קלאבים זו דרך מעולה לצאת לחופש – לנסוע בראש שקט, בלי תכנונים גדולים מדי, בלי נסיעות ארוכות מדי – פשוט חופש. כאן תוכלו למצוא מידע נקודתי על טיולי קלאבים בתורכיה, ביוון
וביעדים אחרים – איך מוצאים מידע על קלאבים מומלצים הכי טובים? לאן כדאי לנסוע עם ילדים? מתי מתחילה העונה באנטליה? המומחים שלנו כאן בשביל לעזור לכם למצוא את כל התשובות! אז לאן אתם נוסעים בעונה הקרובה?
1. מבקש דעה על מלון פיים רזדנס לארה אנטליה איך הוא?
22/03/2008 11:04
noami5
4 הודעות עד כה
שלום רב , אני נוסע בפסח FAME RESIDENCE LARA לפיים רזדבס לארה באנטליה אם מישהו היה שם אני אשמח לקבל קצת דעות על המלון תודה רבה . וחג שמח
סמן להדפסה
הוספת תגובה
2. מבקש דעה על מלון פיים רזדנס לארה אנטליה איך הוא? תגובה ל - 1
06/04/2008 10:24
mnco
16 הודעות עד כה
היינו במאי שעבר, מאוד מאוד נהנינו, הקלאב לא מהענקיים ויש לזה יתרון,בעיקר עם ילדים קטנים.
סמן להדפסה
הוספת תגובה
3. מבקש דעה על מלון פיים רזדנס לארה אנטליה איך הוא? תגובה ל - 1
06/04/2008 19:25
ריקי 5
1179 הודעות עד כה
אנחנו נוסעים לשם בסוף מאי. נשמח לשמוע ממך רשמים כשתחזור.
סמן להדפסה
הוספת תגובה
4. מבקש דעה על מלון פיים רזדנס לארה אנטליה איך הוא? תגובה ל - 3
07/04/2008 13:20
yellowking - הנהלת הפורום
1701 הודעות עד כה
מלון מאוד מפואר ויפה, הבריכות עצמן מדהימות וגדולות והחדרין יפים.
המון פעילויות לילדים כולל פארק מים נהדר, משפחתי שהייתה מאוד נהנו.
מצרף מספר תגובות:
1. מלון לארה פיים רזידנס אנטליה.
קודם כל במילה אחת ואז פירוט, בעצם 2 מילים – גועל נפש.
והפירוט:
המלון עצמו נראה מעולה, מקום מאוד גדול ומרווח, הבריכה ענקית עם המון מפלסים, גשרים ומפלים, 3 מסעדות, סנק-בר, 2 בתי קפה, חדר סנוקר, באולינג וחוף פרטי מוצל עם בית קפה צמוד וכדורעף.
הזמנו חדר ל-2 מבוגרים, ילד ותינוקת וקיבלנו 2 מיטות, אחת יחיד ואחת זוגית. כשביקשנו מיטת תינוק נאמר לנו שאין כזה דבר והביאו לנו מיטה רגילה נוספת.
ביקשנו להגדיל את החדר בתשלום (בכ"ז די צפוף) אמרו שאי אפשר.
בעיקרון הצוות מתיחס די בקרירות, לא יודע אם זה קשור שאנחנו ישראלים או שזה ככה לכולם.
רוב האורחים במלון רוסים וגרמנים ולכן הצוות לא מדבר אנגלית או שממש בקושי.
דוגמא להתנהגות המחרידה של הצוות:
לקחתי צלחת אוכל מהסנק-בר והתחלתי ללכת לכיוון הבריכה, אין שילוט שאוסר על כך, מלצר נקש על כתפי וברגע שהסתובבתי פשוט חטף בכח את הצלחת מידי, ואז אמר: אינגליש? היר נו ברייק. ופשוט הלך לדרכו עם הצלחת...
דוגמא נוספת:
חדר האוכל בארוחת הערב עובד עד 9 בערב. הגענו פעם אחת בעשרה לתשע, ותוך כדי שלקחנו אוכל המלצרים בזריזות מטורפת העמיסו את האוכל למטבח (יש לציין שנותרו עוד 10 דקות עד הסגירה), בשעה 9 בדיוק כיבו את כל האורות בחדר האוכל למרות שהיו אנשים בתוכו... קמנו כולנו (7 שולחנות ) ועברנו לשבת במרפסת המוארת לאחר 5 דקות גם שם כיבו את האור...
המסעדות ממש ממש לא מומלצות, ולא רק בגלל שצריך להגיע ב-7 בדיוק ובכל מנה שמסיימים צריכים לחכות שכל יושבי המסעדה יסיימו את המנות שלהם עד שמוגשת המנה הבאה.
המנות עצמן לא ניתנות לבחירה מלבד המנה העיקרית ובכלל מורכבות רובן מאותו הבסיס, לדוגמא- במסעדה הסינית הבסיס לכל המנות היו איטריות קרות וחמוצות.
מבחינת אוכל בחדר האוכל יש מגוון עצום א ב ל או שזה האוכל הטורקי או שהוא הותאם ליוצאי חבר העמים, ירקות מבושלים כשהם לא מוגשים מעורבבים עם בשר הם ברוטב שמנת או מיונז ותו לא...
הילדה הקטנה שלי היתה עם בעיות קיבה במשך כל השבוע בגלל שנאלצתי להפריד את הירקות מרוטב הבשר הפיקנטי שבו היו כדי לתת לה לאכול או להאכיל אותה בירקות ברוטב שמנת או מיונז...
מלבד זאת, כנראה בגלל שיש המון אנשים במלון, חלק גדול מהמנות עושים מאבקות למיניהם מה שתורם יפה מאוד למצב מעורער של קיבה מסכנה.
עוד בגלל כמות האנשים במלון, כדי להכנס למעלית (אגב יש רק 2 לכל המלון) צריך רוב הפעמים לחכות בתור, ואם לא מספיק לחכות בתור, לפעמים צריך לחכות שיעלו וירדו כמה נאגלות של אנשים עד שהמעלית תגיע אלייך, זה מאוד מעיק כשאתה בקומה גבוהה.
קשה מאוד למצוא מקום מוצל בבריכה למרות גודלה הענק בגלל שהרבה מהאורחים מגיעים מוקדם בבוקר, מניחים את המגבות שלהם על הכסאות והולכים, מה שגורם לתפוסה מלאה של רוב מקומות הישיבה למרות שבעצם אין שם אף אחד...
מקווה שפירטתי מספיק.
ממה ששמעתי אח"כ חוץ מהמלונות הממש יקרים שאר המלונות די דומים לתיאור הנ"ל.
2. הייתי מראשון עד חמישי הזה
בהתחלה הטיסה אחרה בשעה וחצי ממש ייבשו אותנו.
כשהגענו לfame lara פשוט הייתי בשוק מלון מהמם
כשניכנסנו אליו יש פלוריסנטים וליד הקבלה יש פלזמה שמראה את מה שיש במלון
יש במלון ממש שירות טוב ,נתנו לנו(ביקשנו) חדר שצופה לים ונתנו לנו את הקומה לפני אחרונה שזה היה ממש מדהים.
האוכל פשוט נהדר כל יום משהו חדש ונותן תחושה של עוד חח
יש משעה 10 עד שעה 5 סנק בר שיש שם פיצות,ספגטי,צ'יפס,גלידות(שוקו,וני ל,תות)פופקורן,המבורגרים ועוד....
החדרים מרווחים ונקיים מיטות נוחות ארונות גדולים ואמבטיה ולמי שלא אוהב אמבטיה יש גם דוש
המגלשות מים פועלות רק מ12 עד 4/5
כל ערב יש הופעות בבמה .
שתייה בחינם רק במיניבר בתשלום אבל יש מחוץ למיניבר בקבוק מים גדול שלוקחים ממנו בחינם
באולינג בתשלום ג'קוזי בתשלום .
הקלאב ליד דלפין פלאס וקונקורד.
יש שמירה מאוד חזקה בקלאבים נכנסנו לדלפין פלאס וישר ראו את הצמידים שלא שלהם והוציאו
אותנו
קלאבים שמאוד אהבתי הם דלפין פלאס, לארה ביץ' ,לימק לארה,ריווה דיבה,טיטניק (ממה שראיתי)
השכרנו רכב בעיר ב100$ ל4 ימים יחסית זול וטיילנו בבאזרים וכל מיני מקומות שאפשר להיות
לדעתי אני מקווה לנפוש עוד פעם ושווה קלאב fame lara .
סמן להדפסה
הוספת תגובה
5. מבקש דעה על מלון פיים רזדנס לארה אנטליה איך הוא? תגובה ל - 4
07/04/2008 13:22
1701 הודעות עד כה
חזרנו מטורקיה מקלאב פאם לארה
חזרנו מאוד מאוכזבים ואני מבקש שמכתבי יופץ בפורומים המתאימים למען כל המזמינים חופשה שם
זה מלון אנטי ישראלי פשוט שונאים שם ישראלים כל עובדי המלון רק מדברים רוסית וגרמנית ומלקקים את התחת להם ואילו מאיתנו מתעלמים !!! והיו כ 20 משפחות מישראל!!!!!
בקיצור מלון יפה ומפואר , אך כשהגענו נתנו לנו חדרים של נכים בטענה שהמלון בתפוסה מלאה דבר שהתברר כשקר מוגמר!!! שעתיים לאחר שהגענו הגיעו למלון תיירים רבים רוסים וגרמנים ופלא התברר שיש להם חדרים והם קיבלו חדרים עם נוף לבריכה ואמבטיות ולא כמונו גם כשביקשנו לשלם יותר עבור שדרוג הם אמרו שהמלון מלא בכך לא נגמר..
כאשר בו ביום שהגענו ביקשנו להירשם לאחת מהמסעדות שלהם שבדיעבד הם מפרסמים שיש להם 4 אלה קראט יש שניים בלבד הודיעו לנו שאין מקום עד יום לאחר עזיבתנו כך גם לשאר הישראלים רק לגרמנים ולרוסים היה.....
הם לא מבינים מילה באנגלית !!!! ובעצם הם משחקים אותה.
דבר חשוב האוכל היה גרוע פשוט לא רק שהאוכל שלנו מצוין אלא שפשוט גרוע
יש שפע אך רובם פשוט בלתי אכילים... זה טוב לעיניים שרואות מבחר ולתיירים שחוץ מביצה ונקניק ופירות הם לא אוכלים כלום.....
השירות גרוע בכל מובן , אומנם מלון יפה אך זהו נועד לרוסים וגרמנים !!!!
רבותיי תיזהרו מהם תבקשו ישר עם החזרת המפתחות לחדר לבקש קבלה ואישור על החזרה והסיפור...
חצי שעה לפני עזיבתנו הבאנו את המפתחות + כרטיסי מגבות לפקיד ומשם נאמר לנו נסיעה טובה
כאשר המתנו בחוץ הגיע המאסף ואז מסתבר הסיפור הטורקי המסריח יוצא המלווה של האוטובוס למלון שואל אם כולם עשו ציק אין ואז פתאום מתברר יוצא המלווה וטוען שבקבלה מבקשים שנבוא יצאנו למול אוטובוס שלם ושם במצח נחושה טוען אותו פקיד
שלו נתנו ועשינו את הציק אין שלא עשינו זאת ואינו זוכר אותנו שקודם חצי שעה לפני אמר לנו נסיעה טובה ולא הסכים לוותר למרות שהטונים הגיעו לרמה גבוהה איך הם מעיזים לומר שלא עשינו ציק אין
והם מבקשים 30 יורו עבור 3 מגבות רצתי לאוטובוס הוצאתי את התיקים ופרשתי לפנייהם
שאין בידנו דבר אחד של המלון בקיצור הם לא הסכימו לשמוע בלהט העצבים וחוסר הזמן אמרתי להם פאק יו ונתנו להם 30 יורו כאשר הדבר הטוב ביותר שיכלנו לעשות הוא לעצור הטיסה והאוטובוס ללכת למנהל המלון ולהזמין במקביל את משטרת טורקיה ואז לקחת את כולם לחדר האבטחה המצולם שממנו מצלמים את כל המלון ורחבת הציק אין ולדרוש שיחזירו את הקלטת אחורה בכדי להוכיח שאכן החזרנו וכי מטרת הפקיד הינו לגנוב מאיתנו ולהרוס לנו את סיום החופשה
בקיצור רבותי אנו זוג אקדמאים מצליחים כל הזמן רק שמענו מה מעוללים הישראלים ועל סיפורי הגניבות
רבותי היום אני מאמין שאף ישראלי לא גנב כלום !!!!!!!!
הטורקים פשוט מסריחים שונאים אותנו ולא יבחלו בשום דרך להכפיש אותנו הם שוכחים שגם אנו הישראלים היד שמאכילה ומפרנסת אותם!!!!!!!
רבותי אל תתקרבו למלון פאם רסיזנס לארה בשום מחיר מובטח לכם אכזבה מוחלטת!!
באשר לטורקים רבותיי חבל על המאמץ סעו למקום אחר למדינה אחרת שלמו יותר או תבלו בארץ אך טורקיה זה מדינה אחת מחורבנת
ולא בגלל אותו סיפור מגבות אלא כי האוכל מחורבן שמעתי מישראלים נוספים ממלונות אחרים כגון טופקאפי טיטניק קונקורוד לימק לארה
אז מה שווה חופשה הכל כלול עם אוכל מחורבן ויחס הטורקים שווה לאוכל שלהם...
תעשו לעצמכם רגע מחשבה ושאלו אם זה החופשה שאתם מחפשים.
ייתכן ובמלונות אחרים כן יש אוכל טוב ויחס ושמעתם זאת מחברים
אך לגבי מלון פאם לארה פשוט אל תתקרבו לשם
החלטנו לעשות שירות לכם ולהסביר ולפרט הכל על המלון ראוי היה שהשיראלים ימצאו יעד אחר עד שהטורקים ילמדו לכבד אותנו ולתת יחס מצוין.\\
זהו מקווה שעזרתי אני לטורקיה לא חוזר וכמובן מתכוון לשלוח מכתב תגובה חריף בלשונו להנהלת המלון וכן לפרסם מכתבי באנגלית ואשר יופץ באתר גוגל וכל אתר שבו רק ילחצו על הקישור פאם לארה
2. אני חייב להגיד שהיו לי ממש חששות מהמלון אבל הכל התבדה.
בהתחלה זכינו ליחס לא נעים מהקבלה ומחלק מהמלצרים שהיו מפלים בזדון בין הישראלים ליתר התיירים. לשמחתי הסתבר שמדובר רק בכ-15% מהעובדים וששאר העובדים מקסימים להפליא.
האוכל-אחרי חצות ובדיסקוטק לא מקבלים משקאות בחינם אך יש את Cafe Fame שעובד 24 שעות. מה גם שמי שעושה שמח כמוני זוכה לקבל כמה דרינקים ע"ח המקום.
האוכל היה פשוט מדהים. הפרודוקטים טובים. הבעיה המרכזית שכל הבשרים שלהם הם Well done.
כל ארוחת יש פרי ים אחד או שילוב.......היו קלמארי ושרימפס מצופים בבלילה. אני לקחתי כמעט רק מזה מנה שהייתה עולה לפחות 70 ש"ח בארץ. כל המוצרים איכותיים-חזה אווז,בשר כבש,גבינות מיובאות,זיתים מכל הסוגים,לחמים,ירקות חתוכים והם הכי טובים בקינוחים.
כמובן שלא חייבים לאכול בחדר אוכל יש Snack bar בבריכה שנותן צ'יפס חם,המבורגר ולחמניות,פיצות,טוסטרי ענק,קוקטלים,גלידה בשעות מסוימות.
הבידור-המלון היחיד שהיה בו צוות בידור של למעלה מ-20 אנשים. מופעים מדהימים. אני אישית התחברתי איתם מאוד ואף ערבו אותי במופע.
הדיסקוטק-מדהים!!!! הייתי בהרבה מסיבות בחיים שלי אבל שם ה-DJ הכי טוב ששמעתי. תיירים ממלון לימק לארה ודלפין שילמו 15$ בשביל התענוג!
אז אולי לא קיבלנו משקאות יקרים ולא היה PS2 בחינם כמו בקרמלין-אני נותן למלון ציון 9 מתוך 10.
סמן להדפסה
הוספת תגובה
6. מבקש דעה על מלון פיים רזדנס לארה אנטליה איך הוא? תגובה ל - 5
07/04/2008 13:23
1701 הודעות עד כה
המלון לא עובד בשיטת הכל כלול!!!!!!
לכאורה מלון מאוד מפואר ומאובזר אך התאכזבנו ממספר דברים בהשוואה למה שהובטח ולקלאבים אחרים ששהינו בהם בעבר זו הייתה נפילה:
אוכל ושתייה חינם עד חצות בלבד. אם הולכים לדיסקוטק מתייבשים....
אם רוצים כספת 4 יורו ליום .
הבריכה המקורה לא מחוממת!!! הז'קוזי בתשלום!!! אין בר בריאות הכל זה מכונות של מים עם תרכיז שלעיתים תכופות נגמר.
מה שמפורסם בשטיח המעופף על רכיבה על סוסים לא היה ולא נברא כמו גם שאר פעילויות החוף למיניהן. צוות הבידור במלון מורכב מילדים ותוכניות הבידור ממש לא מבדרות ניסינו פעמיים ויצאנו באמצע כל פעם מאוכזבים.
החדר לא מרווח, אולי זה של משפחות קצת יותר, הכריות ענקיות וקשות שאי אפשר לישון עליהן.
חדר אוכל מצומצם וכן אין תחלופה של: מרקים סלטים, מנות עיקריות חוזרות על עצמן לדוגמא אם מנה עיקרית היא שריפס אז יש סלט שרימפס ומיחזור של אוכל של אתמול. היחס של צוות העובדים קר ומנוכר כלפי ישראלים בעיקר בחדר אוכל שם הדבר בא לידי ביטוי בצורה בוטה למשל בעריכת שולחן פינוי צלחות וכו' לתיירים אחרים :אירופאים בלבד!!!!!
מי שמגיע לשבוע רשאי להזמין ארוחה במסעדת "גורמה" סך הכל יש ארבע. לא להיט
יש במלון אולם קולנוע שמקרין סרטים לילדים . 2 מסלולי ביליארד בתשלום שולחנות סנוקר בתשלום אינטרנט בתשלום משחקי וידאו בתשלום ולמעשה אם נפלתם על יום גשום אין מה לעשות במלון מלבד להוציא כסף ולנסות להעביר את הזמן.
בקיצור לא מומלץ בכלל
הרוב לא כלול!!! החל מהכספת בחדר(4 $) ליום , מיזוג אויר במלון (כן,כן בלובי המפואר) עד חצות גם האור ואחרי כן שולחים אותך לחדר לישון,וב 3 לפנות בוקר בצורה מבוקרת מופסק המזגן בכל חדרי המלון עד השעה 6בבוקר ואם אתה פתאום נחנק מתוך שינה תמיד אפשר לפתוח את דלת המירפסת ולאפשר לכל היתושים להיכנס ולעקוץ אותך . אוכל ושתייה אחרי חצות בתשלום (3 יורו כוס קולה) השירות לישראלים אנטיפטי כי אנחנו תמיד מתלוננים אפילו אם זה בצדק ולמרות ששמענו את אותן תלונות משכנינו לחדר ,ההולנדים, אם זה לא מספיק ,רמת האוכל נמוכה כי הוא כל הזמן ממוחזר, והמסעדות אה לא קרט בתשלום מלא את התענוג הזה מכרה לי במחיר מלא חב' השטיח המעופף בהבטחה למלון חדש,לגדולות ונצורות,שהיתי במלון 6 ימים נוראים ומצאתי לנכון להזהיר את כל מי שאוכל, ביקרתי פעמים רבות במלונות טורקיה(טיטניק,אורנג',וורלד פאלאס וכו') ומכיון שמאוד נהנתי חזרתי שוב ושוב עם קבוצה גדולה מחבריי שהיו אף הם היו מופתעים מהתנהלות המלון.
בפנייה למנהלי המלון נאמר לנו שזו ההתנהלות ואם יש לנו בעיה שניפנה למי ששלח אותנו......
ראו הוזהרתם!!!!! שהיתי במלון בתאריכים 26.6-1.7 2006
סמן להדפסה
הוספת תגובה
7. מבקש דעה על מלון פיים רזדנס לארה אנטליה איך הוא? תגובה ל - 6
07/04/2008 13:26
1701 הודעות עד כה
חזרנו לאחר שהות של שבוע במלון ואלו רשמי :
בריכות מדהימות ,תחושת פרטיות,ישנם מקומות מוצלים רבים בברכה עצמה ,ניתן לשהות במים שעות ,תחת צל .
אבל ! שרות מתחת לכל ביקורת ,כנראה בגלל שהישראלים לא נותנים טיפים ,היחס לציבור הנופשים האחרים היה הרבה יותר,אגב גם אני חשבתי שהישראלים מקטרים סתם ,אבל לצערי השרות לא טוב.
אוכל :סביר לא מאלף אבל מספק ,הסנק בר בברכה מוצלח מאוד ,בחוף עצמו מזנון בו מגש קאבב,או שאורמה ,פשטידה טורקית ,ופיתותו עם בשר
צוות בידור : חלש מאוד ,משחקי חברה של כיתה ה .
לצערי הרב ,הבעיה העקרית של המלון ,בעית מיזוג חמורה !
חדר האוכל,והלובי לא ממוזגים ,פשוט אוכלים ומזעים ללא סוף פשוט סיוט.
המפלט היחיד הוא חדר המשחקים ,הממוזג היטב .
המזגן בחדרים חלש מאוד ,(למעט בלילה ) ,בין השעות 16:00 -19:00 החדר לוהט 30 מעלות
אין מפלט מהחום ,התרוץ של בית המחון והשטיח המועפף ,שהגנרטורים ל המלון לא מספיק חזקים כדי למזג את המלון ,והיות והיו בעיות חשמל באנטליה ,זה המצב.
יש לציין שביום שבת נערכה חתונה של במלון ,וכמובן שנס התרחש ,ופתאום המיזוג עבד כל היום גם בלובי וגם בחדר אוכל .(כנראה לא היו מעונינים בסקנדלים ביום החתונה )
בקיצור חברים אומנם נהננו ,אבל לא בזכות אלה היות ולא היתה ברירה .
לא ממולץ לחלוטין בעקר בגלל בעיות המיזוג ,והיחס המזלזל.