כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. קלאב מד ב Arcs Altitude, Les Deux Alps, La Plagne 27/03/2008 18:34 לתגובה הבאה
  Eran לא מחובר Eran  משתמש בינוני 71 הודעות עד כה
המחירים בקלאב מד לאתרים הנ"ל די מפתים לשבועיים הקרובים, ואני שוקל אם ללכת על זה...
אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על הקלאבים והאתרים הנ"ל.
ספציפית בלה פלאן/לז ארקס, האם זה שהמעלית המקשרת ביניהם סגורה השנה זה בעייתי? יש סקי בס שעובר בין האתרים? כמה זמן נסיעה זה ביניהם?

האמת היא שבאופן כללי הקלאב לא עד כדי כך קוסם לי, אבל לא ניסיתי אותו עדיין, אז אשמח אם תוכלו לפרט קצת על הקלאב מד באופן כללי - האם האוכלוסיה שמגיעה לשם למשל היא יותר משפחות עם ילדים? איך האוכל בקלאבים 2 קילשונים? איך החדרים? זה לא חיסרון שקצת "תקועים" בקלאב מבחינת אוכל, כלומר "צריך" לחזור אליו בהפסקות הצהריים למשל?

אגב האופציה השניה היא שלי היא די הקיצוניות השניה (וככה בד"כ אני עושה את החופשות) - לקחת טיסה למינכן (והטיסות ממש זולות עכשיו) ולנסוע לאוסטריה, לאישגיל או לזולדן, הכל באירגון עצמאי.

תודה מראש על העזרה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תקשיב טוב... תגובה ל - 1 29/03/2008 17:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
המחירים כל כך טובים, האתרים הצרפתיים הגבוהים האלה (האינסופיים), אני שוקל לנסוע ב-13. צריך להסביר עוד.
לה פלאן יותר גבוה, אך כבר הייתי, אז אני שוקל על LES ARCS. לא חשוב שהמעלית לא עובדת. שני האתרים, כל אחד לחוד, מספיק יופי לשבוע.

אני גם חשבתי על חופשה עצמאית למינכן, אך למרות הטיסות הזולות, הרכב לא מתחלק (אני לבד) ובחישוב עלות/תועלת, הקלאב מנצח, ואני גם לא אוהב קלאבים, אבל אני מוכן לסבול בשקט.

אני בודק איך לשכנע את הבוס שלי, שמאד חשוב שאני אסע. נראה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אךךךך חבל, too late תגובה ל - 2 30/03/2008 11:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עד שהבנתי שלה פלאן / לז ארקס אתרים טובים שמספיקים שניהם בפני עצמם כבר לא נשארו מקומות בשניהם ל 5.4.
חבל, זה היה פספוס...

יש מקומות בתאריך הזה רק לאתר Les Deux Alpes. אף אחד לא ענה לי גם לגביו, והטיסות לג'נבה יקרות, אז כבר הזמנתי טיסה למינכן. כנראה שאסע לאישגיל, אם כי זולדן היא גם אופציה. אם מישהו רוצה להצטרף - בכיף.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ISCHGL תגובה ל - 3 30/03/2008 19:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד ג עודד ג לא מחובר עודד ג  משתמש בינוני 52 הודעות עד כה
הייתי באותה דילמה, הבת שלי לחצה לצאת לסקי לא מתוכנן, בחרתי אישגל ללא היסוס ל 5 לאפריל.
גם ללא קשר למחיר, זה עדיף על כל קלאב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. יש לך או למישהו אולי המלצה למלון? תגובה ל - 4 31/03/2008 09:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המלצות למלון באישגיל או בעיירות הסמוכות יעזרו לי מאוד. תודה מראש!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. יש לך או למישהו אולי המלצה למלון? תגובה ל - 5 05/04/2008 17:05 לתגובה קודמת
nirher nirher לא מחובר nirher  משתמש בינוני 104 הודעות עד כה
אנחנו היינו השנה באישגיל בסוף פברואר במלון PIZ BUIN - המלון נמצא בסמוך (100 מטר מהמעליות) והוא מצוין (4 כוכבים חדרים גדולים ומרווחים עם ספא מפנק וארוחות מצוינות). בצמוד למלון יש בר של בעל המלון שלשם באים גולשים אחרי הגלישה (אוירה שמחה ושירים בסגנון קלאב מד בגרמנית - חוויה.
יש להם דיל כולל סקי פס ועכשיו בסוף העונה מומלץ לבדוק

אחלה אתר וגם אפרה סקי מצוין (לא יודע איך זה בסוף העונה אבל אנחנו נהננו מאוד.
תעשה חיים
ניר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מי נוסע לקלאב מד בצרפת ב 13.4 ???
להודעה הבאה:מריבל - הסרט