כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. גלפאגוס באמצע יולי- עלות 26/03/2008 11:22 לתגובה הבאה
Did  משתמש לא מוכר
שלום! אני מתכננת להגיע לגלפגוס באמצע יולי ורציתי לתכנן כמה בערך יעלה לי עשרה ימים, אני מתכננת גם צלילות.
הבנתי שזה בסביבות 1500 דולר כולל טיסה וקרוז.
אודה אם מישהו יעזור לי מנסיונו האישי
תודה מראש
,עדי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מצטרף לשאלה וגם.. תגובה ל - 1 26/03/2008 22:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  assafm22 לא מחובר assafm22  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
אני גם מתכנן להיות בגלאפגוס באמצע יולי.
אני כרגע נמצא בהתכתבות מיילים עם סוכנת של סוכנות גוליבר באקוודור.
בנתיים קיבלתי ממנה הצעה אחת של קרוז של 8 ימים ברמת ה tourist supirior class (שזאת הדרגה השלישית שלהם) בעלות של 1800 דולר לא כולל טיסה! (טיסה - 400$)

בגלל שזה פורץ את גבולות התקציב שלי ברמות אדירות, ביקשתי ממנה הצעה לקרוז עם ספינה ברמה השנייה, והיא עדיין לא חזרה אליי עם תשובה.
ברגע שאני אקבל תשובה אני אשמח להודיע לך.

אבל בכל מקרה, הייתי גם שמח לקבל תשובה ממישהו שבאמת היה בגלאפגוס בתקופה זו ואולי יכול לתת עוד מידע מנסיונו האישי בנוגע להצעה/ות שקיבלתי.

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מצטרף לשאלה וגם.. תגובה ל - 2 28/03/2008 18:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  adi or לא מחובר adi or  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
1800 דולר לא כולל טיסה?? וואו זה מטורף!
הרמה השלישית זה אומר רמה בינונית/נמוכה?
אם החזירו לך תשובה אני ממש אשמח לשמוע!! צריך לתכנן הוצאה כזאת מראש.
תודה,
עדי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מצטרף לשאלה וגם.. תגובה ל - 3 28/03/2008 18:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי

קודם כל בקשר לרמות של הספינות:
בגוליבר הם מחלקים אותם ל:
economic (הכי גרוע)
tourist
tourist supirior
first class
(ההצעה שקיבלתי הייתה tourist sopirior)
אבל ממה שראיתי והבנתי החלוקה משתנה בין סוכנות לסוכנות ככה שקשה ממש לסמוך על זה.

אתמול הציעו לי הצעה לקרוז של 8 ימים בספינה שנקראת NEW FLAMINGO במחיר של 1200$.
גוליבר מגדירים אותה ברמת tourist, אבל לעומת זאת אחרים מגדירים אותה כ- economic.
אני הבנתי שעשו לה שיפוץ ועכשיו יש בה מים חמים ומקלחות פרטיות, אבל באמת שאין לי מושג מה הרמה האמיתית שלה.
לפי הדיל הזה העלות הכוללת של הטיול תהיה 1750$ (קרוז+טיסה+כניסה לאיים), שזה כבר סביר יותר.

אני עדיין מתלבט בנוגע לעניין, אבל אני נוטה לקחת את הדיל.
אם מישהו היה או שמע או מכיר אני אשמח לקבל קצת מידע בנוגע לספינה או אחת אחרת.

חוץ מזה, אני מציע שתכנסי לאחד משני האתרים האלה ותבדקי:
http://www.ecuador-travel.net/galapagos.boats.voyager.htm
http://www.gulliver.com.ec

אסף
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מצטרף לשאלה וגם.. תגובה ל - 4 29/03/2008 12:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לי לי לא מחובר לי  משתמש פעיל 1481 הודעות עד כה
דבר ראשון, למרבה הצער זה מאוד מאוד נפוץ שבסוכנויות שונות ידרגו באופן שונה את אותן הספינות.
דבר שני, אני לא יודע מתי אמרו לך שהניו פלמינגו שופצה, לי אמרו את זה לפני 3 שנים...
אני לא ניסיתי להזמין באותה תקופה מראש, אבל המחירים האלה הרבה יותר גבוהים מהמחירים שהציעו שם. הרבה יותר.
אם יש לחץ רציני בזמן, אז אין מה לעשות. אם אפשר לחכות להגעה ולהזמין שם זה עדיף בהרבה.
כך בחשבון שהאסטרטגיה שם היא להגיע, לחפש הצעות יומיים בערך, בדר"כ תקבל הצעה לעוד שבוע, כך שישאר לך שבוע לטייל בסביבה, שזה משך זמן די סביר בשביל זה, וזה לא שאתה ממש מבזבז שבוע בהמתנה.

ממליץ מאוד על סוכנות "ספארי", למרות שלא הזמנתי דרכם, על כל ספינה שהציעו לי הלכתי אליהם, ויש שם אנשים מאוד נחמדים שהזהירו אותי מתי עדיף שלא, ומתי כדאי לי לחטוף את ההצעה, למרות שהם לא יכלו לתת הצעה יותר טובה. יש להם אתר אינטרנט, ויש שם אנשים דוברי אנגלית רהוטה.

בקשר ליאכטות.. בסופו של דבר בדקתי רק אחת, בשם "דפנה", היא הייתה מצויינת, אבל היה לנו הרבה מזל שהם הורידו לנו את המחיר מאוד.
על הניו פלמינגו ואמיגו מצד שני הוזהרנו באותה תקופה. ולמרות שהמחירים שלהן צנחו עד כדי 650 דולר (לא כולל טיסה) ל8 ימים, העדפנו לא לגעת.
אם זאת, הייתי מציע לך לחפש דעות מהתקופה האחרונה, לנסות ליצור קשר עם ספארי, ואם אפשר להזמין בקיטו, עדיף.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מצטרף לשאלה וגם.. תגובה ל - 5 30/03/2008 14:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תראה, אני מגיע ביולי ויש לי 10 ימים מהרגע שאני מגיע לקיטו ועד היום האחרון שבו אני יכול לצאת לקרוז.
האם לדעתך זה פרק זמן ארוך מספיק בשביל לקחת את ההימור לחפש דיל שם? האם זה ריאלי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. יותר פרטים בבקשה תגובה ל - 5 31/03/2008 10:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איפה נמצאת הסוכנות 'ספארי' שהמלצת עליה כה בחום? קיטו?
וגם, זה משנה מאיפה אני מזמינה? כלומר, מגוויקיל, קיטו או שההימור הוא להגיע כבר ממש לשם ורק אז לסגור קרוז?
אם אני סוגרת דיל אז זה כבר כולל טיסה וגם קרוז או שזה מתפלג לפי כל חברה?
תודה על העזרה!!!
עדי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. בלי נדר. תגובה ל - 7 31/03/2008 19:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לי לי לא מחובר לי  משתמש פעיל 1481 הודעות עד כה
אסף:
אני לא רוצה לקחת אחריות על זה, ואח"כ יתהפך העולם ולא תצליח להשיג דיל. אבל לי אישית נראה שלמצוא דיל 10 ימים קדימה זה סביר מאוד.
במיוחד שאתה מראש מסכים לשלם 1500 דולר על יאכטות כמו ניו-פלמינגו, אתה מניח שלשם יותר על פחות איכות לא ממש תצליח שם. וכאמור לי הציעו באיזה שלב את האניה הזו סביב ה 1000 ד' לשבוע כולל הטיסות.
אם זאת, כאמור, הכל היה לפני 3 שנים, אם תצליח להשיג מידע יותר מעודכן על המחירים זה בהחלט עדיף.

עדי:
בעיקרון קיטו "נחשבת" ליותר זולה, והגעה לאיים עצמם עוד יותר, בפועל זה הרבה עניין של מזל, אני לא הייתי מנסה להגיע לאיים, ואני מאמין שההבדל בין קיטו לגואייקויל הוא לא ענק. אם כי מה שמוריד את המחיר שה כל הקטע של "רגע אחרון", אם את מזמינה חודש מראש, הזמנה משם עדיין תהיה זולה יותר מהאינטרנט, אבל כנראה יקרה יותר משבוע לפני. מכיוון שביקור בקיטו כולל כמה וכמה ימים בסביבה, הרבה מגיעים לקיטו, מזמינים את הדיל שבוע שבועיים קדימה, ואז מחליטים לאיזה מהמקומות בסביבה הם ממשיכים כדי למלא בזמן.
אם את מזמינה מקיטו או גואייקויל, הסוכנות תדאג לך גם לטיסות, ויש להם מקומות שמורים בשביל זה. אם את מחליטה לטוס לאיים ושם לנסות למצוא דיל, את צריכה לדאוג לכל הסידורים. חוץ מזה, אם במהלך השיט את רוצה לדחות את החזרה ולהשאר עוד כמה ימים באיים, צוות הספינה אמור בהחלט להצליח לארגן לך את זה.

ספארי נמצאת בקיטו בגרינגולנד. לא ממש זוכר כתובת, אבל יש להם אתר באינטרנט שיוכל לעזור לך. אני, כאמור לא הזמנתי דרכם בסופו של דבר את הדיל, מה שאהבתי בהם זה שהם היו מאוד אמינים לדעתי לגבי יאכטות שונות, והם הצילו אותי כמה פעמים שהצעות "זולות ומצויינות" על יאכטות שנראות נפלא, והם פשוט סיפרו לי מה היאכטות האלה באמת, והראו לי שהם לא עובדים עם יאכטות כאלה, וכשקיבלתי הצעות טובות (קרה פעמיים), למרות שהם לא יכלו להתחרות בהצעות האלה הם אמרו לי שזה הצעות מצויינות וממש כדאי לי לקחת אותן.

דבר אחרון. הרבה פעמים סוכנויות מסויימות קונות מראש את כל המקומות על יאכטה מסויימת, ואז הסוכנות עצמה קובעת את המחירים שהיא גובה, כשכל סוכנות אחרת שמציעה את אותה יאכטה תגבה יותר כסף, כדי שגם לה יצא מזה משהו. שתי הפעמים שקיבלתי הצעות שאמרו לי שהן ממש טובות, היו מהסוכנות שקנתה את כל היאכטה, ובגלל זה בספארי לא יכלו לתת לי הצעה יותר טובה. ההצעה הראשונה הטובה שקיבלתי, עד שהחלטתי לקחת אותה כבר נתפסו כל המקומות, כך שגם אספקט זמן התגובה משחק פה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. תודה רבה! תגובה ל - 8 01/04/2008 06:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תמיד כל המידע על גלאפגוס כזה לא מאורגן ומובן עזרת לי מאוד!
אני כבר טסה היום אז שוב תודה על הפירוט והסבלנות,אני בטוחה שאגיד לך תודה בלב כשאהיה שם!
עדי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. תודה רבה! תגובה ל - 9 01/04/2008 21:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה!

אני אשקול את העניין שוב. אולי שווה לקחת את ההימור.
עדי - תהני Smile

ושוב תודה

אסף
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. תודה רבה! תגובה ל - 10 03/04/2008 21:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  hillela לא מחובר hillela  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
הייתי בגלאפגוס בדיל בחודש דצמבר שהוא שיא העונה.
את הדיל הזמנו בקיטו בסוכנות הנקראת CREATER שנמצאת ברחוב JUACIN PINTO במריסקאל, שהיא השכונה שהרבה מוצ'ולרים גרים בה.
באותו הזמן טיסה לאיים מקיטו עלתה כ 400$ וקצת פחות מגואיאקיל.
בעת הכניסה לאיים יש לשלם מס כניסה של 100$ במזומן.
בעת שהייתי בקיטו ביררתי כל מיני דילים לקרוזים ברמות 2 ו 3 כי פחות מזה מתאים לתפרנים (ואני לא כזה) ויותר מזה הקרוז בספינות גדולות כמו בקריבים ומתאים לאמריקאים עשירים וזקנים.
המחירים שמצאתי לדיל של שבוע היו בין 850$ שכללו לינה במלונות על האיים (לא מומלץ לדעתי) ועד 1400$ לקרוזים טובים.
כפי שרואים, מדובר במחיר גבוה ולכן אם מחליטים להגיע לשם כדאי ללכת על משהו איכותי שיכלול גם איים אקזוטים ורחוקים יותר כמו חנובזה ואספניולה, שהם ממש מדהימים.
בסוף המסלול אפשר להשאר עוד באיים בתאום עם חברת התעופה. כל הקרוזים חוזרים לאי בלטרה ששם נמצא שדה התעופה המרכזי ומשם אפשר להגיע לפוארטו איורה באוטובוס, זה קרוב מאוד. משם אפשר לנסוע לאיים אחרים באופן עצמאי או להצטרף לצלילות.
לסיכום, האיים הם כמו גן עדן ואני ממליץ בחום לכל מי שיכול להגיע לשם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. תודה רבה! תגובה ל - 11 03/04/2008 22:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אהלן,

כמה שאלות:
1. כמה זמן לקח לך למצוא דיל טוב?
2. כמה בסוף עלה לך הדיל, ומה היה השם של הספינה שהפלגת בה?

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. תודה רבה! תגובה ל - 12 05/04/2008 13:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  hillela לא מחובר hillela  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
את הדיל מצאתי יומיים אחרי שהגעתי לקיטו. הוא עלה 1050$ לרמה TOURIST SUPIRIOR ועד עכשיו לא ברור לי למה זה יצא כל כך זול (יחסית כמובן).
הספינה בה נסענו היתה מונסראט 2 שהכל בה ברמה מעולה, כולל המדריך.
ציוד הסנורקלינג גם הוא היה כלול, כי שמעתי שבדילים אחרים צריך להוסיף .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. תודה רבה! תגובה ל - 13 07/04/2008 22:21 לתגובה קודמת
נשמע מעולה..
אני החלטתי לקחת את הסיכון ןלחפש דיל בקיטו

תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אני יוצא מחר לוואראז והבנתי שהטרק וואי וואש
להודעה הבאה:ארגנטינה עם אופנוע

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר