כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon9.gif  שאלות אחרונות ניו זילנד 03/04/2008 02:31 לתגובה הבאה
  nogit263 לא מחובר nogit263  משתמש בינוני 108 הודעות עד כה
הי לכולם
אחרי חיפוש בפורום נותרו לי כמה שאלות:
1. אנחנו נוחתים ב 18.6 באוקלנד ומשם חשבנו לשכור רכב לחודש. מי יכול להמליץ על מסלול מעגלי לחודש, לשני האיים.או האם יתר כדאי מאוקלנד טיסה לכרייסטצרץ ? אנחנו חייבים לחזור לאוקלנד (טיסה להונג קונג)
2. השכרת רכב: אנחנו כרגע באוסטרליה וחשבנו לסגור כבר מכאן, ע"מ לא לבזבז זמן בניו זילנד. מה האפשריות (חוץ מהאינטרנט) אילו חב' השכרה יש בשדה התעופה ?
3. מה קורה במעבורת ? זה כלול במחיר ההשכרה? החברה מחליפה במעבר ? אנחנו נצטרך לעבור פעמיים...
4. חורף: המלצות מיוחדות למסלול ?

תודה רבה !
נגה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלות אחרונות ניו זילנד תגובה ל - 1 03/04/2008 09:24 לתגובה קודמת
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1711 הודעות עד כה
כדאי לכם לטוס מאוקלנד לכרייסצ'רצ' (או הפוך). אם תזמינו את הטיסה עכשיו זה יהיה לא מאוד יקר. די בטוח שזה יהיה יותר זול מלחצות את המעבורת פעמיים, שלא לדבר על הדלק ש"תבזבזו" בנהיגה חזרה צפונה. תזמינו טיסת פנים או ליום הנחיתה בנ"ז ואז תתחילו מכרייסצ'רצ' או שתתחילו מאוקלנד ותזמינו טיסה מכרייצ'רצ' לאוקלנד ביום של הטיסה הבינ"ל או ביום שלפניה. אתם גם ככה מגיעים בהתחלת החורף ומטיילים "רק" חודש ככה שמשיקולי מזג אוויר לא נראה לי שיש הבדל משמעותי מאיפה תתחילו.
אני מציעה לכם בכל זאת לעשות בירורים באינטרנט ואפילו להתקשר מאוסטרליה לחברות ההשכרה על מנת לקבל הצעת מחיר. אני לא בטוחה אילו חברות השכרה יש בשדה התעופה, אבל אני לא מציעה לכם לשכור מהחברות הבינ"ל כי זה יהיה יקר בהרבה מהחברות המקומיות. כרגע יש לכם זמן גם לעשות סקר שוק וקצת להתמקח על מחירים (בחברות המקומיות אפשר במידה, זה לא תאילנד...). בסה"כ זה ידרוש מכם לשבת על האינטרנט איזה שעה ולהכנס לאתרים של כל מיני חברות, קצת לשלוח מיילים, קצת לרשום מספרי טלפון. אח"כ זה כבר כל פעם שיושבים באינטרנט אז לבדוק אם קיבלתם מייל חזרה מאיזו חברה.

יש חברות שמחליפות אוטו במעבר בין האיים ויש כאלה שלא. צריך לבדוק את זה עם החברה עצמה. אני שוב חוזרת על ההמלצה לא לעבור פעמיים. לעבור עם האוטו עשוי לעלות כ-200-300$, שזה, בתכלס, יכול להיות מחיר של שני כרטיסי טיסה מצפון לדרום. אם חייבים לעשות את זה פעם אחת - עושים. אם לא חייבים, חבל על ה-200-300 שמתבזבזים בחציה השניה, לכו לקפוץ באנג'י במקום בכסף הזה....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ניו זילנד
להודעה הבאה:תזכורת: 3/04/08 מפגש התנדבות בעולם

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר