כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon5.gif  שאלה לגבי תכנון טיול 22/03/2008 23:23 לתגובה הבאה
  amitgold לא מחובר amitgold  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
שלום לכם!
אני וחברתי מתכננים נסיעה לדרום אמריקה למשך חודשיים בין אוגוסט לאוקטובר. מכיוון שמדובר בטיול היחיד הצפוי לשנינו למשך הרבה זמן, אנו מנסים להספיק לעבור בו כמה שיותר, גם אם על חשבון "ריצות" ממקום למקום.
מצד שני, רציתי לקבל את דעתכם - האם אנחנו נסחפים בתכנון שלנו?
המסלול המתוכנן: אקוודור, פרו, ברזיל, בוליביה, צ'ילה, ארגנטינה.

תודה רבה!
עמית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. בלשון המעטה. תגובה ל - 1 23/03/2008 17:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חתול-רובוט לא מחובר חתול-רובוט  משתמש פעיל 957 הודעות עד כה
אין פסול בטיולים מהירים, למי שמסוגל לעמוד בקצב, בתזזיתיות ובהוצאות. אבל שש מדינות בחודשיים, בטיול לא-מאורגן, נשמע לי הרבה יותר מדי. ברזיל היא המדינה החמישית בגודל שטחה בעולם, וארגנטינה השביעית. גם פרו אינה קוטלת קנים [מקום 20, אם אתם מתעקשים], וצ'ילה אמנם צרה, אבל היא גם ארוכה מנשוא. טיול שכזה יחייב טיסות אינספור, מה שיהפוך אותו ליקר באופן משמעותי, ולבלתי-אקולוגי בעליל, מה גם שבאמת לא תספיקו לראות כלום, ואפילו לא בטוח שיהיה בידיכם סיפק לסמן את כל ה-Vים ההכרחיים.

אני, במקומכם, ולו היה זה הטיול הראשון שלי ביבשת, הייתי מסתפק באיזור אחד - פרו ובוליביה [ואולי גם אקוודור, למרות שממש לא חובה]; ברזיל [אפשר גם עם צפון ארגנטינה ואורוגוואי]; או ארגנטינה וקצת צ'ילה/בוליביה [כשלוקחים בחשבון שזו לא העונה לדרום היבשת]. אפשר גם לשלב טיסה בינלאומית יקרה אחת, ולטייל בשתי מדינות שאינן סמוכות - פרו וארגנטינה, ברזיל ובוליביה [יש גם דרך יבשתית]; ברזיל וקולומביה וכיוצא-בזה. מובטחני שגם בטיול כזה 'תרוצו', אבל זה יהיה, לפחות, בגבולות הסיבולת האנושית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. היה גם מי שהקיף את העולם ב 80 יום לא? תגובה ל - 2 24/03/2008 08:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  31zohar לא מחובר 31zohar  משתמש פעיל 399 הודעות עד כה
חברה, אלא אם אתם רוצים להכיר הרבה שדות תעופה (והם לא משהו בדרום אמריקה) אז וותרו על חלק גדול מהמדינות. תעשו לעצמכם חושבים מה אתם באמת רוצים להשיג בטיול (חופים, תרבות, נופים) ותתכננו טיול שלא יעלה על 2 עד 3 מדינות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. קודם כל - תודה על התגובות! תגובה ל - 3 29/03/2008 12:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  amitgold לא מחובר amitgold  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
ללא ספק גרמתם לי עכשיו להתחיל לחשוב ולבדוק יותר לעומק......
יש לנו כמה נקודות בטיול שהגדרנו כחובה:
גלפגוס, עתיקות בפרו, מפלי האיגאווסו, ואת רוב הזמן שנותר להשקיע בטיולים בארגנטינה.....
נשמע שפוי? אפשרי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אפשר תגובה ל - 4 29/03/2008 19:42 לתגובה קודמת
  31zohar לא מחובר 31zohar  משתמש פעיל 399 הודעות עד כה
אני לא יודע כמה זמן תקדישו לגלפגוס- גם לא הייתי
האיגוואסו מצריך יום וחצי עד יומיים - ז"א אם תטוסו לשם (אם באוטובוס - זה כ 16 שעות לכל כיוון מבואנוס איירס)
בפרו אפשר לבלות לא מעט ותלוי מה תרצו לראות, אם תעשו טרקים וכו'...
מקום נוסף שאולי שווה ביקור זה הסלאר בבוליביה. אין צורך לחרוש את בוליביה אלא להיכנס ולצאת לסלאר דרך ארגנטינה (או מאגם טיטיקאקה מפרו (עוד חוויה) ואז לרדת לסלאר ולצאת בארגנטינה). בררו לגבי מזג האוויר בסלאר במועד שבו אתם אמורים להגיע
ברור לכם שמתשיהו בחייכם תצטרכו לחזור בעונה המתאימה לעוד חודש עד חודשיים בפטגוניה?
לא סיפרתם מה אתם רוצים בנוסף לראות בצפון ארגנטינה ככה שתעשו תכניות כלליות ותראו אם הזמנים מתאימים.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תכנון טיול
להודעה הבאה:מקום לינה מומלץ ללה פאז

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף