|
| 2. גיל - צריכה את עזרתך... תגובה ל - 1 |
25/03/2008 09:53   |
 |
גיל - הנהלת הפורום |
4978 הודעות עד כה |
|
|
אהלן 
אם ככה הדבר הראשון שאני יכול להמליץ עליו זה שתבואי לערב ההתנדבות בעולם שלנו עוד שבוע, יהיה שם הרבה מידע שיכול לעזור לך.
מעבר לזה - האם הכיוון הוא מזרח אפריקה? ולכמה זמן? יש לנו כאן הרבה המלצות על אירגונים בטנזניה, באוגנדה ובקניה. נסי להתחיל מהלינק כאן משמאל -----> סיפורי מתנדבים. יש שם דו"חות התנדבות של לא מעט חברים שהתנדבו באיזור, כולל שני דו"חות שלי. זה יעזור לך לעשות טיפה סדר בסדרים, ואחר כך - אני כאן לכל שאלה
|
|
|
|
|
| 4. גיל - צריכה את עזרתך... תגובה ל - 3 |
27/03/2008 11:13  |
 |
גיל - הנהלת הפורום |
4978 הודעות עד כה |
|
|
אהלן 
עדיין לא ידוע לי על ערב התנדבות נוסף, אבל ראיתי שיש ערב של גו אקו ואת יכולה אולי לנסות שם.
האם יצא לך לקרוא את סיפורי ההתנדבות? אני חושב שהם נותנים תמונה לא רעה של האפשרויות באפריקה, ובעיקר במזרח היבשת. אם את שואלת לגבי מקומות מומלצים אני יכול להגיד שהמזרח הוא האיזור הנפוץ ביותר להתנדבות. הדרום (דרא"פ, נמיביה, בוטסוואנה ועוד) נחשב למפותח ביותר ביבשת, אבל גם בו יש כמובן הרבה הזדמנויות התנדבות. היתרון של איזור זה הוא התשתית הטובה יחסית והאנגלית. במזרח התשתיות פחות מפותחות, אבל יש תחושה יותר "אפריקנית", ואווירה מיוחדת. באוגנדה וקניה קל יחסית להסתדר עם אנגלית, אבל בטנזניה (הנפלאה!) זה יותר מורכב.
לגבי המערב - אני לא הייתי בו, אבל הוא תמיד נראה לי מקום מרתק. יש שם אפשרויות התנדבות רבות, ובהחלט שווה לשקול אותו.
|
|
|
|