כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon6.gif  קרואן סריי לארה 31/03/2008 12:04 לתגובה הבאה
  michal4367 לא מחובר michal4367  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום, אני מבקשת חוות דעת על הקלאב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. קרואן סריי לארה תגובה ל - 1 31/03/2008 14:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yellowking מחובר yellowking - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1500 הודעות עד כה
KERVANSARAY LARA הוא קלאב מפואר ללא ספק והתגובות חצויות.
הוא מעוצב בעיצוב מיוחד, מבחוץ מצופה בזכוכית ובפנים יש אורות ניאון מיוחדות שמאירות את המלון בתאורה יפייפיה.
יש הרבה פעילויות לילדים, פארק מים מסלול ראפטינג ובריכת גלים.
הוא ממוקם בחוף לארה כרבע שעה נסיעה משדה התעופה.
המלון עצמו מתפרס על שטח די גדול לכן יש תחנות מסויימות של "הקלאב קאר" שמסיע מן הבריכות אל הים ולשאר החלקים במלון.

מלון מעוצב עם אפקטים מעניינים בתאורת ניאון ומדיה. הלובי מלבני וארוך מאוד לכל אורכו "רץ" לוח אלקטרוני עם כתוביות באדום שנקטע ע"י מסכי פלזמה שקועים ברצפה שמשדרים תחנות טלוויזיה מכל העולם (לא מישראל). הלובי מרוצף זכוכית שקופה מוארת התאורת ניאון צבעונית. "גן" מקלות תאורה צבעוניים "נטוע" לכל אורך הלובי. התאורה המעוצבת מאוד מרשימה בלילה. עם זאת, זוהיא התאורה היחידה ולפיכך הלובי די חשוך. יש פינת קפה ותה 24 שעות בלובי (נוח מאוד). הרבה מעליות עולות לקומות החדרים. מסדרונות הקומות בעלי קירות זכוכית שמוטבעים בהם עלי שלכת. יפה אבל חם מאוד המסדרונות אינם ממוזגים. חדרים: גדולים ויש מספיק מקום לזוג + 2. האמבטיה גדולה ומרווחת מוארת בניאון כחול או לבן (אפשר לשחק עם האור) בין החדר לאמבטיה יש קיר לבן חלבי שמשקף את האור הכחול מאוד מיוחד. זוהי התאורה היחידה באמבטיה וקשה מאוד להתאפר באור כזה. בריכות וים: הבריכות ממוקמות בשני מפלסים. מפלס עליון בריכה מלבנית ארוכה ועמוקה. ריצוף עץ מסביב לבריכה. למפלס התחתון יורדים במדרגות או רמפה לטובת בעלי עגלות ילדים ומגיעים לחממת צמחים (חוץ מעובדי הגן לא ראינו שם אף אורח) ול"גן פרי הדר" או בעברית פרדס, חולפים על פני אלו לבריכת המגלשות עם 4 מגלשות לא תלולות במיוחד - הילדים נהנו מהן. יש בריכת גלים שלא פועלת רוב הזמן וכולם סתם רובצים במים. אין ג'קוזי בבריכות החיצוניות. כסאות הבריכה ללא מזרונים - לא כ"כ נוח. מזון: ארוחת בוקר טובה ועשירה. חביתות וביציות לבקשתך, מיץ תפוזים טרי בתשלום נוסף (2 יורו), מבחר לחמים ומאפים מתוקים. צהריים: מבחר תבשילי בשר ודגים, סלטים קינחים - לא רע. מסעדת חוף: מזון מהיר(המבורגר,צ'יפס, פסטה וכד'). ערב: ברביקיו בחוץ עם מבחר "על האש" סלטים , מרק, קינוחים - לא רע. חמאם: על הפנים - האבן קרה העיצוב לא מתאים היינו פעם אחת וברחנו. בריכה פנימית חשוך וקר ג'קוזי קר וקטן - לא מרשים ולא מזמין. שירות: לא הצד החזק: ביקשנו כריות נוספות הביאו אחת אחרי יומיים והוסיפו עוד רק אחרי נדנודים. יש מסלול רפטינג מלאכותי (בתשלום נוסף) אבל צבע המים בו והריח שעלה מהם היה כ"כ דוחה שהוחלט לא לנסות אפילו. המרחקים בין המלון לבריכת המגלשות ולים גדול מאוד יש הסעה בקלאב קאר אבל צריך לחכות עד שההסעה מגיעה - הלכנו ברגל. צוות הבידור: לא משהו. באולינג (בתשלום נוסף) ממוקם במרתף לא ידידותי, שני מסלולים יקר מאוד. סיכום: סביר בהחלט ,להנמיך ציפיות - אם נחזור לשם שנית? לא. מי שצריך מידע נוסף מוזמן להגיב ואשמח לענות

2. [COLOR=orange]חזרתי מ 5 ימים ממלון KERVANSERAY LARA. סגנון המלון מאוד מיוחד וזה לטוב ולרע , המלון בפנים בנוי כולו מזכוכיות ואורות משתנים ברצפת המלון ולא כמקובל כרצפת שיש ושטיחים מקיר לקיר. הלובי, גדול במימדים לא סבירים מרחק ההליכה מצד אחד לשני גדול מידי.
מסדרונות המלון נראים כמו בנין משרדים אם היו מוסיפים להם שטיח מקיר לקיר זה היה משנה הכל. החדרים, שונים מהמקובל שזה אומר רצפת פרקט וזכוכית שאינה שקופה שמפרידה בין החדר לאמבטיה, בסה"כ חדרים יפים עם אור אדום לאורך כל הרצפה שמשאיר אוירה רומנטית בלילה. הספא, מתחם הטיפולים במלון מופרד בין החלק של הגקוזי הסאונה והחמם לבין חדרי הטיפולים שהם עושים רושם שהם ברמה גבוהה. האזור של הגקוזי הסאונה והברכה המקורה לא דומה לכלום לא עשו בו שום טיפת השקעה פשוט למדי ממש לא נעים להיות באזור הנ"ל. החמם לא מספיק חם ולא יפה הגקוזי קר.
האוכל, ברמה נמוכה אין מבחר, אוכל לא טעים.
המלון, חדרים לא נקים, שירותי הלובי במלון לא נקיים, המלון אחרי תקופת הרצה שזה אומר שחסר עוד הרבה פינישים במלון, דר"כ מתקנים בלובי מזגן מה שלא היה בקיץ, רמת האנגלית במלון מאוד נמוכה ועוד משהו ששכחו לציין במלון שמשעה 12 בלילה צריך לשלם על השתיה.
יש אווירה קרה במלון אין מספיק יחס חם במשך היום לאנשים השואים במלון .
לכל קורא כתבה זו אתם קוראים ביקורת זו מבן אדם שכבר היה 7 פעמים בבתי מלון בטורקיה שהם: מיריט לימרה פעמים מלון מצוין, טיטניק מלון טוב, ריקסוס טיקרובה מומלץ ביותר, ורקסוס קמר מומלץ ביותר ועוד מלונות...
אחרי רשת מלונות רקסוס ועוד מלונות שצינתי יש לי את הקנה מידה בשביל להבדיל בין המלונות.

3.אני מאוד מופתע מהתגובה שלך גור, הייתי בטוח שתחזור ותספר כמה טוב היה לך .
אני הייתי במלון באוקטובר והיה פשוט נפלא עד 2 בבוקר היה מועדון ריקודים בשעה 4 בבוקר שתינו אלכוהול בחינם בבר שבלובי, החדרים היו מאוד נקיים והשירות היה אדיב ומהיר, נכון האנגלית שואפת ל0 אבל בכל זאת היה שירות אדיב מאנשים נחמדים מאוד.
אני לא מבין מאיפה השינוי הגדול מהשהות שלי לשהות שלך אבל בכל מקרה אני מצטער בשבילך כי כשאני הייתי זה ענה לי על כל הציפיות

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. קרואן סריי לארה תגובה ל - 2 31/03/2008 14:06 לתגובה קודמת
  yellowking מחובר yellowking - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1500 הודעות עד כה
עוד כמה תגובות:

4. טוב אז ככה: מלון קרווסריי ממוקם בחוף לרה משהו כמו 12 דקות מאנטליה, המלון כולו בנוי מזכוכיות מדהים מבחוץ ועוד יותר מדהים מבפנים, בלילה בולטת עוד יותר הזכוכיות בצבכעים שונים ומזרקת מים שפועלת לפי מוזיקה קלאסית.
האוכל: יואו כמה אוכל, הכל כלול זה אומר 4 ארוחות במסעה בשיטת בופה מסעדת בשרים בחוף הים חופשית בר משקאות אלכוהולים חופשי בלובי ו3 מסעדות גורמה חינם רק צריך להזמין מקום אני ממליץ על הלטינית והסינית.
החדרים: יופי מהמם שילוב של צבעים כחול באמבטיה ופס אדום בחדר השינה פשוט מרהיב גדול ומרווח עם טלויזיה וכספת ומיני בר מתמלא בחינם! רק אין מיטה זוגית אבל לא בעיה לחבר את המיטות ואז מסדרים את המצעים בבוקר כמו מיטה זוגית, היחס אדיב ומהיר, החדרנים והלובי מאוד נחמדים המלצרים כל כך נחמדים עד שלא עמדנו בפיתוי והשארנו להם טיפ נדיב, אני ממליץ לקחת את הטיול לשווקים באנטליה ואת הטיול ג'יפים, גם החמאם טורקי מאוד נחמד למרות שלא מאורגן יוצא יותר זול ויותר טוב.
בקיצור לכו לקרווןסריי מלון מעולה יחס נפלא פשוט כיף אדיר

5. מקום מקסים שכלול בו הכל, הרושם החיצוני הראשוני קצת מאכזב אך ברגע שנכנסים פנימה רואים רק מרחבים, הכל בגדול היינו 7 ימים ולא היה צורך לצאת מהמקום כיוון שיש בו הכל החל: מכ- 7 ברכות שונות עם מגלשות חוף ים פרטי כולל מזח מהמם מדשאות צוות בידור במשך כל היום 3 מסעדות טניס מיני גולף מגרש כדור רגל ספא מס'גים ( עם תוספת מחיר) מכון כושר שירות מעולה וצוות
בידור ממש כפיי תהנו

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:המלצות/פרטים על ה-ROYAL WINGS
להודעה הבאה:מלון amara dolce vita