כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon6.gif  חדש: נפתלי מדווח מפאסו טונלה! 27/03/2008 15:13 לתגובה הבאה
איתמר איתמר לא מחובר איתמר - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 1229 הודעות עד כה
לאתר פאסו טונלה יש יתרונות רבים והוא גן עדן לגולשים מתחילים ובינוניים. המסלולים מהירים, לא יקר יחסית לצרפת ואוסטריה והוא מעולה גם למשפחות וזוגות שמעוניינים לשפר את רמת הגלישה. נפתלי ברונפמן חזר מחופשה באתר, הנה דיווח מקיף נוסף בתחרות דיווחי הגולשים. Cool
(גודל:6.73KB)

[עודכן ב:29 מרץ 2008 10:15:] על ידי מנהל

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שוב דיווח של סקי דיל??? תגובה ל - 1 28/03/2008 11:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כרמית השניה כרמית השניה לא מחובר כרמית השניה  משתמש פעיל 376 הודעות עד כה
אבל הפעם זה ממש לא נעשה בחוכמה.
החישוב כל כך מטעה וטיפשי, שזה שקוף.

נפתלי,
קח את מחיר הלינה חלק לשני אנשים (ואם תיקח דירה יצא לך אפילו יותר זול).
גם את מחיר הרכב תחלק לשניים לפחות (אגב רכב B לא יותר מ 200 יורו, רכב C לא יותר מ 260 יורו).
והרי זה פלא, כבר ירדת מתחת ל 900 יורו.

חופשה בארגון עצמי לא צריכה לעלות יותר מכך. זה נחמד שאתה משכנע את עצמך שלא בזבזת סתם כסף, אבל בבקשה אל תטעה אחרים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נפתלי חבר מכובד בקהילה שלנו! תגובה ל - 2 28/03/2008 11:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי כרמית,
קטונתי מלהביע דיעה לגבי ההתסייגויות הענייניות שלך מהדיווח, כל אחד רשאי לדעתו. אך עלי לומר שנפתלי הוא חבר מכובד בקהילת הסקי שלנו ואנחנו עומדים מאחוריו במאה אחוז, זהו דיווח מהחופשה שלו ולא מטעם סקי דיל או כל חברה אחרת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לאיתמר תגובה ל - 3 28/03/2008 12:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כרמית השניה כרמית השניה לא מחובר כרמית השניה  משתמש פעיל 376 הודעות עד כה
לא פיקפקתי לרגע שהדיווח הוא של נפתלי, ובטח לא במכובדותו, גם אני קטונתי. ואם כך השתמע אז לא הובנתי נכון.

הבעתי את דעתי לגבי החישוב המוטעה והמטעה של עלויות נסיעה עם סקי דיל לעומת עלויות בתכנון עצמי.

כבר נרמז פה לא אחת לגבי ה"עידוד" של סקי דיל לכתיבת דיווחים, דבר שהוא לגיטימי וסביר במסגרת מאמצי השיווק שלהם, אבל עבורי יש בו קצת ריח לא נעים.

הדיווח על פאסו טונלה, אגב, הוא דיווח מצויין.

כרמית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לאיתמר ולכרמית ,חבריי הנכבדים די להתנצח תגובה ל - 4 28/03/2008 15:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 390 הודעות עד כה
ראשית, מהכרותי את כרמית נושא העלויות ותכנון עצמאי זה הבייבי שלה גם אני לא בטוח שאוכל להתחרות בה.כך שאין לי ספק שהיא היתה סוגרת את החופשה בפסו יותר זול מסקי דיל.
עם זאת,אני לא חושב שחברנו (שאני לא מכיר)ניסה לשדל מישהו לנסוע עם סקידיל, לדעתי,ההתלהבות שלו נובעת מטיסה נוחה (וורונה ולא מילנו או מינכן),ניסיון של 3 שבועות סקי בלבד ואני לא מזלזל כמובן.
גם אני חושב שהאתר מבטיח שלג טוב ברוב חודשי העונה( על פי ההיסטוריה המדווחת באינטרנט)ושהאתר טוב מאוד לגולשים עד 3 שבועות.לגולשים מעל 4 שבועות חובה להרחיב את הסקי פס למדונה ומרילבה
אחרת הוא יתחיל להשתעמם.
לפני מספר שנים הייתי בפסו ולא היו יותר מ-3 ברים וקשה לי לומר שראיתי כל כך הרבה מסעדות כמו שצויין,שלא לדבר על אפרה סקי מלהיב.
אבל אפשר שדברים השתנו ובמיוחד הכל תלוי בעייני המתבונן.הבחור מתאים לו יותר,כנראה,דיל מובנה שחוסך ממנו "התרוצצויות ושוטטות באינטרנט" ועל זה לא נרטון.כל אחד בונה את החופשה כראות עיניו.
לסיכום, הבחור נהנה מאוד מהחופשה ורצה לשתף אותנו,הדיווח בכללותו היה טוב.
אני מאמין שעם השנים וההתנסות באתרים חדשים וגדולים חברינו יבין את התגובות בפורום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. איפה הגילוי הנאות? נפתלי נסע חינם על חשבון סקי דיל תגובה ל - 5 28/03/2008 22:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1404 הודעות עד כה
למי שלא זוכר - נפתלי זכה בשנה שעברה במקום ראשון בתחרות הדווחים בנסיעה לפאסו טונאל מטעם סקי דיל ועל חשבונם המלא.

נפתלי - איך שכחת לספר לנו שהנסיעה היתה חינם? וההוצאות שטרחת לפרט לנו - מאיפה זה מגיע?

איתמר - מפתיע אותי שאתה לא ציינת עובדה מהותית זו.

בהצלחה לסקי דיל

- מ.א.

Save Earth! Reduce, reuse, recycle
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. חדש: נפתלי מדווח מפאסו טונלה! תגובה ל - 1 28/03/2008 23:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
roni  משתמש לא מוכר
אתם חופרים

כתבה טובה אחלא תמשיך כך
מי שרוצה שיסע עם סקי דיל
יש יתרונות וחסרונות
אני בעד להרכיב חופשות לבד אבל עזבו את הבן אדם
השקיע בכתיבה פרגנו מה קרה
בפעמים הראשונות דווקא כן הייתי ממליץ לנסוע בחופשה
מאורגנת מראש
נראה לי שאנשים מספיק בוגרים בשביל להחליט
למרות שהוא החסיר פרט שולי שזכה בחופשה

BE IN PEACE
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. שכח או שיכתב את המציאות? תגובה ל - 7 29/03/2008 00:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ציטוט 1: השנה נסעתי לבד ולכן העדפתי לנסוע במסגרת חבילה של חברת סקי-דיל עם מלווה לפאסו טונלה.

למה להציג את נסיעת האירוח חינם כאילו היו לו כמה אפשרויות והוא העדיף את סקי דיל?

ציטוט 2: הוצאות הנסיעה ביורו שלי מרוכזות בטבלא הבאה...

לא הוציא יורו מהכיס. למה לשקר?

עכשיו לך תאמין לשאר הנופת צופים שבדווח...

[עודכן ב:29 מרץ 2008 10:11:] על ידי מנהל

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. נסחפתי קצת...מתנצל תגובה ל - 8 29/03/2008 01:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
טענתי היא לכותב בלבד, אם אכן זכה בנסיעה וכתב דווח כפי שכתב.
אני מתנצל על אזכור סקי דיל כנותני פירסומת במקרה זה.
אני גם מתנצל על אזכור למטייל בהקשר זה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מקבל את התנצלותך,ומחכה להתנצלות מנפתלי תגובה ל - 9 29/03/2008 14:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 390 הודעות עד כה
לא הפריע לי שנפתלי שזכה בחופשת סקי יחזור וידווח על החופשה הנהדרת שהיתה לו גם אם נסע לבד (ברור, הזכיה לא היתה זוגית).את הרגשת המחוייבות לסקידיל שמתבטאת בכתיבת דיווח,אני יכול להבין.ניתן לכתוב דיווח אמין גם אם מזכירים מדי פעם את הספונסר.אבל,אני מקווה בייחוד לאור התגובה הקודמת שלי בשרשור (סובלנית ועניינית)שנפתלי גם יבין את חוסר הנוחות (בלשון המעטה)שהרגשתי כאשר "גיליתי"(מסלול אדום)שטבלת ההוצאות פשוט "הסתננה" לדיווח.
ואסיים בנימה חיובית יותר:במקרה ואזכה בתחרות הדיווחים (אם היא לא תתבטל)אני מבטיח לחזור עם דיווח אמין גם עם תוזכר בו חברת סקידיל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מקבל את התנצלותך,ומחכה להתנצלות מנפתלי תגובה ל - 10 30/03/2008 23:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  naftulb לא מחובר naftulb  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
לרבותי חברי הפורום,שלום!
קבלו את התנצלותי הכנה על כך שלא הצהרתי קבל עם ועדה שזכיתי בחופשה בתחרות של שנה שעברה
ועל כך שנשמט לי משפט כמו "עלויות שלי".
אינני יודע אם מישהו אחר שזכה עשה כן.
כל רצוני היה שהדיווח שלי יישפט על בסיס איכותו ולא על סמך דעות קודמות או מקורות המימון של חופשת הסקי.
מי שיודע לכתוב דיווח על רמה שיתחרה בצורה הוגנת ולא יחפש להכשיל את רעהו.
לא מוזכר בשום מקום בתקנון התחרות שמי שזכה בחופשה מנוע מלהשתתף בשנה לאחר מכן.
לא הייתה שום כוונה להטעות. אני רק לא מבין את ההתנפלות ההמונית וקריאה בשמות כמו שקרן וכו'
לגבי הבחירה בסקי-דיל בלי שום קשר לזכייה הייתי בוחר בה כי נסעתי לבד וגם לפני שנסעתי רציתי לצרף את אחד הילדים שלי בתשלום מלא 949 יורו-ירד מהפרק עקב בעיות לימודיות שלהם.
לגבי חישוב עלות הוא נכון לחלוטין ואין שום עוותים –גברת כרמית מוזמנת להכנס לאתר של המלון ולוודא שהעלות ליחיד 7 לילות חצי פנסיון הינה 320 יורו ולא צריך לחלק לשניים.
אותו דבר לגבי העברות-הלוך חזור לאדם 240 יורו. אני התיחסתי לעצמי כאילו לא זכיתי בחופשה ואת הרכב הייתי לוקח אוטומטי ברמה של אופל אסטרה ומעלה-כנסי לאתר של אופרן ותבדקי כמה זה עולה לשבוע ונסעתי לבד.
זה נכון שנהניתי מהשירות של סקי דיל והייתי נוסע דרכם גם בתשלום מלא.
לא סתם שונאים אותנו בכל מקום בעולם,אנחנו כל כך אוהבים להשמיץ וללכלך...רצוי גם לדעת לפרגן כשמגיע.
בהצלחה לכולם,
נפתלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. icon4.gif  אי הבנה תגובה ל - 11 31/03/2008 11:22 לתגובה קודמת
שלום לכולם
דיווחו של נפתלי הוא אכן מהחופשה בה זכה בתחרות הקודמת, צר לי על אי ההבנה והטעות, שנפתרו כעת. לאור הבהרה זו, הוכנסו התייחסויות גילוי נאות לגוף הדיווח, כראוי. יחד עם זאת, הדיווח הוא תוצר חוויותיו ורשמיו הסובייקטיביים - כל אחד מכם יתייחס אליהם כראות עיניו, אך בשום פנים ואופן אין זה דיווח מטעם חברת סקי דיל (או כל גוף אחר).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חזרנו לפני שעה וחצי מפלכאו
להודעה הבאה:עלות רכבת ממינכן לאישגיל