כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מחפשת נהג טוב מדלהי לדרמסלה 29/03/2008 01:53 לתגובה הבאה
  azulayisrael לא מחובר azulayisrael  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
שלום אני מגיעה לדלהי ב1:30 בלילה בטיסה ורוצה ישר מהשדה לקחת מונית לדרמסלה
מישהוא מכיר נהג שאפשר לסמוך עליו? (אישה לבד באמצע הלילה..)
וגם- מה בערך המחיר?
תודה על כל עזרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מחפשת נהג טוב מדלהי לדרמסלה תגובה ל - 1 29/03/2008 08:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
פנינה מרקו פנינה מרקו לא מחובר פנינה מרקו  משתמש פעיל 2767 הודעות עד כה
הרשי לי להרגיע אותך. גם אשה לבד באמצע הלילה היא לא לבד על המטוס ויהיו איתך עוד חבר'ה שבוודאי יציעו לך לחלוק איתם מונית למיין באזאר. עשי זאת. אל תברחי ישר לדרמסלה ובטח שלא באמצע הלילה ובטח שלא עם נהג לבד.
סעי למיין באזאר, שכרי לך חדר באחד הגסט האוסים, או אם את רוצה דווקא מלון, אפשר גם, וחכי עד הבוקר. צאי החוצה לרחובות דלהי, נשמי עמוק ותגידי לעצמך - אני בהודו (אוך, כמה שאני מקנאה בך). אחר כך לכי לאחת מסוכנויות הנסיעות ובקשי לסדר לך מכונית עם נהג (אם את דווקא מתעקשת, יש תחבורה ציבורית נוחה מאוד לדרמסלה, יש אוטובוסים מסוג וולבו, שהם היקרים יותר, אבל נוחים מאוד)
נהג עם מכונית לדרמסלה יכול לעלות לך אלפי רופיות ומקום באוטובוס נוח יעלה כ-500 עד 700 רופי, אני כבר לא זוכרת.
שיהיה בהצלחה.

הפנייה לסיפור מסעותי בהודו: www.notes.co.il/pnina www.india-4us.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הדרך מדלהי לדרמסלה ארוכה מאד תגובה ל - 1 29/03/2008 13:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לימור75 לא מחובר לימור75  משתמש פעיל 705 הודעות עד כה
קשה מאד להמשיך מייד ארי טיסה בנסיעה ארוכה בכבישים צרים ומתפתלים (במיוחד בלילה)

עדיף כפי שנכתב להגיע למלון (לא חייב להיות במיין בזאר), לנוח ורק למחרת לנסוע.

לטעמי הדרך העדיפה היא ברכבת לפת'אנקוט ומשם במונית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מחפשת נהג טוב מדלהי לדרמסלה תגובה ל - 2 29/03/2008 18:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ronya לא מחובר ronya  משתמש פעיל 762 הודעות עד כה
תשמעי, הדרך היא לא כ"כ פשוטה, זה לא כביש י-ם חיפה, למשל, אלא הרבה פחות ממה שאת אולי מדמיינת. אז, המנעי מנסיעת לילה, כנסי לסוכנות ב"הארי רמה, שבמיין בזאר, אנחנו נסענו עם נאג'י שהיה אדיב מאד ומנוסה בכבישים, כך קוראים לזה בהודו....כבר כתבנו על זה בעבר, שנהג נשוי הוא יותר אחראי, וכ"ו, אני לא צוחקת, ותקפידי שלא ישתה. אין לי ממש כוח לחזור על ההמלצות אבל זה העיקר. בהצלחה

רוניה.

העולם הוא ספר גדול, אשר אלה שאינם יוצאים מארצם, אינם קוראים בו אלא דף אחד. (סט. אוגוסטין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מחפשת נהג טוב מדלהי לדרמסלה תגובה ל - 1 16/05/2008 22:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  hagerty לא מחובר hagerty  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
אהלן,
אם תקבלי את הצעתה של פנינה ותגיעי תחילה לדלהי ללינה ולהתאוששות מן הטיסה - תוכלי גם לארגן לעצמך נסיעה משודרגת לדרמסלה. בהנחה שעדיין תעדיפי נסיעה עם נהג פרטי- תוכלי למצוא שותפים לנסיעה, מה שיוזיל אותה וינעים לך אותה. השאירי הודעה אצל סוכן נסיעות או שניים, לפיה את מחפשת שותפים לנסיעה הזו ואני מניחה שעוד באותו היום יפנו אליך תרמילאים , ישראלים ואחרים ויציעו לך לנסוע יחד. אני פעלתי כך ויצאתי נשכרת בהיכרות עם אנשים נחמדים מאירופה ומארצות הברית שיחד חלקנו ג'יפ וחוויות . אל תסעי לבדך בג'יפ עם נהג. היה ותתעורר בעיה - יהיה עלייך להתמודד איתה לבדך. כך למשל , באחת מנסיעותינו, הנהג המקצועי התגלה כישנוני וכמנקר. חשבנו שזה מזלנו הרע אבל הסתבר שגם אחרים נתקלו בתופעת הנהג העייף והמנמנם תוך כדי נהיגה. היה עלינו להתקשר לסוכן שממש לא התרגש מן העניין והציע לנו להתקשר אליו כאשר הנהג יירדם שוב.....מה שהיה טוב- שהיינו אחדים ועברנו יחד את הנסיעה הזו, תוך מעקב אחר ערנותו המפוקפקת של הנהג ויחד הצלחנו לאלץ אותו לעצור להתרעננות בכל פעם שכמעט נרדם....והכל - חוויות...
מדלהי לדרמסלה - זו חתיכת נסיעה ולדעתי זו תהיה טעות לנסוע אותה לבדך, ועוד בלילה , ועוד בלילה הראשון שלך בהודו...
שתהני ותכייפי .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. נשמע סיפור מוכר תגובה ל - 5 17/05/2008 08:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
פנינה מרקו פנינה מרקו לא מחובר פנינה מרקו  משתמש פעיל 2767 הודעות עד כה
הסיפור של הנהג הנרדם. בטיול באוטראנצ'ל שעשיתי עם שתי חברות, אחת מהן רונייה, עשינו את רוב הדרך עם נהג ורונייה ישבה לידו והאכילה אותו עוגיות ובוטנים ובננות, כדי שלא ירדם. זוכרת, רונייה? וכל הזמן שאלה אותו: אתה בסדר? אתה בסדר?

הפנייה לסיפור מסעותי בהודו: www.notes.co.il/pnina www.india-4us.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. פנינה, זוכרת גם זוכרת תגובה ל - 6 17/05/2008 11:25 לתגובה קודמת
  ronya לא מחובר ronya  משתמש פעיל 762 הודעות עד כה
ולא נראה לי שאי פעם אשכח את הנסיעות בהודו.
אתן ישנתן, ואני דאגתי שנגיע בשלום...

וכמו שנכתב כבר, לא כדאי לנסע לבד, בלילה, עדף עם נוסעים נוספים.

העולם הוא ספר גדול, אשר אלה שאינם יוצאים מארצם, אינם קוראים בו אלא דף אחד. (סט. אוגוסטין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:פוקט או קו-פיפי
להודעה הבאה:יציאה להודו ב 22.8 עם החברה הירדנית

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף