כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon12.gif  הודעה עליונה: ניסים מדווח מפלאכו אוסטריה (פרולוג) 19/03/2008 12:08 לתגובה הבאה
  ניסים לא מחובר ניסים  משתמש פעיל 1031 הודעות עד כה
בשבת הקרובה, לפנות בוקר, יוצא ניסים עם הבאדי הקבוע לחופשת סקי בפלאכו, אוסטריה ולמתחם אמדה. העיירה התקשטה לכבודם ופרסה שטיח אדום. מקומות הבילוי ערוכים בהתאם ומצפים לצמד שיגיע לקרוע את רחבת הריקודים באפרהסקי מטורף.

ההתלבטות היתה ארוכה (אך מהנה) ומה עושים בשלבים קשים של התלבטות?
מתקשרים לחברים טובים!!!!
תודה לאדוארדו על התמיכה המורלית.
תודה לדודי על הדיווח החי מעמק זילרטל ווהסבר המפורט בהמשך על מצב השלג ומצג אוויר.
תודה למיכאל בעל הניסיון מפלאכו מינואר שנה זו.
תודה לעופר על תחזית מזג האויר (לאורך כל העונה ובמיוחד לקראת שבוע זה). עופר דואג לי לשלג, ואני יכול לנסוע בביטחה.

סוכנת נסיעות, שהיא גם שכנה טובה, ניסתה לפתות אותי במבצע מפתיע בקלאבי וולטור, אבל....אוסטריה זה אוסטריה. תנו לי רק טיסה זולה למינכן ואני שוכח מכל הדילים והמבצעים.
הכרעה היתה אתמול..
נרכשה טיסה ישירות מול ארקיע ב 240$ (היום אותה טיסה עולה 207$). באותה הזדמנות הוספתי גם על השכרת רכב (220 אירו - הרץ) ואני כמעט מוכן.
מייל ללשכת התיירות וכמה הצעות רלוונטיות נחתו על שולחני. בחרתי במלון גרני טננהוף, במיקום מרכזי, מתחם ספא צנוע + א. בוקר בחבילה של 392 אירו כולל סקי פס. ההזמנה נעשתה באמצעות המייל, קיבלתי אישור ללא צורך בתשלום מקדמה (מקווה שהסידור הזה יעבוד, אחרת....יהיה קר).
רכשתי ביטוח (הראל /למטייל - זהירות פרסומת סמויה, אבל באמת הכי זול). קניתי קצת אירו.

זהו. אני חושב שאני מוכן.

השבוע יעמוד בסימן התנסות במגלשים החדשים שקניתי העונה וכנרה שיהי די רגוע (עד כמה שאנחנו יכולים להיות רגועים) כי הברכיים כבר לא מה שהיו פעם (בעצם, אף פעם לא היו משהו).

ביום שבת מתוכנון טיול חורפי באיזור האגמים מזרחית לזלצבורג (St. Wolfgang, Bad Ischl, Hallstatt). מקווה שמזג האויר יאפשר.

עכשיו הזמן לגלוש להנאתי באתר הנפלא של פלאכו - מצאתי שהאתר מצויין, מאוד פרקטי. יש מפה של העיירה ומיקום של כל מלון במפה. קישורים רבים למסעדות ולבילויים.
האתר של סקי אמדה יש בו מידע שמתאים לשנתיים (כנראה גם שכך המסלולים במרחב). הגלישה באינטרנט על מפות המסלולים ובין מרחבי הסקי מהנה ביותר.

בקיצור, אני נהנה.
מבטיח תמונות דיווח שאחזור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. צור קשר ,בעניין הציוד של דודי אם אתה צריך תגובה ל - 1 19/03/2008 13:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 398 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. icon14.gif  תעשה כיף תגובה ל - 1 19/03/2008 15:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 738 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. icon10.gif  אם זה הדווח שלפני, מה יהיה עם הדווח של אחרי... תגובה ל - 1 19/03/2008 17:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
ניסים יקירי: תראה כמה סבלתי כל החורף !! כל פעם שדיברתי איתך היית לא רגוע, מתלבט וסתם באי שקט, .... ופתאום.... יש החלטה ואתה מתחיל להנות !!!

למה לא עשית את זה קודם? סתם צוחק Laughing

כל הכבוד על ההזמנה של החבילה, זול וטוב ו.... אוסטריה אוסטריה, כמה אני מסכים עם המשפט הזה: "תנו לי טיסה זולה למינכן ומשם אני כבר מסתדר" משפט נכון, כמה רלוונטי לי, ועכשיו עם הטיסות הזולות האלה ועם השלג הטוב של עופר (ואני נשאר בארץ) לא שאין לי ביצים (זה יש) אבל יש לי אורחים מחו"ל עד סוף מרץ.

ניסים יקירי: תקרע את פלכאו, תעשה את זה גם בישבילי, אני אהיה איתך בכל הרגעים הטובים וגם בלא טובים. תרגיש חופשי להתקשר אם אתה צריך עדכוני מזג אוויר.

תהנה, מגיע לך Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לא נראה לי שהשבוע יהיו לניסים רגעים לא טובים תגובה ל - 4 19/03/2008 17:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלא אם הוא יתנגש בי במסלול Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מיכאל זהירות לא להתנגש- אני עשויה להפתיע אותכם.... תגובה ל - 5 19/03/2008 17:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה ב לא מחובר רינה ב  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. pardon? תגובה ל - 6 19/03/2008 18:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ככה, בלי שום הודעה מוקדמת?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. icon12.gif  יש הודעות מוקדמות אם תשכיל לקרוא כל שורה בפורום תגובה ל - 7 19/03/2008 18:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה ב לא מחובר רינה ב  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
מחיר הכרטיסים מפתה, שלג גם נראה לא רע והאוכל....... Surprised
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. הודעה עליונה: ניסים מדווח מפלאכו אוסטריה (פרולוג) תגובה ל - 1 19/03/2008 23:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
ניסים אין לך מושג כמה אני שמח בשבילך .
אתה יודע שיש לי תחביב לשמור את כרטיסי הסקי פס אז מצאתי אחד כזה משנת 2004 מבד גשטיין וגם עליו כתוב amade ... נחמד.
מה שאני מציע לך בעניין האפרה סקי זה לא לערבב יותר מידי בין ה"ייגר " ל "פלוגל " זה יוצר תופעה מוזרה שמכהה את שדה הראיה וככה לא תוכל לראות את רחבת הריקודים ועלמות החן המפזזות עליה .
אז תהנה מכל רגע ואל תשכח בשובך להעביר דווח מפורט .
ביי
דודי

צירוף מיקרים הוא הדרך של אלוהים להשאר אנונימי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. תודה דודי תגובה ל - 9 20/03/2008 09:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם אתה מוצא מפת מסלולים של באד גשטיין, אני עובר בערב (לפםני מסיבת פורים) כדי לקחת אותה.
המתחם של גשטיין, הוא הרחוק ביותר מפלאכו ואני מתלבט עם לנסוע עד לשם. וגם, ממה שאני זוכר מהתיאורים שלך, כדאי לתפוס יום בהיר ונאה כדי להנות במתחם הזה.

אני אבדוק את העניין הזה של ערבוב האלכוהול. זה בהחלט נושא מעניין למחקר (אני חושב שאני אהיה בקבוצת הביקורת).

נדבר בערב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. אם זה הדווח שלפני, מה יהיה עם הדווח של אחרי... תגובה ל - 4 20/03/2008 09:30 לתגובה קודמת
המטרה של הדיווח הזה היתה שיש הזדמנות (שלג טוב בסוף עונה, מחירים זולים) לחופשה סקי וההתארגנות העצמית קלה ופשוטה. וכל מי שמהסס מוזמן לקבל עיצה או עזרה.

אפשר לארגן מהיום לשבת הקרובה בקלות ובזול.
הספונטנים (לא אלה שיש להם אורחים מחו"ל) מוזמנים להצטרף.
כמו שלמדנו מהסיפור "דירה להשכיר", אם השלג לא יהיה מוצלח, ואם מזג האוויר לא יאיר לנו פנים, ואם האפרה סקי לא יהיה מטורף, ואם האתר לא מספיק גדול...לפחות הח'ברה יהיו נחמדים. מבטיח. (אני לא מעיד על עצמי. אבל מיכאל יהיה שם. ודאי נמצא הזדמנות לגלוש יחד).

ניסים
נ.ב- אדוארדו, שלחתי לך מייל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:השכרת רכב
להודעה הבאה:למרות הכל, חזרנו מסלבה.....