|
| 2. התלבטות בין שלושה קלאבים תגובה ל - 1 |
06/04/2008 13:15   |
| |
oferbm |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
להלן רשמים מהשאטו לאחר שביקרנו בו ביולי 2007:
באופן כללי – אכזבה. המלון יפהפה, החדרים מרווחים, ברכות וחוף ים יפים ונקיים. אבל...נראה שהזדרזו לתפוס את עונת התיירות הנוכחית גם במחיר של פגיעה בשרות.
הנה הפרוט:
קבלה – מתחת לכל ביקורת. במקום להכין את מפתחות החדרים מראש, נראה כאילו הם הופתעו מהגעת הנופשים. בקושי שלושה פקידים שממלאים טפסים, מצלמים דרכונים, הכל עובר מיד ליד ואף אחד לא מקבל מפתחות. רק לאחר ששילשלתי 5$ לפקיד העסק התחיל לזוז.
הזמנו חדר לארבעה וקיבלנו חדר עם שלוש מיטות. רק לאחר פניות חוזרות ונשנות העבירו אותנו לדופלקס.
כל יום בצהרים החדר היה ננעל כי במחשב הופיע שהוא פנוי. עד שעזבנו הם לא הצליחו לסדר זאת.
חדרים – חדר הדופלקס מרווח מאוד. שתי קומות, שני חדרי אמבטיה, שתי טלויזיות (שום סימן לפלזמה...). רמת גימור – על הפנים. עקבות הדבק עדיין על הטאפטים, השטיח לא תמיד דבוק לרצפה, המדרגות לקומה השניה עקומות לחלוטין. בגלל גודלו של החדר, המזגנים (יש שניים) די חלשים. האור בחדר סביר ולא הפריע.
נקיון – מינימלי. אחרי יומיים שתליתי את הפתק לסדר את החדר ואף אחד לא סידר, תפסתי את אחת החדרניות, הבאתי אותה לחדר וביקשתי לסדר. רק באותו יום ניקו וסידרו את החדר.
מסעדות – לא מבין את האנשים שכתבו באתר, כנראה שהם לא אכלו שם. אכלנו במסעדה הצרפתית והדגים. בשתיהן התפריט קבוע. אין בחירה. במסעדה הצרפתית אין מזגן והאוכל סטנדרטי. מסעדת הדגים ליד חוף הים ובסה"כ יותר טובה. אין אפשרות למנה אחרת פרט לדגים (בעייתי עם ילדים). משיחות עם אנשים במלון הבנתי שהמסעדה הטורקית טובה.
כללי – חללים ציבוריים גדולים והמזגן לא תמיד מורגש. מעליות עובדות לפעמים. הפסקות חשמל רבות למספר שניות (עד כדי כך שהבת שלי פחדה להשתמש במעלית).
אוכל – טוב מאוד. כדאי לאכול בחדר האוכל גם בצהרים, המבחר שם הכי גדול וגם ממוזג.
בקיצור, פעם ראשונה שלי בטורקיה וכנראה שיקח לי זמן לחזור. אני אעדיף לשלם סכום דומה באילת ולקבל שירות ברמה אחרת.
|
|
|
|
|
|
| 5. התלבטות בין שלושה קלאבים תגובה ל - 2 |
07/04/2008 11:33   |
| |
mnco |
15 הודעות עד כה |
|