|
| 2. עצה/המלצות לאטרקציות מחוץ למנהטן תגובה ל - 1 |
04/04/2008 09:11   |
| |
dhz |
1993 הודעות עד כה |
|
|
|
את ניו ג'רזי אינני מכיר, אבל אני חושב ששוה לבקר ב- atlantic city אם יש לך זמן פנוי. עוד מקום שעולה לי לראש הוא princeton, מקום משכנה של האוניברסיטה המפורסמת וגם מקום מגוריו האחרון של אלברט איינשטיין.
אפשרות שאני מכיר טוב יותר וגם מוקיר היא לעלות לבוסטון דרך החוף של קונטיקט ורוד איילנד, תוך ביקור בדרך במקומות כמו New Haven, איזור Mystic, כמובן ניופורט ברוד איילנד והמשך לבוסטון (אפשר דרך פלימות, מקום נחיתת המייפלואר). מבוסטון, אם יש זמן, ניתן להמשיך גם חכוון ניו המפשייר - ההרים הלבנים.
הפורום מלא בהמלצות על המסלול הזה, כולל חלוקה לימים.
אני הנחתי כי יהיה לך רכב במהלך הנסיעה. אם זה איננו המצב, ניתן להתמקד בערים עצמן. בבוסטון יש תחבורה ציבורית מצוינת ואפילו נוח יותר להסתובב בה ללא רכב. ניופורט היא עיר לא מאד גדולה, ולדעתי גם בה ניתן להסתדר ללא רכב. את ההרים הלבנים יהיה צורך לדחות להזדמנות אחרת.
עוד מסלול קלאסי, אם יש רכב וזמן, הוא לנסוע למפלי היאגרה ול- upstate new york. גם מסלול זה מאד פופולארי בפורום וגם עבורו תוכלי למצוא חלוקה חימים, כולל נקודות עצירה בדרך. ניתן לנסוע למפלים גם בתחבורה ציבורית (רכבת או אוטובוס), כמובן ללא אפשרות לבקר בנקודות בדרך.
|
|
|
|
| 3. עצה/המלצות לאטרקציות מחוץ למנהטן תגובה ל - 1 |
20/06/2008 19:06  |
| |
osher |
1 הודעות עד כה |
|
|
מירב שלום, אני מתכננת לנסוע עם ביתי בת ה20 לניו יורק ל3 שבועות.
האם לדעתך זה הרבה מידי?
האם יש לה המלצות
מעניינות
אשמח לקבל תגובתך
שרי
|
|
|
|