|
| 2. מחפשת נהג טוב מדלהי לדרמסלה תגובה ל - 1 |
29/03/2008 09:00   |
 |
פנינה מרקו |
2788 הודעות עד כה |
|
|
|
הרשי לי להרגיע אותך. גם אשה לבד באמצע הלילה היא לא לבד על המטוס ויהיו איתך עוד חבר'ה שבוודאי יציעו לך לחלוק איתם מונית למיין באזאר. עשי זאת. אל תברחי ישר לדרמסלה ובטח שלא באמצע הלילה ובטח שלא עם נהג לבד.
סעי למיין באזאר, שכרי לך חדר באחד הגסט האוסים, או אם את רוצה דווקא מלון, אפשר גם, וחכי עד הבוקר. צאי החוצה לרחובות דלהי, נשמי עמוק ותגידי לעצמך - אני בהודו (אוך, כמה שאני מקנאה בך). אחר כך לכי לאחת מסוכנויות הנסיעות ובקשי לסדר לך מכונית עם נהג (אם את דווקא מתעקשת, יש תחבורה ציבורית נוחה מאוד לדרמסלה, יש אוטובוסים מסוג וולבו, שהם היקרים יותר, אבל נוחים מאוד)
נהג עם מכונית לדרמסלה יכול לעלות לך אלפי רופיות ומקום באוטובוס נוח יעלה כ-500 עד 700 רופי, אני כבר לא זוכרת.
שיהיה בהצלחה.
|
|
|
|
|
| 4. מחפשת נהג טוב מדלהי לדרמסלה תגובה ל - 2 |
29/03/2008 19:29   |
| |
ronya |
769 הודעות עד כה |
|
|
|
תשמעי, הדרך היא לא כ"כ פשוטה, זה לא כביש י-ם חיפה, למשל, אלא הרבה פחות ממה שאת אולי מדמיינת. אז, המנעי מנסיעת לילה, כנסי לסוכנות ב"הארי רמה, שבמיין בזאר, אנחנו נסענו עם נאג'י שהיה אדיב מאד ומנוסה בכבישים, כך קוראים לזה בהודו....כבר כתבנו על זה בעבר, שנהג נשוי הוא יותר אחראי, וכ"ו, אני לא צוחקת, ותקפידי שלא ישתה. אין לי ממש כוח לחזור על ההמלצות אבל זה העיקר. בהצלחה
רוניה.
|
|
|
|
|
|
|