|
|
| 3. האם למישהו יש חוות דעת על קיריש וורלד באנטליה?? תגובה ל - 2 |
31/03/2008 13:41   |
| |
yellowking - הנהלת הפורום |
1665 הודעות עד כה |
|
|
|
כמו שהבטחתי אני מביא לך מספר תגובות:
1. לפני יומיים חזרנו מחופשה בת 7 ימים בקלאב האיכותי ביותר JOY KIRIS WORLD הממוקם באזור קמר בעיירה קיריש להלן התרשמות:
יתרונות:
חדר המשפחה ענקי, מין דירה בת 2 חדרים נפרדים מקלחת מפוארת ומרווחת. (יש לבקש מראש חדר גדול מכיוון שפעם שעברה שמשפחתינו היתה קיבלה חדר משפחה קטן יותר)
המלון ממוקם באזור עוצר נשימה במין מפרץ הרים ירוק ומדהים.
בריכת המלון גדולה מאוד ונעימה, לא מורגשת צפיפות יתר ואין באלגן.
מקום ההופעות והדיסקו מופרד באמצעות הר סלעי ואין שומעים את רעש המוזיקה החזקה בשטחי המלון.
כמעט ואין ישראלים, היינו אנחנו(2משפחות) ועוד 2 משפחות אחרות.
רוב דיירי המלון צרפתים ורוסים. (יתרון או חסרון?)
צוות הבידור אוהב מאוד ילדים קטנים ועורך הפעלות לילדים קטנים/מתבגרים ואף מבוגרים כמעט כל שעות היום.
שטח המלון גדול מאוד, כך שלא הצלחנו לבקר בכל שטחיו, לא מורגשת צפיפות אוכלוסין למרות שהמלון היה מלא בהחלט.
ישנו בר שעובד 24 שעות ביממה לעומת מלונות אחרים שהשתיה אחרי 12 בלילה בתשלום.
חוף הים נקי ומושקע, המים צלולים ומרעננים כמובן שאין גלים, ישנו בר על החוף עם שתיה וגלידות בין השעות 15-17.
ספא איכותי ומעוצב בהשקעה מרובה, סאונה, חמאם טורקי וחדר כושר טובים ומדהימים ביופי עיצובם.
חסרונות:
שולחן הפינג פונג ישן ומוזנח ואף מיקומו בחוץ כך שבמקרה של רוח חזקה אין זה אפשרי לשחק.
צוות הבידור די "חלש" ולא תמיד מצליח לרומם את מצב רוחם של דיירי המלון ולעשות שמח.
האוכל במלון בינוני+ כמעט בכל יום אוכלים את אותו הדבר, האוכל פחות איכותי מקלאבים אחרים...למרות זאת כל אחד ימצא משהו לאכול ישנו מגוון וכמעט הכל טעים.
שירות העובדים במלון סביר, יכול להגיע למצב שהזמנו משקאות והם הגיעו אחרי כמה שעות כאשר כבר לא הינו בחדר אוכל, יש לציין שזה מקרה נדיר ורוב השירות היה בסדר גמור.
לעיתים נדירות מורגשת אנטישמיות לדוגמה:
באחת מן המסעדות חיכינו לכל מנה כ-40 דקות כאשר ישנן 5 מנות וזאת בגלל שנפלנו על מלצר שכנראה לא חובב ישראלים, מכרינו מאוקריינה הגיעו איתנו ויצאו הרבה לפנינו עד שנמאס לנו וביקשנו ממלצר אחר את שירותיו.
לעיתים עובדי המלון "עושים פרצופים" כאשר נודע להם שאתה מישראל.
סה"כ
נהננו מאוד מהחופשה,
היתרונות גוברים על החסרונות
כנראה שנחזור לשם שוב.
2. הייתי שם לפני שנה וסה"כ נהניתי.
החדרים באמת גדולים מאד, אך קצת מיושנים ולא מדובר במלון אלא באתר עם הרבה מבנים מפוזרים בין גנים מטופחים מאדץ
עם זאת עוד כמה חסרונות/יתרונות:
חוף ים יפייפה במפרץ עם הרים מיוערים מסביב ומים צלולים שאתה רואה את הקרקעית בעומק מטרים. אולם אין חול אלא אבנים יפות ולא נעימות לרגליים (אבנים כל כך יפות שאספתי לאקווריום שלי), הים הופך עמוק לאחר מטר מהחוף ולא מתאים לילדים.
בריכה אחת גדולה. בשנה שעברה שהייתי היה קשה למצוא כסא טוב פנוי בבוקר (תופעת המגבות הידועה לשמצה).
אין הרבה מגלשות מים - רק שתיים ודי מיושנות.
האוכל היה לטעמי בסדר גמור אבל המזגן בחדר האוכל לא מספק
3. היינו שם לפני שנתיים - הטעם עדיין בפה.
מכל המלונות שהיינו עד היום תמיד אנו מדברים בחיוב על קיריש.
המקום יפה והאוכל היה הכי טעים ועשיר מכל המלונות עד היום.
רק חבל שהמקום נמצא כשעה נסיעה משדה התעופה.
אם יגידו לי שהרמה נשארה כמו שהיא אני אחזור.
|
|
|
|
| 4. האם המלון מתאים לילדים ? תגובה ל - 3 |
28/07/2008 15:30  |
| חגית. |
 |
|
|
|
אני ומשפחתי תכננו לטוס השנה לתורכיה ושמענו מכמה אנשים על המלון הזה. אנחנו יוצאים עם עוד 2 משפחות עם ילדים בגילאי 4-14 האם הילדים יהנו? האם תהיה להם תעסוקה?
אשמח אם תענו בהקדם.
תודה, חגית
|
|
|
|