כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מסלול סיבובי מקסיקו גוואטמלה 25/03/2008 23:20 לתגובה הבאה
מרינה  משתמש לא מוכר
הי לכולם,
אנחנו רוצים לעשות מסלול היקפי/סיבובי ממקסיקו ללגוואטמלה ובחזרה אבל מבלי לחזור על אותם מקומות בדרך חזרה, התכנון הוא כחודש וחצי. רצינו לדעת אם זה אפשרי בכלל ואם כן אז הצעות למסלול
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מסלול סיבובי מקסיקו גוואטמלה תגובה ל - 1 26/03/2008 12:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rtrtrt1 לא מחובר rtrtrt1  משתמש בינוני 93 הודעות עד כה
לדעתי זה רעיון מצויין, חודש וחצי זה נראה זמן מספיק

אמנם אני לא נכנסתי לגואטמלה אבל לפחות במקסיקו אני יכול להמליץ לעשות מסלול שיתחיל במקסיקו סיטי, להמשיך לעיר וואחקה ומשם לפוארטו אסקונדידו אשר בצד הפאסיפי, משם לסן קריסטובל, ואחרי זה לחצות את הגבול לגואטמלה, לגבי גואטמלה תנסי למצוא בטיפים מסלול מתאים, ולאחר מכן לחצות את הגבול חזרה למקסיקו לאזור קנקון (הצד הקאריבי) ולטייל שם בקנקון, פלאיה דל כרמן, טולום, צ'יצ'ן איצה ואולי גם פלנקה ולסיים את הטיול בטיסה מקנקון חזרה הביתה

המסלול שהצעתי הינו כללי בלבד, אפשר וכדאי להתאים ושנות לפי העדפותיכם,

המלצתי הנוספת שתסתכלו ותקחו איתכם מדריך כגון לונלי פלנט

בנוסף אני יודע שיש לא מעט שעשו את המסלול הזה או דומה וכדאי לחפש סיפור מסלול שלהם לגבי חציית הגבול ממקסיקו לגואטמלה, מסלול בגואטמלה, וכן חציית הגבול חזרה למקסיקו לכיוון הצד הקאריבי (קנקון והסביבה)

בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מסלול סיבובי מקסיקו גוואטמלה תגובה ל - 2 31/03/2008 09:45 לתגובה קודמת
  ido214 לא מחובר ido214  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
אנחנו רוצים לעשות משהו דומה, לטוס ממיאמי למקסיקו סיטי ולחזור מקנקון למיאמי, האם חודש יספיק גם לגוואטמלה או שכדאי להתמקד במקסיקו ולא לדחוף יותר מידי וסתם לרוץ בטירוף?

אנחנו רוצים להשאיר שבוע לבטן גב באזור החופים וקנקון מה שמשאיר שלושה שבועות לכל השאר..

מה אתם אומרים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:דרושים עובדים - למטייל אשדוד
להודעה הבאה:כדורים נגד מלריה