול של תמונות, חשוב לשים לב ולדאוג שמי שמפתח דואג לכל תמונה - לרוב היחס בין גובה לרוחב של התמונות מהמצלמה הדיגיטלית הוא מעט שונה מהיחס של התמונות המודפסות, לכן בהמון מקומות "חותכים" לאנשים את הראש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. בהצלחה בסינון והמיון תגובה ל - 1 18/03/2008 22:38 לתגובה קודמת
המכשפה מהקסקייד סאדל המכשפה מהקסקייד סאדל לא מחובר המכשפה מהקסקייד סאדל  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
הנה לינק שיש בו כתבה על השוואה כללית:
http://finance.walla.co.il/?w=/127/837601#section1

אני הזמנתי דרך זום2פוטו (http://www.zoom2foto.co.il אג' 29 לתמונה!!!) אבל עדיין לא קיבלתי את ההזמנה, כך שאיני יכולה לומר. לפי מה שראיתי באלבום של אבא שלי זה נראה בסדר גמור... ומטיול של 10 וחצי חודשים כל עניין פיתוח התמונות עלה לי "רק" 225 שקל... (שזה יחסית יפה מאד!!!)

המכשפה (הרעה?) מהקסקייד סאדל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מנסה ליצור קשר עם סיון שחר שמטיילת בניו זילנד
להודעה הבאה:החלטתי סופית- אני טסה לאוסטרליה!!

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר