| 1. חזרנו לפני שעה וחצי מפלכאו |
29/03/2008 23:58  |
|
אני מצהיר, שניסיתי כל השבוע כמעט מדי ערב להתחבר לפורום, ולמרות ניסיונות חוזרים ונשנים לא הצלחתי.
היה פשוט אדיר!!!
השלג התחיל לרדת בשבת בלילה ולא הפסיק עד ליום רביעי בצהריים. הראות היתה מספיק טובה ולמרות השלג לא היתה בעיה לגלוש.
בגלל העדיפות לילדות ולאישה, גלשתי לא הרבה יחסית למה שרציתי. בעיקר עבדתי על שיפור הטכניקה. אחרי יומיים שגלשתי עם אטומיק 170 ס"מ החלטתי להחליף ליותר קצרים ולקחתי פישר RX8 - 160 ס"מ. רציתי קצת יותר ארוכים אבל זה מה שהיה בחנות. בסוף לא קניתי מגלשים, משתי סיבות - א. רציתי עוד קצת להבשל עם הרעיון מה לקנות. ב. לא היה מקום במכונית להעמיס
על האתר כבר כתבתי. השינויים שעשיתי מהפעם הקודמת:
א. מגורים - לקחנו מלון דירות flair שקרוב מאוד למעלית star jet. ברגל עם נעלי סקי - בערך 3 דקות. בדירה חדר שינה עם מיטה כפולה, עוד חדר קטן עם שתי מיטות בודדות וספה נפתחת בסלון. פינת אוכל ומטבחון פיצפון. העלות - 188 יורו ללילה. פעמיים הלכנו לאכול במסעדה מוצלחת - Jagdhof.
ב. ציוד והדרכה - לקחנו ב- fun&pro. נורית אשתי לקחה שיעורים 4 ימים וגם קנתה נעליים - סלומון איירוני 6. היא נהנתה מהמדריך שגם לקח מצלמת וידאו לשיעורים והראה לכל אחד איפה הטעויות שלו.
הילדות - שירה כמובן נהנתה עם המדריך שלה - ילדון (בעצמו) הולנדי בשם יורדי. היא לא מבינה אנגלית ומסתדרת כמו חתול בכל מקום. מעין ונעם לא הסתדרו כ"כ. ביומים הראשונים היתה להם מדריכה שטפי שעוד דיברה אנגלית, אבל אז היא נגמרה חופשת הפסחא והיא עזבה בחזרה ללימודים. במקומה בא יורגן, שאמר לי בבוקר שהוא מדבר אנגלית ושאין בעיה; אבל אחרי שעה פגשתי את הילדות על המסלול והן התלוננו שהוא לא מדבר אנגלית. פניתי אליו ואז הוא אמר לי, שהוא לא מדבר אנגלית מספיק טוב. הן לא היו מוכנות להמשיך איתו והוצאתי אותן מהקורס. גלשתי איתן עד סוף היום ולמחרת הזמנתי להן שיעור פרטי בבי"ס אחר ם מדריך דובר אנגלית. משיעור זה הן נהנו.
בעיה נוספת עם החנות - קנינו ציוד וביקשתי שתי חשבוניות נפרדות, אחת על השיעורים וההדרכה והשניה על מה שקנינו. הגברת בחנות אמרה שלא צריך ומספיק חשבונית אחת. במוכס במינכן לא היה מוכן להסתכל על החשבונית בגלל הערוב. תיזהרו כשאתם קונים!!
ג. אטקרציה נוספת - wasserwelt בווגריין. בריכת שחיה עם מגלשות - פנימית וחיצונית. חוויה מדהימה לשבת בתוך המים בחוץ במינוס חמש מעלות, כשיורד שלג על הראש וממולך רואים את ההרים ומסלולי הגלישה.
|
|
|
|
|
| 3. ברוכים השבים,מיכאל וניסים! תגובה ל - 1 |
30/03/2008 12:47   |
|
|
הודעה ללא תוכן
|
|