| 1. טורקיה:המלצה לנופש במאי לצעירים(קלאב,מקומות בילוי) |
20/03/2008 13:44  |
| |
AndyG |
1 הודעות עד כה |
|
|
שלום לכולם!
הבנתי שיש כאן אנשים עם ידע על קלאבים בטורקיה. אנו טסים פעם ראשונה לטורקיה וצריכים המלצות שלכם לנופש מצויין. אני אנסה לפרט כמה שיותר ככה שתבינו מה אנו מחפשים!
אני (23) מתכוון לטוס אם חברה שלי במאי (4-8) 4 לילות לטורקיה. קודם כל מחפשים קלאבים במוקומות טובים ושקטים קרוב לאנטליה כמו קמר, מתאימים לצעירים, אוכל טוב,חדרים בסדר,שירות סבבה, אם ברים, דיסקוטק, בריכות טובות, ספורט ימי, ככה שלא יהיה משעמם במלון. רצוי על בסיס הכל כלול, אם כל זאת התקציב די מוגבל ב 450 דולר גג לבן אדם. אנחנו לא מחפשים קלאב הכי מפואר אלה קלאב ששווה כל שקל (דולר במקרה הזה), ונהנה כמובן מהנופש. רצוי גם שאפשר יהי לצאת לאזורים ליד, שופינג או מסעדות או טיולים קצרים.
רצוי גם תגובות ופרטים (או לינקים) על כל קלאב שתמליצו.
ברצונינו גם לדעת על מקמות בילוי טובים באזור או טיולים לצעירים, ככה שיהי מה לזכור מהנופש ולא רק לשבת בקלאב (פעילויות, מסעדות, דיסקו וכל דבר אחר).
תודה רבה על כל המלצה
[עודכן ב:20 מרץ 2008 13:45:]
|
|
|
|
|
| 3. טורקיה:המלצה לנופש במאי לצעירים(קלאב,מקומות בילוי) תגובה ל - 2 |
25/03/2008 01:07   |
| |
mttm5 |
8 הודעות עד כה |
|
|
יש המלצה לקלאב ספציפי בבודורום לצעירים (לא מידי...אנחנו בסוף עשור העשרים שלנו...). אין בעיית תקציב (יחסית למה שראינו עד כה... ).
|
|
|
|
|
| 5. טורקיה:המלצה לנופש במאי לצעירים(קלאב,מקומות בילוי) תגובה ל - 4 |
11/04/2008 09:32  |
| |
mttm5 |
8 הודעות עד כה |
|
|
ההתלבטות (בתקווה שהאחרונה כי אנחנו כבר מבולבלים!)כעת היא בין:
1. מג'יק לייף- ווטר וורלד (יש סיבה לכך שלא מצאנו עליו כמעט התייחסות בפורום למרות שסוכן של קשרי תעופה אמר שהקלאב מדהים?...)
2. ריקסוס בודרום
3. הילסייד ביץ' קלאב
אנחנו זוג צעיר (26,31)- חשוב לנו מקום שלא יהיה שקט מידי אלא דווקא תוסס עם הרבה פעילויות (יום ולילה...): ספורט ימי, הפעלות, אוכל טוב, חיי לילה ואופציות לטיולים גם מחוץ לקלאב.
*אגב- אין לנו בעיה עם ללכת הרבה (כל ה"בעיות" של קלאבים על "צלעי הרים" למשפחות עם ילדים או סתם עצלנים שהדבר מעיק עליהם לא מפריע לנו...)
מקווה שיש משהו שיכול למלא את כל הקריטריונים...ותודה לעונים
|
|
|
|