כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מעוניין בהתנדבות בתילאנד 05/04/2008 05:03 לתגובה הבאה
yanivb.d.y yanivb.d.y לא מחובר yanivb.d.y  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
טס ב-3.5.08 לכמה חודשים מעוניין לברר על התנדבויות בתילאנד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מעוניין בהתנדבות בתילאנד תגובה ל - 1 06/04/2008 09:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4959 הודעות עד כה
אהלן Smile
איזה תחום של התנדבות מעניין אותך?
אם טרם ניסית, אני הייתי מתחיל מאינדקס אתרי ההתנדבות שמופיע כאן משמאל - יש לנו לא מעט הצעות שיכולות להיות רלוונטיות Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מעוניין בהתנדבות בתילאנד תגובה ל - 2 06/04/2008 17:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אין לי הכשרה רפואית, רק חברתית כמדריך מתנועת נוער, אז אולי אם ילדים או משהו חברתי או לימודי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מעוניין בהתנדבות בתילאנד תגובה ל - 3 09/04/2008 07:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי Smile
ברוב המוחלט של האירגונים אתה לא ממש צריך נסיון מקצועי. הכישורים שלך כמדריך יהיו הרבה יותר שימושיים מכל דבר אחר Smile
יצא לך לראות אירגונים שמצאו חן בעינייך ברשימה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מעוניין בהתנדבות בתילאנד תגובה ל - 4 10/04/2008 02:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הבעיה ממה שראיתי באינדקס זה שרוב האירגונים דורשים סכומי כסף גבוהים בשביל להתנדב ורובם ניראים כתוכנית "כאילו התנדבתה" אני מעוניין בהתנדבות אמיתית שלא תרוקן לי את הכיס ולא תחפש "להעשיר את ההתנסות שלי אם הארץ" אם היה לי הרבה כסף אז הייתי תורם ישירות, אבל אין אז לכן אני רוצה להתנדב בפועל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מעוניין בהתנדבות בתילאנד תגובה ל - 5 11/04/2008 11:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אהלן Smile
בעיקרון אתה צודק, אבל חשוב לשים לב לשני דברים:
א. יש אירגונים שגם דורשים פחות - למשל זה: http://www.tsunamivolunteer.net/index.php
ב. אירגונים שדורשים כסף הם לא בהכרח אירגונים שההתנדבות בהם היא לא אמיתית - הם פשוט ממש זקוקים לכסף, והם יודעים שמהמדינות שלהם זה לא יקרה....
אני ממליץ לך לחפש באתר http://www.idealist.org - יש שם לא מעט אירגונים. אני פשוט לא רוצה לתת לך לינקים סתם, כיוון שבתאילנד לא הייתי, ולכן אני מרגיש כאילו אני קצת יורה באפלה. אם אתה מתלבט לגבי האירגונים שאתה רואה שם, או צריך עזרה בסינון - אני אשמח לעזור Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מעוניין בהתנדבות בתילאנד תגובה ל - 6 16/04/2008 21:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
travel to teach ניראה לי נחמד יש לך ידיעות עליהם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. מעוניין בהתנדבות בתילאנד תגובה ל - 7 17/04/2008 09:14 לתגובה קודמת
היי Smile
ניקול כתבה עליהם דו"ח לפני תקופה: http://www.lametayel.com/archive/article.asp?id=7856&pos tid=850&dest_id=2&dest_type=1
נשמע נחמד מאד!
כדאי לכתוב לה אימייל ולברר עוד פרטים Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות בארגנטינה
להודעה הבאה:שימו לב: תבל בצדק מתחילה עוד מחזור