כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עדכון תחזית מז"א - האם האביב חוזר? 25/03/2008 20:27 לתגובה הבאה
  opher לא מחובר opher  משתמש פעיל 831 הודעות עד כה
שבוע חורפי בנוסח ינואר עובר על האלפים, ןמי שמסתכל במצלמות יוכל לראות את השלג שנח גם במקומות נמוכים מאד. עם זאת, חשוב לזכור שבגבהים שמתחת ל-1500 מטר בערך מדובר בעיקר בדקורציה שתעלם ברובה עם עליית הטמפרטורות.
הימים הקרובים עדיין יהיו קרים, אך עם מגמה של עליה קלה בטמפרטורה וגם תוספת של 10-20 ס"מ שלג לפרקים, בדגש על צרפת ואוסטריה. בשבת וראשון ההתחממות תגבר, ויום ראשון יהיה אפילו קיצי עם רום התקרחות של 2500-3000 מטר. ביום שני צפויה כניסה של מערכת חדשה ממערב עם שלג וירידה בטמפרטורות שיתחילו בצרפת וימשיכו לאוסטריה. לגבי ההמשך המודלים עדיין לא יציבים כשאחד מהם צופה התחממות והתיבשות כבר החל מיום שלישי. להערכתי המודל שצופה שהאביב לא יחזור מיידית ומזג אויר חורפי במקצת ימשיך עוד יום יומיים לפחות חזק יותר, אבל כאמור בשלב זה אין עדיין תמימות דעים בין המודלים.
בכל מקרה, אם נסכם תנאי ההתחלה בשבוע הבא בגבהים שמעל 1500 מטר בערך יהיו טובים מבחינת כמות וטריות השלג, כשצרפת כמובן נוחה יותר בשל גובה האתרים. עליית הטמפרטורות בסוף השבוע תפגע בעיקר בשלגים שבגבהים הנמוכים, וביום שני-שלישי יגיע גם תיקון מסוים. לגבי המשך השבוע המצב עדיין לא ברור סופית וביום שישי אתן את העדכון האחרון העונה שיתיחס לשבוע הבא.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עופר דחילק תגובה ל - 1 26/03/2008 10:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2105 הודעות עד כה
לפי מצב השלג העונה עדיין בעיצומה.
חוץ מזה אני בונה על הוויקאנד הבא באנגלברג. אתה כבר יודע מה זה אומר מבחינת מזג האוויר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. איתן בדיכאון סוף עונה... תגובה ל - 2 26/03/2008 16:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
אני מסכים איתך שבאירופה העונה עדיין בעיצומה (כולל שלג טרי כפי שעופר ציין).

אתה רציני לגבי ה-WEEKEND הבא?

אני הסתכלתי על מחירים לקלאב מד בצרפת ב-13.4 ב-803 יורו. יש לי בעיית חופש בעבודה אבל מה זה בא לי...

אם אתה באמת טס ל-WEEKEND דבר איתי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אדוארדו תגובה ל - 3 26/03/2008 16:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני לא טס לוויקאנד של גלישה. אהיה בעבודה בלוצרן. משם רק 40 דקות לאנגלברג. נראה לך שאפספס?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. icon14.gif  איזה כיף לך... תגובה ל - 4 26/03/2008 17:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. איתן בדיכאון סוף עונה... תגובה ל - 3 27/03/2008 08:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  butch4 לא מחובר butch4  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
חשבתי גם על התאריכים האלה והמקום הזה. אתה חושב שיהיו תנאי גלישה נורמליים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. יורד שם שלג תגובה ל - 6 27/03/2008 09:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כמו שעופר כתב הוויקאנד הקרוב עומד בסימן התחממות אבל מיום שני אמור לרדת שם שלג כך שלקראת הוויקאנד הבא אמורים להיות תנאים מצויינים.העונה הרגילה שם מסתיימת אחרי הוויקאנד הבא אבל לגלוש למעלה בטיטליס ניתן כמעט תמיד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. יורד שם שלג תגובה ל - 7 27/03/2008 11:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  butch4 לא מחובר butch4  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
רק רוצה לוודא שאנחנו מדברים על אותו מיקום.... אני מתכנן על קלאב מד ארקס אקסטרים. שם יהיה שלג טוב? אם כן (אני לא מצפה להבטחות כמובן רק ניחוש מלומד) אני סוגר עכשיו...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אני מדבר על אנגלברג בשוויץ תגובה ל - 8 27/03/2008 13:12 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:דחוף! מציאת דירה באתר עצמו
להודעה הבאה:סרטון נהדר