|
|
|
|
|
|
|
|
| 9. מסלול בגדול.. תגובה ל - 8 |
06/04/2008 09:10   |
| |
נטע מ |
38 הודעות עד כה |
|
|
אני נוסעת עם חברה שמבחינתה הייתה מוותרת לגמרי על גוואטמלה, ככה שאני מוכנה להסתפק בשבועיים (הייתי גם בהרצאה בה נאמר שניתן למצות את גוואטמלה לגמרי בשבועיים וחצי, ככה ששבועיים לפי המסלול שהוזכר קודם נראים לי הגיוניים.. או כך אני מקווה לפחות )
בכל אופן, כמו שכבר ציינתי, המסלול הוא גוואטמלה-מקסיקו-ארה"ב.
נכון לעכשיו, לפי הטיסות שהוצעו לי הטיסה (הכי אטרקטיבית) חזרה ממקסיקו לארה"ב יוצאת ממקסיקו סיטי.
השאלה שלי היא האם הגיוני, עד כמה שיכול להיות (או בכלל אפשרי) לעשות בשלושת השבועות במקסיקו את המסלול:
פלנקה-סן קריסטובל - אזור החופים (קנקון, טולום, פלאיה, קוסומל וכו'..) ואז לחזור למקסיקו סיטי?..
או לחילופין:
פלנקה - אזור החופים - סן קריסטובל - מקסיקו סיטי
ידוע לי שאני חוזרת אחורה ככה, אך הייתי ממש מעוניינת לעשות גם את החופים וגם את מקסיקו סיטי.. ואני מגיעה בדיוק מאזור האמצע מגוואטמלה..
מה דעתכם?
|
|
|
|
|
|
|
| 13. מסלול בגדול.. תגובה ל - 11 |
06/04/2008 16:25   |
|
האוטובוס מקנקון למקסיקו סיטי לא עובר בפלנקה (זה לא בכיוון כל כך)
זו נסיעה שאורכת 20 ומשהו שעות .. הנקודה המעניינת פה היא שכרטיס אוטובוס כזה עולה יותר מ 100 דולר ולפעמים אפשר להשיג טיסה במחיר זהה או אפילו זול יותר.
it's five o'clock somewhere
|
|
|
|
|
| 15. סליחה טעות תגובה ל - 13 |
06/04/2008 16:36   |
|
מקנקון למקסיקו סיטי זה 12 שעות ..
לפלנקה זה 22 שעות...
|
|
|
|
|
|
|
| 19. סליחה טעות תגובה ל - 18 |
06/04/2008 19:02   |
|
למה פי 2 ??
לפי הלוח זמנים באתר זה לוקח בין 17-22 שעות
אגב אם הקישור לא עובד אז צריך להכנס קודם לעמוד הבית של האתר
http://www.ticketbus.com.mx
|
|
|
|
|
| 21. סליחה טעות תגובה ל - 20 |
07/04/2008 12:46   |
|
את הדרך מקנקון למקסיקו סיטי עשיתי בטיסה .
בעקרון עדיף לקנות את הטיסה במקסיקו , זה יצא יותר זול מאשר להזמין מראש מהארץ. את יכולה לבדוק השוואת מחירי טיסות באתר WWW.BOOKINGWIZ.COM
כמו כן, יש סוכנויות נסיעות שיכולות להציע לך טיסות במחירים אפילו זולים יותר מאשר האינטרנט מחברות קטנות שלא מוכרות באינטרנט אלא עובדות רק דרך סוכנים .את הטיסה שלי קניתי מסוכנות נסיעות באיסלה מוחרס וזה יצא יותר זול מהאינטרנט ומכל מקום אחר שבדקתי.
האוטובוסים במקסיקו הם ברמה גבוהה ביותר , ובנסיעות ארוכות מקבלים מושב שהופך למעין מיטה (המשענת יורדת עד זווית מסוימת ויש מתקן לרגליים). התיקים נמצאים בתא המטען ולפני הנסיעה מקבלים קבלה שאיתה לוקחים אותם בסוף הנסיעה.
|
|
|
|
|
|