|
| 2. נראה לי תגובה ל - 1 |
06/04/2008 18:13   |
| |
Or |
802 הודעות עד כה |
|
|
|
שאם יש לך חודש חופש מהעבודה (נשמע שזה לא טיול אחרי צבא) לא בטוח שבקרוב יהיה לך עוד חופש כזה. וגם שאת רוצה לסוע לניוזילנד.
בקיצור, תסעי לניוזילנד, עם מה שיש לך, מה איכפת לך מה אומרים!? (לדעתי כדאי).
כנראה שיהיה קצת קר יותר מאשר בינואר. בכלליות , בתקופה הזאת הדברים נפתחים, כך שיכול להיות שבהתחלה יהיו מסלולים סגורים בהרים (זה הכל תלוי במזג האוויר, כך שאף אחד לא יכול לדעת בוודאות מתי הדברים האלו ייפתחו)
והערכה כללית לגבי עלויות, תלוי מאוד במה את מתכוונת בלא להתכלב?! את מתכוונת לא לישון באוהל? לא לישון בהיטים? לא להתחלק בחדרים? לישון רק במלונות?
בנוסף... לגבי אטרקציות, את מתכוונת לעשות "הכל"? לנחות עם מסוק על הקרחונים? בנג'י (או 3 בנג'ים ביום!?)? צניחה חופשית... וכו?
כל השאלות מכוונות אליך, כי נראה לי שזה לא בדיוק טיול אחרי צבא, אז סתם בשביל לקבל מושג.
בכל מקרה, את מוזמנת להתייעץ איתי גם במייל, ו... שיהיה בהצלחה.
|
|
|
|
| 3. לדעתי אור צודק תגובה ל - 2 |
06/04/2008 22:48   |
|
|
זה לא שזה מסוכן לטייל בנ"ז בעונה הזאת וזה לא שאי אפשר לטייל שם חודש. צריך להתאים את המסלול למסגרת הזמן, אבל חוץ מזה אין בעיה. אפשר לטייל חודש פשוט עם 3-4 טרקים ארוכים באזור מוגדר, יחסית, אפשר לא לעשות טרקים בכלל ורק לטייל טיולי יום (ואטרקציות) בכמה אזורים, ואפשר כמובן לשלב בין הדברים. אם זו המסגרת שיש - בטח לנסוע, למה לא? אני לא מקבלת את גישת "או הכל או כלום". לפי דעתי מי שלא עושה טרקים ארוכים ולא נתקע במקומות יכול להספיק לטייל ברוב האזורים בנ"ז במשך חודש.
|
|
|
|
|
| 5. אם ככה לא נראה לי שתהיה לך בעיה תגובה ל - 4 |
07/04/2008 17:30   |
|
|
יש דברים שיכולים להיות סגורים / לא פעילים בגלל מזג אוויר, אבל זה יכול לקרות בכל עונה. לפני שנתיים חיכינו 5 ימים לעשות את הטרק היומי טונגרירו קרוסינג וזה היה בפברואר. כמה ימים אח"כ רציתי לצנוח בטאופו וגם היה צריך לחכות בגלל רוחות חזקות.
אם את לא בונה על טרקים ארוכים ולא על פעילויות אקסטרים אז לדעתי חודש יספיק לך לטייל ברוב ניו זילנד וגם תוכלי להנות מאוד. בשביל טיולי יום כדאי להתעדכן בתחזית מזג האוויר (במרכז הדוק המקומי), אבל שוב, את זה עושים בכל עונה..
|
|
|
|
| 6. מסכימה עם כל מה שנכתב מעליי.. תגובה ל - 5 |
08/04/2008 07:57  |
 |
יעל מ. - צוות למטייל ברשת |
736 הודעות עד כה |
|
|
חודש בניו זילנד - אם זה מה שמוקצב לך, לדעתי זה בהחלט יכול להספיק. ולגבי אוקטובר, סביר שיהיה קריר ומעט חורפי, אבל אני בטוחה (ובהתחשב במה שהגדרת שאת רוצה שיהיה אופי הטיול) שתהני!
טיול מהנה
|
|
|
|