כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. יש פה מישהו שטס עם איבריה ל ד.אמריקה ? 21/03/2008 00:59 לתגובה הבאה
  babmen לא מחובר babmen  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
הם באמת מאבדים כל הזמן מזוודות ?

מישהו מכיר אנשים שטסו איתם..?איך עברה הטיסה..?

יש מישהו שהיה מרוצה מהם ?

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. איבד-יה. תגובה ל - 1 21/03/2008 17:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חתול-רובוט לא מחובר חתול-רובוט  משתמש פעיל 908 הודעות עד כה
טסתי איתם פעמיים ליבשת וחזרה. חזרתי פעמיים בטרם-עת, ובשתי הפעמים המזוודה שלי לא הגיעה איתי לארץ. אבל בשתי הפעמים זו הייתה חזרה לא צפוייה, ברגע האחרון, ובחירום, ואני לא בטוח שחברות-תעופה אחרות היו מצליחות להטיס את המזוודה בהתראה כה קצרה. ובשתי הפעמיים קיבלתי את התרמיל למחרת, שלם ועם כל הציוד שלי בתוכו.

הטיסה עצמה לא משהו. השירות במחלקת התיירים די אנטיפאתי, המושבים לא נוחים, את הסרט קשה מאוד לראות כמעט מכל מושב, האיחורים מרובים, השפה האנגלית לא שגורה ו/או לא מובנת, והחיים קשים. אבל שום דבר נורא באמת. לא הייתי מהסס לטוס איתם שוב, כל עוד הם ממשיכים להיות זולים באופן משמעותי מהמתחרים. מרוצה לא הייתי, אבל גם לא סבלתי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. איבריה תגובה ל - 2 21/03/2008 17:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  runyon לא מחובר runyon  משתמש פעיל 234 הודעות עד כה
ההתרשמות שלי שונה מזו של קודמי. טסתי איתם פעמיים, לשתי יבשות שונות, והכל היה בסדר, כולל היחס, האוכל, והציוד שהגיע.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תודה...אפשר עוד דעות..? תגובה ל - 1 22/03/2008 11:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  babmen לא מחובר babmen  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תודה...אפשר עוד דעות..? תגובה ל - 4 22/03/2008 11:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אורי לא מחובר אורי  משתמש פעיל 186 הודעות עד כה
אני טסתי עם איבריה והייתי מאוד מרוצה.
התיק הגיע ללא כל בעייה. המושבים במטוס היו סבירים. לא ממש יודע איך היה השירות, מפני שלא ממש הייתי ער בטיסות.
אך אני חייב לציין את הגמישות של איבריה, לה אין מתחרים.
שינוי הכרטיס, בתאריך וביעד, כל כך פשוט, ובחינם. נוסף על כך, הם טסים כמעט מכל מקום ביבשת (דרום ומרכז) כך שאין בעייה לשנות תוכניות על הדרך.
זו אמנם דעת מיעוט פה בפורום, אך חשוב לזכור שאיבריה עדיין שולטת ביד רמה בקו אירופה - אמריקה הלטינית. לפופולריות הזו כנראה יש סיבה, והיא שיש גם צדדים טובים לחברה זו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תודה...אפשר עוד דעות..? תגובה ל - 5 22/03/2008 14:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ranchy לא מחובר ranchy  משתמש פעיל 684 הודעות עד כה
מזוודות כולם מאבדים. לא בטוח שאיבריה דווקא במקום הראשון.
היתרון הגדול של איבריה הוא במחיר ובגמישות. לא רק שמבחר היעדים שלהם בלטינו אמריקה הוא רב הם כוללים תחת מטריית גרופו איבריה את מרבית החברות הלאומיות ביבשת וכשיש להם בעיה הם מעבירים לאחת החברות הללו.
אם אתה מתכננן כניסה ויציאה ממקומות שונים איבריה מאפשרים לך את הגמישות המירבית.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. תודה...אפשר עוד דעות..? תגובה ל - 6 22/03/2008 19:21 לתגובה קודמת
  runyon לא מחובר runyon  משתמש פעיל 234 הודעות עד כה
מהרגע שנחתתי במדריד עד שהמטוס לדרום אמריקה המריא עברה פחות מחצי שעה(להערכתי משהו כמו 20-25 דקות). בפרק הזמן הזה שאני רצתי ממטוס למטוס הם הצליחו לקחת את הציוד שלי (ואני מאמין גם את של אחרים)ולהעלות אותו על המטוס הממריא. כשהמראתי לא האמנתי שאני אראה את הציוד נוחת יחד אתי. זו אכן יעילות, ולמעשה הם מתמחים בזה, שהרי רוב הנוסעים מהארץ וגם מיעדים אחרים נוחתים במדריד רק להחלפת טיסה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת: טיול לברזיל - המלצות
להודעה הבאה:כיצד ניתן לברר את מסלול הטיסה?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף