| 1. 10 המכות למטייל הישראלי - מה אתם חושבים? |
23/03/2008 17:48  |
 |
איתמר - צוות למטייל ברשת |
1221 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 5. 10 המכות למטייל הישראלי - מה אתם חושבים? תגובה ל - 2 |
28/03/2008 00:38   |
| |
sammie |
653 הודעות עד כה |
|
|
לישראל אין את המונופול לישראלי המכוער. זהו דבר די נפוץ אך האוזן הישראלית שלך תופסת מיד את הצעקות וכללות בעברית. חוץ מזה ההתנהגות המוזרה של המקומיים או תיירים מארצות אחרות נתפשת כמשהוא אותנטית ומצחיק.
אולי בחיים שלי פגשתי כמה טיפוסים מעצבנים מישראל אך אני לא אבא ואמא שלהם ולא בא לי להתעצבן בגללם.
ואני גם תומך בהמלצה להתרחק ממקומות מוכות תיירים. המכוערים מגיעים לשם הרבה פחות.
טיול מהנה
|
|
|
|
| 6. 10 המכות למטייל הישראלי - מה אתם חושבים? תגובה ל - 5 |
28/03/2008 08:41   |
| |
סוזי |
835 הודעות עד כה |
|
|
|
בוקר טוב,
סמי, אני מסכימה איתך לחלוטין שתיירים גסי רוח (אינני אוהבת את המושג "מכוער"...) מגיעים לא רק מישראל.
אם תבצעו חיפוש בגוגל למושגים כמו: The ugly American tourist או The ugly French או The ugly tourist, תמצאו מאמרים רבים העוסקים בדיוק בעניין התייר שמתנהג בגסות, והוא לאו דווקא ישראלי.
אנחנו הישראלים, פשוט רגישים יותר לבני עמנו...
כמו כן, מגוחך בעיני לבחור את היעדים בטיול לפי הקריטריון הזה. אולי לא נפגוש ישראלי גס רוח, אך נפגוש בן לאום אחר שלא יטמון ידו בצלחת...
ובאשר לסקר:
כשאני יוצאת לטיול, אני משתדלת בכל כוחי שלא להתרגז. אני מכניסה את עצמי למצב מיוחד של "ספיגה", ומנסה להתעלם מכל מה שעלול לקלקל לי את מצב-הרוח, בעיקר כאשר אין לאיל ידי לשנות סדרי עולם במקום שאיננו ביתי.
ממליצה לנסות את הגישה הזו במקום לפגום בהנאת הטיול ע"י העברת ביקורת על כל העולם.
מאחלת לכולם טיול רגוע ושלו,
סוזי.
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11. למגיבים בנוגע לישראלי המכוער תגובה ל - 10 |
29/03/2008 22:59   |
| |
may east |
1536 הודעות עד כה |
|
|
|
הישראלי המכוער, לצערי, מתחיל להראות את סימניו, אמנם כבר לפני הטיסה, אך ביתר שאת - בטיסה עצמה. ואם הטיסה היא של אל על - זה השיא.
ישראלי שטס באל על, משום מה מרגיש איזו שהיא בעלות על המטוס. הרי זה "שלנו", לא ?
טיולים במעברים, רעש, פינת ה "הנה משה מהמילואים שלא ראיתי 20 שנה" שמתרחשת בדיוק לידכם,
להדליק את הטלפונים מייד עם הנחיתה, למרות שמבקשים רק לאחר החניה ופתיחת הדלתות,
לקום לקחת את התיקים כבר עם העצירה עוד לפני שהסימן לשים חגורות נכבה - היי, אולי נעקוף מישהוא (זה שיש עוד 300 איש לפנינו זה לא העניין... העקרון של לעקוף הוא זה שקובע),
לטרטר את הדיילות כל הזמן.
שלא נדבר על התפילות בסופו של המטוס - כאילו אין אנשים בסביבה שלהם זה מפריע.
קחו את אותו ישראלי - שימו אותו בחברה אחרת - הופה... שינוי... עכשיו זה חוצלארץ וצריך להתנהג !
קחו את אותו ישראלי, ושימו אותו במחלקת עסקים - הופה הוא פתאום "איש העולם הגדול".. שקט... מנומס... לא מקטר כל הזמן..
|
|
|
|
| 12. למגיבים בנוגע לישראלי המכוער תגובה ל - 11 |
29/03/2008 23:51  |
| |
agatha1 |
1130 הודעות עד כה |
|
|
לצערי, אני נאלצת להסכים איתך.
בחברה זרה, זה ממש לא כך. בקונטיננטל לדוגמה, אין מצב שיתנהגו כך.
אין טיילת לאורך כל הטיסה, ואין קולניות סחבקית - שכבודה במקומה מונח, אך לא בטיסה טרנס-אטלנטית.
ישראלים לא ירשו לעצמם וגם לא יאפשרו להם. טיסה רגועה - אין מה להשוות.החברה יקרה קצת יותר, אבל יש תמורה.
לא שאל-על חברה לא טובה, ואני טסתי איתם ואמשיך לטוס גם איתם - אבל יודעת בדיוק למה לצפות.
"הטוב אשר ישיג את הכלל הוא השכר למעשי הפרט".
|
|
|
|