כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. פלאפון 18/03/2008 23:36 לתגובה הבאה
  mah לא מחובר mah  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
לדעתכם שווה לקנות מכשיר פלאפון בארצות מזרח אפריקה?
מישהו יודע עלויות?

[עודכן ב:18 מרץ 2008 23:37:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. פלאפון תגובה ל - 1 19/03/2008 06:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מרב מרב לא מחובר מרב  משתמש פעיל 253 הודעות עד כה
ניתן לקנות מכשיר ב - 35 $ ומעלה.
כדאי ללכת על מכשיר פרוץ לכל הכרטיסים או, אם אתה רק בטנזניה, קניה ואוגנדה= CELTEL מחזיקה את אותו מספר (מעין ROAMING אבל לא מוצהר).

כרטיס סים בלבד עולה בין 3=6 $
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. פלאפון תגובה ל - 1 21/03/2008 08:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eytanin eytanin לא מחובר eytanin  משתמש פעיל 548 הודעות עד כה
הי
אתמל קניתי מכשיר ב stontown zanzibar ב15000 שילינג שזה בערך 13 דולאר.
חבל לך לבזבזיבל לך כאן זמן על חיפושים. אפשר ועגיף לקנות בארץ משהו זול וקשיח שפרוץ לכל הרשתות.

מאזין לנאמר ומאמין למראה עיניים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. פלאפון תגובה ל - 3 21/03/2008 14:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
BagiBag BagiBag לא מחובר BagiBag  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
הי

את יכולה לקחת את המכשיר פלאפון שלך מהבית, לוודא שהוא פתוח (או לדאוג בעזרת האינטרנט שיהיה לך קוד כדי לפתוח אותו) ואז פשוט לקנות שם סים מקומי (שעולה גרושים, ממש כמה שקלים בודדים). אותו סים אפילו מתאים גם לקניה, אוגנדה וטנזניה בגלל הסכם תאימות ביניהם.
ממש אין צורך בקניית מכשיר נפרד והקליטה באיזורים המיושבים - לא רעה בכלל..

חג שמח,
גבי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. פלאפון תגובה ל - 4 21/03/2008 18:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ממה שביררתי כדי לפתוח את הסמסונג לכרטיסי סים אחרים עולה 110 ש"ח וצריך לסיים את כל התשלומים שיש על המכשיר, ובאינטרנט מצאתי שאפשר לקבל קוד תמורת 30 $...
זה נראה לי כבר שעדיף רק לפתוח את הפלאפון לשיחות לחו"ל ולהמעיט למינמום של המינמום שיחות => ולמעשה רק למקרי חירום, אבל אז סביר להניח שלא תהיה קליטה => כך שנראה לי כבר עדיף לא להיות עם פלאפון (ומטען) בכלל...
אני צודקת?

פורים נפלא!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תראי... זה אולי יעשה שוק לאנשים תגובה ל - 5 22/03/2008 08:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מרב מרב לא מחובר מרב  משתמש פעיל 253 הודעות עד כה
אבל אני מכירה אנשים (כולל אותי) שטיילו בלי סלולרי.
נכון שבהתחלה קשה להבין איך אפשר לנשום בלי אבל אחכ מבינים את ההגיון - חלק ממהות הטיול זו ההתנתקות, במקרה חירום הרי לא באמת מתקשרים הביתה כי אף אחד לא באמת רוצה להתקשר להורים הנמצאים כ"כ רחוק ולספר מה קרה, כדי לא להדאיג אותם. אין ספק שזה אפשרי, יש קשר אינטרנט מספיק בשביל לשלוח מיילים ותמיד אפשר למצוא אנשים ומקומות לינה עם סלולרים שהמשפחה תוכל להתקשר אליהם.
אני התחלתי למעשה להשתמש בסלולרי רק כשהתקבעתי במקום אחד (גרתי בטנזניה שנה) ואז זה מאוד נוח, כי כבר יש חברים ותיאומים וסעפ"ש.
אז אם זה אפשרי - ודאי.
אם זה קל - תלוי באישיות, במשפחה ובזמן השהות...
אופציה נוספצ היא לפתוח את הטלפון לסימים זרים שם. עולה הרבה פחות מאשר בארץ ואם במקרה את נוחתת בארושה (מה הסיכוי לזה?)יש לי כמה כתובות...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. תתפלאי באיזה מקומות יש קליטה.. תגובה ל - 6 23/03/2008 09:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
bushbabe bushbabe לא מחובר bushbabe  משתמש פעיל 284 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

Don't panic
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תתפלאי באיזה מקומות יש קליטה.. תגובה ל - 7 23/03/2008 11:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה לכל מי שהגיב!

החלטתי כן לקחת פלאפון ולנסות לפתוח שם את הסים-
אם מישהו יודע על מקום באתיופיה שאפשר לקבל קוד, זה יהיה נהדר!

ושאלה אחרונה-
לדעתכם עדיף לקחת מטען סולרי?
אני מניחה שלא חסר שם שמש...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. תתפלאי באיזה מקומות יש קליטה.. תגובה ל - 8 23/03/2008 12:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4322 הודעות עד כה
מטען סולרי? סתם חבל להסחב. שמש לא חסרה, אבל קחי בחשבון שבמשך היום את מסתובבת, ולא יהיה לך נוח להטעין אותו. להטעין את המכשיר (אם את לוקחת) תרצי כשתנוחי בערב. ואז אין הרבה שמש. פשוט תטעיני אותו בערבים, תסתובבי איתו סגור, ותפתחי אותו כשתרצי להתקשר. הסוללה יכולה ככה להספיק למספר ימים (מלקחי הצו שמונה שלי...). גם סוללה נוספת טעונה יכולה לשרת אותך במקומות חשוכי חשמל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. תתפלאי באיזה מקומות יש קליטה.. תגובה ל - 9 23/03/2008 12:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ואם זה תלוי על התיק...?
ומה בדבר skype אולי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. הקץ לשקר של סלטל! תגובה ל - 2 26/03/2008 13:58 לתגובה קודמת
Gili Gili לא מחובר Gili  משתמש פעיל 220 הודעות עד כה
אמנם אפשר לנוע עם המספר ממדינה למדינה, אבל לא ניתן להשתמש בקרדיט של מדינה א' כדי להטעין מספר מנוי של מדינה ב'! כלומר, אם רכשתי כרטיס סים בטנזניה, בעל קידומת טנזנית, אני אוכל להטעין אותו בקרדיט (ואוצ'ר, זמן אוויר, איך שתקראו לזה) טנזני בלבד! כך שבכל מקרה חייבים לקנות סים בכל מדינה (או להיסחב עם המון ואוצ'ירם מארץ המקור, דבר בלתי הגיוני בעליל לאור מחירם הנמוך של כרטיסי הסים).
סקייפ? אני הצלחתי רק בניירובי ובקמפלה...
אגב, אני דווקא ממש בעד פלאפון בטיול, לכבות תמיד אפשר. אבל את יכולה להחליט שם, אין בעיה לקנות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טנזניה זנזיבר ב12 יום- תמהיל מומלץ
להודעה הבאה:תערוכת צילום

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר