כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon6.gif  תחבורה ציבורית מטורטוגרו למונטוורדה 06/04/2008 12:50 לתגובה הבאה
בת'28  משתמש לא מוכר
אני נוסעת לקוסטה ריקה לשלושה שבועות ורוצה לעשות מסלול מעגלי:
סאן חוזה- לימון - טורטוגרו- מונטהוורדה וארנל- ליבריה- לה קרוז (לעשות קייט-סרף)- ליבריה- פונטארנס- חאקו- קאפוס- סאן חוזה.
יש למישהו מושג איך אפשר להגיע מטורטוגרו למונטוורדה בלי לעבור בסאן חוזה? האם יש אוטובוס לשם?
שאלה שניה- האם שווה בכלל לנסוע לטורטוגרו? יש משהו עד כדי כך מדהים במקום הזה?
ועוד שאלה... יש למישהו הערות על המסלול? דברים מיותרים או דברים שאני מפספסת? כמובן שיש עיירות כמו ליבריה ופונטארנס שהן רק למעבר ואין בהן מה לעשות?
תודה.............
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תחבורה ציבורית מטורטוגרו למונטוורדה תגובה ל - 1 06/04/2008 13:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שגיא שגיא לא מחובר שגיא  משתמש פעיל 482 הודעות עד כה
מה עם פורטו ויאחו והפארק בעיירה השכנה קהוויטה ??
גם אני עשיתי את הדרך מטורטוגרו ללה-פורטונה (ומשם למונטה ורדה), אבל חייבים לעבור דרך סן חוזה וזה אפשרי אפילו ביום אחד.
לגבי טורטוגרו , האטרקציה העיקרית במקום היא בעונת ההטלה של הצבים , שמגיעים מהים לחוף בשביל להטיל ביצים - אם זו לא העונה לא הייתי טורח להגיע לשם , כי אחרת כל מה שנשאר לעשות שם זה סיור יום של 3 שעות שיט בנהר וצפייה בחיות (שיש גם במקומות אחרים).
(ואגב, אני עשיתי את הטעות הזו והגעתי לא בעונת ההטלה).
אם את לא גולשת הצעתי היא שאין לך מה לעשות בחאקו , עיירה די מכוערת בלי שום דבר אטרקטיבי. אם את רוצה להנות מהווי של גולשים סעי לסנטה תרזה , שם תוכלי להנות מחוף חביב ומאווירה חברתית טובה גם אם לא תגלשי.
עוד עצה קטנה , במנואל אנטוניו תשני בעיירה עצמה ולא בקפוס שמרוחקת מהחוף ומאזור הבילוי (אבל גם קצת יותר זולה מבחינת לינה).

it's five o'clock somewhere
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תחבורה ציבורית מטורטוגרו למונטוורדה תגובה ל - 2 09/04/2008 10:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yasmins2007 לא מחובר yasmins2007  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
יש לך מושג מתי עונת ההטלה??

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תחבורה ציבורית מטורטוגרו למונטוורדה תגובה ל - 3 09/04/2008 14:05 לתגובה קודמת
שגיא שגיא לא מחובר שגיא  משתמש פעיל 482 הודעות עד כה
לא סגור על זה ... כדאי שתבדקי ב 1001 טיפים

it's five o'clock somewhere
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מקסיקו גווטאמלה - מסלול כללי
להודעה הבאה:מעברי גבולות