כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מה ניתן לעשות בקונקשיין ארוך בסאן פאולו, ברזיל 27/03/2008 07:47 לתגובה הבאה
  efratIL לא מחובר efratIL  משתמש בינוני 98 הודעות עד כה
אנו נוחתים בסאן פאולו ב-08:30 וטיסת ההמשך שלנו יוצאת ב-20:00
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. קודם כל, מחליפים את הנו"ן בו"ו. תגובה ל - 1 27/03/2008 10:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חתול-רובוט לא מחובר חתול-רובוט  משתמש פעיל 910 הודעות עד כה
סאו פאולו היא אחת הערים האהובות עלי ביבשת, וחבל שלא תישארו שם יותר. אבל אלה החיים.

כדאי להפקיד את כל הציוד, למעט ההכרחי ביותר, בשדה התעופה. אם תוכלו לעשות בידוק מוקדם, מה טוב.

יש המון מה לעשות בעיר, תלוי מה אתם מחפשים. בדוכנים של לשכת-התיירות [אני מניח שיהיו כאלה בנמל התעופה] תוכלו לקבל עלונים באנגלית, עם כמה מסלולי טיול בעיר. כדאי לנצל אותם.

נראה לי שממצה במיוחד יהיה סיור בוקר במרכז העיר, סביב כיכר הקתדראלה [Praça da Sé], שם אפשר גם לבקר במוזיאון הבנק של ברזיל, בחינם.

אחר-הצהריים הייתי נוסע לשדירות פאוליסטה, שם אסור להחמיץ את ה-MASP, מוזיאון האמנות הטוב ביבשת [למרות תחרות לא קלה מצד בואנוס איירס ובוגוטה], ולטייל בפארק Siqueira Campos הנהדר. בשדירות אפשר לבקר גם בגלריות רבות, ולקפוץ לסרט באחד מבתי-הקולנוע המצויינים שפזורים שם בשפע.

מקומות נוספים שכדאי לבקר הם שכונת ליברדאדי המזרח-אסייאתית, פארק איביראפוארה [והמוזיאון לאמנות מודרנית שבתוכו], השוק העירוני המקורה [שם אפשר להשיג במבה בתור מעדן דליקטס] ואם אתם אמיצים - משחק כדורגל באחד האיצטדיונים שבעיר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. זמנים תגובה ל - 2 27/03/2008 12:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ראשית, תודה.
האם אתה יכול להעריך מהו משך זמן הנסיעה לכל מקום (מרכז העיר, מוזיאון, לפארק)? משחק כדור רגל: אם צריך להיות אמיצים, אז אנחנו לא אבל בכל זאת אשמח לקבל עוד פרטים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. קודש. תגובה ל - 3 27/03/2008 13:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
על לא דבר.

מה שיפה בסאו פאולו, הוא הרכבת התחתית הנהדרת של העיר. היא זולה [כארבעה שקלים לנסיעה], נוחה, בטוחה [לפחות בשעות היום] ומאוד מהירה ויעילה. בקרבת רוב האתרים התיירותיים המרכזיים יש תחנה - MASP, כיכר הקתדראלה, תחנת האוטובוסים המרכזית, ליברדאדי וכיוצא בזה. לא בטוח לגמרי לגבי איביראפוארה, אבל בטוח לגמרי לגבי סיקיירה קאמפוס. הרכבות יוצאות בתכיפות מרשימה, והן תיקחנה אתכם לכל מקום תוך דקות מספר. בכל מקרה, אפשר גם לקחת מונית או אוטובוס.

לצערי, אין לי מושג לגבי מרחק הנסיעה של שדה-התעופה מעיר. המדריך שלי מדבר על אוטובוסים נוחים שיוצאים כל חצי שעה, במחיר של כעשרים שקלים, ונסיעה בת 45 דקות לכיכר הרפובליקה שבמרכז העיר. משם אפשר לסייר במרכז ברגל, ולהגיע לשדירות פאוליסטה בתחתית.

אגב, במרכז, אל תפספסו את התצפית המרהיבה מהמסעדה שבקומה העשרים ומשהו של מגדל איטליה [קשה לפספס אותו], שנמצא ליד בניין מארטינלי [שגם אותו קשה לפספס]. אחר-הצהריים, בין השעות 3-4, אם אני לא טועה, אפשר להיכנס לתצפית גם בלי צורך להזמין מנה יקרה במסעדה.

בקשר לכדורגל, אני לא בטוח. צריך לברר אם יש משחק ואיפה. אבל נדמה לי שרוב המשחקים החשובים נערכים בשעות הערב, כך שקשה לי להאמין שתספיקו, כמו שלא תספיקו ליהנות מחיי הלילה של העיר, או מהרבעים האופנתיים והרחוקים מהמרכז, אליהם קצת יותר מסובך להגיע ללא רכב פרטי. אבל תמיד יש פעם שנייה, לא?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. וכמובן ששכחתי: תגובה ל - 4 27/03/2008 13:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
התצפית ממגדל איטליה, ופארק במרכז העיר, קרוב לכיכר הקתדראלה.
J. SP Centre, Some Green.JPG K. Playing SimCity.JPG
J. SP Centre, Some Green.JPG(גודל:7.22KB)K. Playing SimCity.JPG(גודל:8.70KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תודה על המידע והתמונות המקסימות תגובה ל - 5 27/03/2008 14:25 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חג המולד בדרום אמריקה?
להודעה הבאה:מגורים בלימה פרו

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף