כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בתכנון מסלול לדרא"פ - דחוף!!! 24/03/2008 22:20 לתגובה הבאה
  lilach30 לא מחובר lilach30  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
מכיוון שאנו מטיילים עם ילדים , אנו מתכננים "פתיחה" ב-SUN CITY ולמחרת חשבנו לבקר ב- Pilansberg national park. האם אכן צריך יומיים? האם השמורה אכן שווה ביקור, או להמשיך לכיוון הדרקסנברג? האם יש למישהו המלצות ללינה באזור סאן סיטי (לא בתוכה...קצת יקר לנו...)
חשבנו להמשיך מהרי הדראקסמנברג לכיוון ה- Wild coast: האם יש המלצות לגבי עצירות בדרך? (בדרבן אנו לא רוצים לעצור).
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בתכנון מסלול לדרא"פ - דחוף!!! תגובה ל - 1 13/04/2008 12:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  suku76 לא מחובר suku76  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
לפי דעתי אפשרות נוספת יכולה להיות נסיעה לאזור הקרוגר פארק (כ-4 שעות נסיעה צפונית-מזרחית ליוהנסבורג), הפארק מדהים וגם כל האזור ליד (hazyview, nelspruit), גם ספארי וגם נופים יפים מאוד.
עם קצת מזל הקרוגר יכול להיות הרבה יותר מרתק מהפילנסברג.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בתכנון מסלול לדרא"פ - דחוף!!! תגובה ל - 1 14/04/2008 15:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eytanin eytanin לא מחובר eytanin  משתמש פעיל 280 הודעות עד כה
הי
אני מניח שלא תגיעו לסן סיטי לפני 3-4 אחה"צ אם תנחתו בבוקר, תשרו אכב, תצטיידו ותתאפסו. לכן....
תוכלו לישון בעיר ראסטנברג שהיא בערך 3/4 שעה נסיעה מסן סיטי.
שם זול בהרבה. ולכן....
אתם צריכים יום בסן סיטי בvally of the waves ועוד לפחות 3/4 יום בפילנסברג. [קחו/קנו בשער מפה]
לא תגיעו באותו היום לדרקנסברג!אין סיכויי .
אתם יכולים לנסות לישון באיזור הvall
כמו ששאלתם פעם או באיזור אגם harbispuirt בערך שעה נסן סיטי עם הרבה מקויות שינה טובים.
south cost דרומית מדרבן, יש הרבה מקומות לינה לאורך החוף.

אני מאזין לנאמר ומאמין למראה עיניים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה בתכנון מסלול לדרא"פ - דחוף!!! תגובה ל - 1 14/04/2008 22:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  המטייל לא מחובר המטייל  משתמש בינוני 88 הודעות עד כה
המלצה חמה לגבי Wild coast

מלון אושיין וויו בקופי ביי

מקום מדהים מלון ממוקם במפרץ פרטי. ניתן לעשות סיורים ב 4X4

אנחנו לנו שם 2 לילות עם 2 ילדים (המחיר כולל חצי פנסיון - כי אין מקום אחר לאכול)

רק מומלץ להזמין מקום מראש כי באזור אין הרבה מלונות אחרים.

יש לקחת בחשבון דרך של כשעה עד שעה וחצי עד למקום שבחלקה עם בורות.

אך שווה כל מאמץ

להלן קישור לאתר של המלון

http://www.oceanview.co.za/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה בתכנון מסלול לדרא"פ - דחוף!!! תגובה ל - 2 15/04/2008 16:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
maayunak maayunak לא מחובר maayunak  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
הי לילך,
קודם כל אני מקנאה ...
בתור אחת שביקרה רבות בקרוגר פארק כילדה זה פשוט המקום עם ילדים הנסיעה מיהנסבורג אולי קצת ארוכה אבל המון מקומות לעצור בדרך ולעשות פיקניק וכדומה
הקרוגר פארק הוא פארק לאומי בערך בגודל מדינת ישראל אם לא יותר ובתוכו יש איזורי מגורים סודרים בכל מיני רמות (בנושא הזה אני זוכרת שתמיד היינו צריכים להזמין הרבה לפניאז כדאי לבדוק) מתחילים את היום כמה שיותר מוקדם כשעוד קריר והחיות בחוץ חוזרים לסיאסטה ואז יוצאים עוד פעם ובערב עושים על האש...(ישנם מתקנים מסודרים במקומות הלינה.. להסתמך על האוכל במקום בלבד לא כדאי כי הם יודעים שהם היחידים ולכן הם יקרים...ואל תשכחו לבדוק את ספר המבקרים כל יום שהמבקרים מציינים בו צפיות משמעותיות (אריות וכדומה...)
נכנסים עם הרכב הפרטי והוא בהחלט מספיק אפשר גם לעשות סיורי לילה מודרכים מטעם המקום שהם בהחלט מעניינים... אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת ...
תהנו!
מעין
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עזרה בתכנון מסלול לדרא"פ - דחוף!!! תגובה ל - 1 15/04/2008 17:08 לתגובה קודמת
eytanin eytanin לא מחובר eytanin  משתמש פעיל 280 הודעות עד כה
היה צריך להיות כתוב "תשכרו רכב"
סליחה

אני מאזין לנאמר ומאמין למראה עיניים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיסה מקלימנגורו לזנזיבר
להודעה הבאה:האם שווה לטוס לזנזיבר ומתי.....

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר