| 1. כמה שאלות בקשר ל New York City |
06/04/2008 22:01  |
| ל י ב י |
 |
|
|
גשר ברוקלין: האם ניתן לחציה ברגל? זה כדאי? היכן עולים? היכן יורדים? כיצד חוזרים?
ברודווי: הבנתי שהזול ביותר יהיה לעמוד בתור ב tkts ביום ההצגה. חבל לי על הזמן. יש רעיון אחר? (אנחנו כולה בניו יורק שלושה ימים ולא מתאים לי לעמוד בתור חצי יום).
מוזיאונים: אם נלך למוזיאון אחד, לאיזה? (איננו שוחרי אמנות. רק החוויה. גם אין לנו כוונה להוצאות גדולות).
סנטרל פארק: האם יש למישהו נסיון עם טיול אופניים בפארק? טיפים?
תודה.
|
|
|
|
| 2. כמה תשובות תגובה ל - 1 |
06/04/2008 22:35   |
|
|
גשר ברוקלין - ניתן לחצות ברגל. ממנהטן עולים מאזור העיריה. תחנת תחתית city hall - brooklyn bridge. כיצד חוזרים - במונית, תחתית או ברגל.
ברודוויי - ניתן לקנות כרטיסים בחצי מחיר בלי תור בדוכן TKTS ב south street seaport בדאונטאון או לקנות במחיר מלא באינטרנט.
מוזיאונים - ממליץ על ה natural history.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 9. המופע נכון גם ל- 2007. מדהים! תגובה ל - 8 |
07/04/2008 08:45   |
|
|
הודעה ללא תוכן
|
|
|
|
|
| 11. כמה תשובות תגובה ל - 6 |
07/04/2008 13:17   |
|
|
כמובן, מופעים אשר נמכרים טוב לא ימכרו את הכרטיסים ב 50%. אם יש לכם מופע ספציפי שאתם רוצים לראות (כמו נגיד ממה מיה), כדאי לשריין אותו מראש גם אם זה יעלה יותר. אם אתם רוצים לראות מופע כלשהו ובאים בראש פתוח לקופה, תמצאו תמיד משהו מעניין ב 50% הנחה. בדרך כלל מוכרים שם כרטיסים למופעים שרצים כבר כמה שנים או כאלה חדשים שלא מוכרים טוב בקופות.
|
|
|
|
| 12. לגבי הגשרים תגובה ל - 7 |
07/04/2008 13:20   |
|
|
לדעתי, כשאתם כבר קונים כרטיסים ב south street seaport - יש שם תצפית על הגשרים בין מנהטן לברוקלין אשר יכולה להוות תחליף להליכה על הגשר. כמו כן, יש שם את תערוכת Bodies המדהימה.
|
|
|
|
|
|
| 15. גשר ברוקלין ותערוכת bodies תגובה ל - 14 |
07/04/2008 18:58   |
|
אלון וליבי - הדוכן בדאון טאון פתוח כבר מ 11 בבוקר ומוכר את אותם הכרטיסים שמוכר זה שבטיימס סקוור משלוש אחהצ (בעצם זה בטיימס סקוור מוכר את השאריות של זה מהדאון טאון) וכל זה כמעט בלי תור.
הנה מידע לגבי bodies -
http://www.lametayel.com/1001tips/tip.asp?id=43150
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21. בענין כרטיסים וקופות חצי המחיר תגובה ל - 20 |
08/04/2008 16:15   |
|
הי ליבי,
קשה שלא לתרגם את זה לשקלים... ואז המחיר ל4 אנשים -
ונכון שהטיול כולו יקר מאוד , אבל אם מוסיפים בכל מקום קצת ועוד קצת בסופו של דבר החשבון יוצא שונה באופן משמעותי מזה שהתכוונו לו מלכתחילה.
אז אני מסכימה איתך ליבי, גם אנחנו ננסה להסתפק באטרקציות פחות יקרות וננסה מזלינו, כפי שאופיר הציע בדוכן TKTS ב south street seaport בדאונטאון.
מג
|
|
|
|
| 22. בענין כרטיסים וקופות חצי המחיר תגובה ל - 21 |
08/04/2008 16:26   |
|
וחוצמזה... תערוכת Bodies נראית עניין מ ז ע ז ע , אני לא אקח את הילדות שלי לשם למרות כל מילות ההרגעה, כאילו, יש גבול!
|
|
|
|
|
| 24. בענין כרטיסים וקופות חצי המחיר תגובה ל - 23 |
09/04/2008 02:09   |
| |
rannar |
58 הודעות עד כה |
|
|
בלינק המצורף.
תבחרו תאריך, ואז באופציות הכרטיסים, יש כרטיסים החל מ51.25$ לכרטיס (בסופ"ש החל מ61.25$).
יש לציין שמעולם לא הזמנתי באתר הזה, אבל כשמעלים את האתר הרשמי של הצגות דיסני בברודוויי, ובוחרים ברכישת כרטיסים באינטרנט, עולה האתר הנ"ל.
|
|
|
|
|
|
27. מוזיאון ב NY תגובה ל - 1 |
12/04/2008 09:06   |
| |
aviv105 |
125 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 32. כמה שאלות בקשר ל New York City תגובה ל - 1 |
06/05/2008 13:35   |
| |
victordek |
40 הודעות עד כה |
|
|
|
אוקיי, דיברת פה לליבי הנה ה2 סנט שלי:
גשר ברוקלין: חוויה מרשימה. מאוד חשוב (!!)- את החציה יש לעשות מברוקלין לכיוון מנהטן, בלילה! תבדוק במפת הסאבויי איזה תחנה הכי קרובה, יש שם תחנה ממש 2 מטר מהגשר. אחרי שהחשיך כבר, מתחילים ללכת על הגשר לכיוון מנהטן הנוצצת במיליוני אורות, זה פשוט מחזה שקשה לתאר. ממליץ לא למהר, לעצור לקרוא את מה שכתוב על המוניומנטים בדרך יש שם כמה דברים שיפתיעו אותכם.
ברדווי: בשבילי ברודווי היה גולת הכותרת בניו יורק ותוך כדי השהות הלכתי ל4 הצגות. לכן הצטמצמתי מאוד. ההמלצה שלי אולי לא תמצא חן בעיניך אבל היא מאוד זולה: מגיעים לאזור האולמות מופעים כ45 דקות לפני המופע ועוברים בין הקופות לראות מי מוכר standing tickets. הכרטיסים האלה נמכרים במזומן בכ25 דולר לחתיכה. בחלק מהמקומות תאלץ לעמוד כל ההצגה (במקום עמידה מסומן). בחלק רק ב5 דקות הראשונות ואז יושיבו אותך. אני אפילו נהנתי לעמוד. הצגה בברדווי היא כל כך מרשימה וסוחפת שלא תשים לב גם עם תהיה תלוי על מתח כל ההצגה.
מוזיאונים: אני אהיה נדוש ואגיד the MAT. פשוט כי זה לא רציני לבקר בניו יורק ולא להיות שם. מה גם שזה כמעט חינם (שים לב שבכניסה כתוב כמה מומלץ לשלם. אתה יכול לשלם גם דולר). מוזיאון אינסופי ומרתק. למי שיש סבלנות.
סנטרל פארק: אין לי משהו מיוחד להגיד.. חוץ מאולי שכדאי לחפור שם קצת ולהגיע לאזור שרחוק מהכרכרות והאזורים המתויירים שליד הpark ave. באזורים המרוחקים יותר תמצא את האוטנטיות של משפחה עמידה ממנהטן שעושה יומולדת לילדים שלה בפארק.. סתם נראה לי חמוד.
והמלצה שהייתי חייב לכתוב:
אם אתה הולך לברודווי, וSPAMALOT עדיין מציג... על תתלבט!!! זה מחזמר קומי לפי "החיפוש אחר הגביע הקדוש" של מונטי פייטון. אני לא חובב גדול של הפייטונים, אבל בהצגה הזאת צחקתי כמו שלא צחקתי כבר הרבה שנים. שנון, מרהיב, ספקטקולרי, מושקע.. זה ברודווי.
תבלה!!!
|
|
|
|
|