כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. רכשית ציוד סקי נעליים +מגלשיים המלצות 21/03/2008 17:15 לתגובה הבאה
  eyalkabir לא מחובר eyalkabir  משתמש מתחיל 26 הודעות עד כה
צהריים טובים ,
אני עומד לטוס לארצות הברית ובדעתי לרכוש נעליים ומגלשיים .
אשמח לקבל מידע אודות חנויות באיזור בוסטון וניו יורק .כמו כן אשמח לגבי המלצות לגבי חברות ודגמים לרכישת הציוד הן לנעליים והן למגלשיים .

האם הייתם ממליצים לרכוש בחו"ל נעליים או לחילופין בארץ ? ישנם מבצעים של עד 1000 ש"ח נעליים של
rossignol soft light או Rossignol Salto X Silver
מספר נתונים לגבי :
רמת גלישה בינונית משתדל לפחות שבוע בשנה זו שנה רביעית אוהב גלישה מהירה וספורטיבית אך לא יותר מידי .

אייל

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. רכשית ציוד סקי נעליים +מגלשיים המלצות תגובה ל - 1 21/03/2008 20:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
אני לא מומחה גדול ואתייחס רק מניסיוני האישי אחרי שהחלפתי כבר כמה וכמה זוגות .
תמדוד כמה שיותר נעלים מכמה שיותר חברות , אותם נעלים שיתאימו לך במידה ותרגיש בהן הכי נוח אותם תקנה .
נכון תקבל כאן כל מיני עצות נכונות שיש הבדלים ברמת הגמישות (פלקס) ועוד כל מיני נתונים מאד חשובים , אני מאמין שלא ממש תרגיש בהבדל ולכן הכי חשוב שהנעלים יהיו נוחות ושלא יכאב לך !!! אתה בטח יודע שלבלות בתוך נעלים יום שלם וכשזה כואב ולוחץ אז זה לא נעים בלשון המעטה.

בנוגע למגלשים לדעתי זה עוד יותר נכון כי אפשר לנסות במהלך שבוע גלישה כמה וכמה סוגי מגלשים .

אני משתמש ברוסיניול 9S שרכשתי לפני שנתיים ובאופן אישי מאד מרוצה מהם .

אגב נראה לי שעכשיו בגלל שער הדולר המחירים מאד אטרקטיביים בארה"ב .

בהצלחה
דודי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. רכשית ציוד סקי נעליים +מגלשיים המלצות תגובה ל - 1 22/03/2008 09:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1707 הודעות עד כה
לטעמי, אם אתה לא יודע בדיוק איזה דגם של מגלשיים, ובמיוחד של נעליים אתה רוצה, לקנות לפי מבצעים ומחיר זו שגיאה. אתה צריך לקנות ציוד שיתאים לך, לסגנון הגלישה וכו'. המקום היחיד שאני מכיר בארה''ב שהוא רשת ויש סיכוי שתוכל להגיע עליו בבוסטום או ניו יורק ומציע שירות לא רע להתאמת נעליים זו SUREFOOT
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. פאודר אני מבין שהם מיצרים נעליים תחת שמם.מה רמתן? תגובה ל - 3 23/03/2008 15:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2111 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. פאודר אני מבין שהם מיצרים נעליים תחת שמם.מה רמתן? תגובה ל - 4 23/03/2008 23:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עד כמה שאני יודע הם מציעים להתאים נעל "רגילה" או לחילופין לרכוש נעל שלהם. הבנתי שאלו לא נעליים ייחודיות אלא נעליים של חברה אחרת עם מדבקה של SUREFOOT (נדמה לי של LANGE).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אז לא שווה לטרוח. תודה. תגובה ל - 5 24/03/2008 00:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. Surefoot is a chain store תגובה ל - 6 24/03/2008 03:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Tsur  משתמש לא מוכר
that specialize in boot fitting in western american ski resorts such as vail, aspen, steamboat and jackson hole.

They carry only top quality ski boots from several companies such as nordica, techina, salomon, lange etc

They do make custome liners and have a lifetime guarantee. I bought my ski boots in 2003 in the surefoot in vail and this year had adjustments made in the surefoot in apsen for free on the same boots.

you may pay a bit more in the begining from a discount store but the service and peace of mind is worth it.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תודה צור. תגובה ל - 7 24/03/2008 09:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. תודה צור. תגובה ל - 8 24/03/2008 10:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כמו שצור כתב, לדעתי זה שווה. אני יודע שהנעליים לא מכאיבות לך, וזה חשוב, אבל יש סיכוי טוב שעם נעל מותאמת טוב יותר, תוכל לשלוט על הסקי בצורה הרבה יותר יעילה. זה יכול גם לעזור לך להתקדם ברמה הטכנית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. זה מה שאני מחפש.להשתפר טכנית.תודה. תגובה ל - 9 24/03/2008 19:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. Surefoot לכל מי שיודע תגובה ל - 9 24/03/2008 20:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
אם אני מבין נכון החברה הזו מייצרת מדרסים או את כל החלק הפנימי של הנעל בין אם מדובר בנעלים שנמצאות בשימוש או בין אם מדובר ברכישה של נעלים חדשות ? האם כך הדבר ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. Surefoot לכל מי שיודע תגובה ל - 11 25/03/2008 14:58 לתגובה קודמת
הם יכולים לייצר עבורך או מדרס, או פנימית, או הכל. אבל, אני לא הייתי משקיע כסף במדרס ופנימית לנעל שלא ממש מתאימה אלא הולך על כל החבילה. ברוב המחקרים והסקרים התגלה שכ80% מהגולשים גולשים בנעליים לא מתאימות. אני מרשה לעצמי להניח שהמצב בארץ הוא אף יותר גרוע, כך רק על סמך סטטיסטיקה ארשה לעצמי להמליץ על קנייה של נעליים שמתאימות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תחרות הסרטים - הודעת ביטול
להודעה הבאה:כתבה על החרמון