|
|
|
|
| 5. לאיתמר ולכרמית ,חבריי הנכבדים די להתנצח תגובה ל - 4 |
28/03/2008 15:09   |
|
|
ראשית, מהכרותי את כרמית נושא העלויות ותכנון עצמאי זה הבייבי שלה גם אני לא בטוח שאוכל להתחרות בה.כך שאין לי ספק שהיא היתה סוגרת את החופשה בפסו יותר זול מסקי דיל.
עם זאת,אני לא חושב שחברנו (שאני לא מכיר)ניסה לשדל מישהו לנסוע עם סקידיל, לדעתי,ההתלהבות שלו נובעת מטיסה נוחה (וורונה ולא מילנו או מינכן),ניסיון של 3 שבועות סקי בלבד ואני לא מזלזל כמובן.
גם אני חושב שהאתר מבטיח שלג טוב ברוב חודשי העונה( על פי ההיסטוריה המדווחת באינטרנט)ושהאתר טוב מאוד לגולשים עד 3 שבועות.לגולשים מעל 4 שבועות חובה להרחיב את הסקי פס למדונה ומרילבה
אחרת הוא יתחיל להשתעמם.
לפני מספר שנים הייתי בפסו ולא היו יותר מ-3 ברים וקשה לי לומר שראיתי כל כך הרבה מסעדות כמו שצויין,שלא לדבר על אפרה סקי מלהיב.
אבל אפשר שדברים השתנו ובמיוחד הכל תלוי בעייני המתבונן.הבחור מתאים לו יותר,כנראה,דיל מובנה שחוסך ממנו "התרוצצויות ושוטטות באינטרנט" ועל זה לא נרטון.כל אחד בונה את החופשה כראות עיניו.
לסיכום, הבחור נהנה מאוד מהחופשה ורצה לשתף אותנו,הדיווח בכללותו היה טוב.
אני מאמין שעם השנים וההתנסות באתרים חדשים וגדולים חברינו יבין את התגובות בפורום.
|
|
|
|
| 6. איפה הגילוי הנאות? נפתלי נסע חינם על חשבון סקי דיל תגובה ל - 5 |
28/03/2008 22:01   |
 |
מסלול אדום |
1440 הודעות עד כה |
|
|
למי שלא זוכר - נפתלי זכה בשנה שעברה במקום ראשון בתחרות הדווחים בנסיעה לפאסו טונאל מטעם סקי דיל ועל חשבונם המלא.
נפתלי - איך שכחת לספר לנו שהנסיעה היתה חינם? וההוצאות שטרחת לפרט לנו - מאיפה זה מגיע?
איתמר - מפתיע אותי שאתה לא ציינת עובדה מהותית זו.
בהצלחה לסקי דיל
- מ.א.
|
|
|
|
|
|
|
| 10. מקבל את התנצלותך,ומחכה להתנצלות מנפתלי תגובה ל - 9 |
29/03/2008 14:09   |
|
|
לא הפריע לי שנפתלי שזכה בחופשת סקי יחזור וידווח על החופשה הנהדרת שהיתה לו גם אם נסע לבד (ברור, הזכיה לא היתה זוגית).את הרגשת המחוייבות לסקידיל שמתבטאת בכתיבת דיווח,אני יכול להבין.ניתן לכתוב דיווח אמין גם אם מזכירים מדי פעם את הספונסר.אבל,אני מקווה בייחוד לאור התגובה הקודמת שלי בשרשור (סובלנית ועניינית)שנפתלי גם יבין את חוסר הנוחות (בלשון המעטה)שהרגשתי כאשר "גיליתי"(מסלול אדום)שטבלת ההוצאות פשוט "הסתננה" לדיווח.
ואסיים בנימה חיובית יותר:במקרה ואזכה בתחרות הדיווחים (אם היא לא תתבטל)אני מבטיח לחזור עם דיווח אמין גם עם תוזכר בו חברת סקידיל.
|
|
|
|
|
|