כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כמה שאלות בקשר ל New York City 06/04/2008 22:01 לתגובה הבאה
ל י ב י  משתמש לא מוכר
גשר ברוקלין: האם ניתן לחציה ברגל? זה כדאי? היכן עולים? היכן יורדים? כיצד חוזרים?
ברודווי: הבנתי שהזול ביותר יהיה לעמוד בתור ב tkts ביום ההצגה. חבל לי על הזמן. יש רעיון אחר? (אנחנו כולה בניו יורק שלושה ימים ולא מתאים לי לעמוד בתור חצי יום).
מוזיאונים: אם נלך למוזיאון אחד, לאיזה? (איננו שוחרי אמנות. רק החוויה. גם אין לנו כוונה להוצאות גדולות).
סנטרל פארק: האם יש למישהו נסיון עם טיול אופניים בפארק? טיפים?
תודה.Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כמה תשובות תגובה ל - 1 06/04/2008 22:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 2300 הודעות עד כה
גשר ברוקלין - ניתן לחצות ברגל. ממנהטן עולים מאזור העיריה. תחנת תחתית city hall - brooklyn bridge. כיצד חוזרים - במונית, תחתית או ברגל.
ברודוויי - ניתן לקנות כרטיסים בחצי מחיר בלי תור בדוכן TKTS ב south street seaport בדאונטאון או לקנות במחיר מלא באינטרנט.
מוזיאונים - ממליץ על ה natural history.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כמה תשובות תגובה ל - 2 06/04/2008 22:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3991 הודעות עד כה
הכרטיסים ב TKTS - אינם לכל ההצגות ומחזות הזמר.

בדרך כלל לשלאגרים, אין כרטיסים בקופות אלה, ולא כדאי לקחת "סיכון" שמא אולי יישארו כרטיסים ויגיעו ל TKTS.

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. כמה שאלות בקשר ל New York City תגובה ל - 1 06/04/2008 23:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ערבה לא מחובר ערבה  משתמש פעיל 560 הודעות עד כה
אם אחד משלושת הימים שלכם בניו-יורק, הוא יום ראשון, מומלץ ביותר לכוון את הביקור בסנטראל פארק ליום זה. ביום ראשון יש בפארק אוירה מיוחדת במינה.

ערבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. כמה שאלות בקשר ל New York City תגובה ל - 4 06/04/2008 23:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ל י ב י  משתמש לא מוכר
ערבה, קראתי גם את ההמלצות של דפנוש. אבל "לצערי" אנחנו מגיעים שני ועוזבים חמישי...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. כמה תשובות תגובה ל - 3 06/04/2008 23:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ל י ב י  משתמש לא מוכר
דודי, מה אתה מציע?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. כמה תשובות תגובה ל - 2 06/04/2008 23:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ל י ב י  משתמש לא מוכר
תודה.
האם הטיול הזה מומלץ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. כמה שאלות בקשר ל New York City תגובה ל - 1 07/04/2008 01:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rannar לא מחובר rannar  משתמש בינוני 58 הודעות עד כה
היי,
בקשר למוזיאונים, אמנם הייתי רק בnatural history, אז אני לא יכול להשוות למוזיאונים אחרים בניו יורק, אבל בתור מישהו שאינו חובב מוזיאונים גדול, מאוד (מאוד!) נהניתי. אם תלכו לשם, אל תפסידו מופע בפלנטריום הצמוד אליו (המלווה בקריינות של טום הנקס, נכון ל2004).

[עודכן ב:07 אפריל 2008 01:17:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. המופע נכון גם ל- 2007. מדהים! תגובה ל - 8 07/04/2008 08:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 879 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מוזיאון ה NETURAL HISTORY תגובה ל - 9 07/04/2008 09:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  zehobizem לא מחובר zehobizem  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
האם הוא דומה לזה שנמצא בוושינגטון DC?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. כמה תשובות תגובה ל - 6 07/04/2008 13:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כמובן, מופעים אשר נמכרים טוב לא ימכרו את הכרטיסים ב 50%. אם יש לכם מופע ספציפי שאתם רוצים לראות (כמו נגיד ממה מיה), כדאי לשריין אותו מראש גם אם זה יעלה יותר. אם אתם רוצים לראות מופע כלשהו ובאים בראש פתוח לקופה, תמצאו תמיד משהו מעניין ב 50% הנחה. בדרך כלל מוכרים שם כרטיסים למופעים שרצים כבר כמה שנים או כאלה חדשים שלא מוכרים טוב בקופות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. לגבי הגשרים תגובה ל - 7 07/04/2008 13:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לדעתי, כשאתם כבר קונים כרטיסים ב south street seaport - יש שם תצפית על הגשרים בין מנהטן לברוקלין אשר יכולה להוות תחליף להליכה על הגשר. כמו כן, יש שם את תערוכת Bodies המדהימה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. גשר ברוקלין ותערוכת bodies תגובה ל - 12 07/04/2008 17:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ל י ב י  משתמש לא מוכר
גשר ברוקלין: תשמע, יכול להיות שזו נקודת תצפית טובה. אבל, נראה לי מגניב לעשות את הטיול הזה על הגשר... כמו בסרטים, לא? אם יש כאן אנשים שעשו את זה אשמח לשמוע אם שווה. בכלל, בעיקרון, הכוונה שלנו בניו יורק היא לחרוש ברגל...
תערוכה: האם אפשר לקבל פרטים על התערוכה? האם עדיין תרוץ באוגוסט?
תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. גשר ברוקלין ותערוכת bodies תגובה ל - 13 07/04/2008 18:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1309 הודעות עד כה
ליבי שלום.
בקשר לכרטיסים להצגות בקיץ שעבר הגענו ב 13:30 ל tkts הקופות נפתחו ב 15:00 ב15:45 סיימנו עם כרטיסים להצגה שיקאגו 35% הנחה המחיר 76$ כרטיס. אמנם לא הכי אידיאל אבל התור היה סוג של מנוחה מההליכה הרבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. גשר ברוקלין ותערוכת bodies תגובה ל - 14 07/04/2008 18:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלון וליבי - הדוכן בדאון טאון פתוח כבר מ 11 בבוקר ומוכר את אותם הכרטיסים שמוכר זה שבטיימס סקוור משלוש אחהצ (בעצם זה בטיימס סקוור מוכר את השאריות של זה מהדאון טאון) וכל זה כמעט בלי תור.

הנה מידע לגבי bodies -
http://www.lametayel.com/1001tips/tip.asp?id=43150
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. גשר ברוקלין ותערוכת bodies תגובה ל - 15 07/04/2008 20:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ל י ב י  משתמש לא מוכר
אלון, אופיר, יופי של מידע לגבי הכרטיסים. אני מפסיקה ברגע זה לחשוב ולחפש כרטיסים ברשת. מחליפה ראש. נמתין בקופות ומה שיהיה יהיה טוב... תודה רבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. בענין כרטיסים וקופות חצי המחיר תגובה ל - 16 07/04/2008 20:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3991 הודעות עד כה
ליבי,
קחי רק בחשבון שבמידה ותרצי להשיג כרטיסים למלך האריות או למאמא מיה למשל שהם הלהיטים המובילים היום ויש עוד כמה כאלה, אין שום סיכוי שיהיו כרטיסים בקופות הנ"ל.
מפח הנפש הוא גדול מאוד בעיקר כשאת מוצאת את עצמך מול אשנב שהקופאי מאיץ בך להחליט, ואת לא יודעת - כי אין שום מחזמר או הצגה שבא לך לראות.
התכוונת לקנות למשהו - ואת מבינה שאין סיכוי.
ואז - מה עושים???

הגישה שלי היא שאם כבר יוצאים לכזה טיול יקר שעולה כל כך הרבה,
אז יעלה עוד כמה דולרים ולפחות אראה מה שאני בוחר ולא מכורח, מה שנשאר.

הקופות האלה, מתאימות למי ששוהה זמן רב בעיר ויכול לנסות את מזלו שוב ושוב במועדים שונים, אבל אנחנו כתיירים - שיש לנו זמן מאוד קצוב - לא יכולים להרשות לעצמנו לחסוך.

[עודכן ב:07 אפריל 2008 20:35:]

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. בענין כרטיסים וקופות חצי המחיר תגובה ל - 17 08/04/2008 07:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ל י ב י לא מחובר ל י ב י  משתמש פעיל 421 הודעות עד כה
נכון, אופיר, זו בדיוק ההתלבטות. אנחנו 4 מבוגרים. לא בטוחה שהוצאה של 450$ שווה איזו שהיא הצגה... אפילו מלך האריות שהיינו שמחים לראות. יותר מדי... נשתדל ליהנות מהאטרקציות הפחות יקרות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. NYC תגובה ל - 18 08/04/2008 12:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רוני25 לא מחובר רוני25  משתמש מתחיל 47 הודעות עד כה
עדיף לקנות כרטיסים בסי פורט דאון טאון המכירה שם מתחילה בבוקר ולכן יש יותר אופציות מברודויי
בכל אופן אם אין לכם הצגה ספציפית תמיד תמצאו משהו בחצי מחיר
שזה אחרי הנחה בסביבות 60$
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. בענין כרטיסים וקופות חצי המחיר תגובה ל - 18 08/04/2008 14:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני מניח שהמחיר בו נקבת מתייחס לכרטיסים הכי יקרים למלך האריות.
אתם יכולים לקנות 4 כרטיסים בסביבות ה250$ למקומות הפחות טובים.
מנסיוני, זו עדיין חווייה בלתי נשכחת (אם כי אדם אחר יכול להעדיף מקומות טובים יותר בהצגה שונה).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. בענין כרטיסים וקופות חצי המחיר תגובה ל - 20 08/04/2008 16:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ilanwei ilanwei לא מחובר ilanwei  משתמש פעיל 571 הודעות עד כה
הי ליבי,
קשה שלא לתרגם את זה לשקלים... ואז המחיר ל4 אנשים - Shocked
ונכון שהטיול כולו יקר מאוד , אבל אם מוסיפים בכל מקום קצת ועוד קצת בסופו של דבר החשבון יוצא שונה באופן משמעותי מזה שהתכוונו לו מלכתחילה.
אז אני מסכימה איתך ליבי, גם אנחנו ננסה להסתפק באטרקציות פחות יקרות וננסה מזלינו, כפי שאופיר הציע בדוכן TKTS ב south street seaport בדאונטאון.
מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. בענין כרטיסים וקופות חצי המחיר תגובה ל - 21 08/04/2008 16:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ilanwei ilanwei לא מחובר ilanwei  משתמש פעיל 571 הודעות עד כה
וחוצמזה... תערוכת Bodies נראית עניין מ ז ע ז ע , אני לא אקח את הילדות שלי לשם למרות כל מילות ההרגעה, כאילו, יש גבול! Rolling Eyes
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. בענין כרטיסים וקופות חצי המחיר תגובה ל - 20 08/04/2008 22:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הזול ביותר שמצאתי באינטרנט זה 111% כרטיס X ארבע שווה.....
היכן יותר זול? באינטרנט? כעת?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. בענין כרטיסים וקופות חצי המחיר תגובה ל - 23 09/04/2008 02:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בלינק המצורף.
תבחרו תאריך, ואז באופציות הכרטיסים, יש כרטיסים החל מ51.25$ לכרטיס (בסופ"ש החל מ61.25$).
יש לציין שמעולם לא הזמנתי באתר הזה, אבל כשמעלים את האתר הרשמי של הצגות דיסני בברודוויי, ובוחרים ברכישת כרטיסים באינטרנט, עולה האתר הנ"ל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. בענין כרטיסים וקופות חצי המחיר תגובה ל - 24 09/04/2008 06:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נכון, יש. שורה J באיזור ה- mezz (שורה אחת לפני הסוף). כדאי? אין לי מושג מה רואים.שומעים משם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. בענין כרטיסים וקופות חצי המחיר תגובה ל - 25 09/04/2008 15:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם כדאי זה סובייקטיבי לחלוטין.
אני ישבתי בשורה האחרונה בצד (כי קנינו כרטיסים בקופות בבוקר ההצגה וזה כל מה שנשאר), והייתי עושה זאת גם בדיעבד.
כמו שאמרתי, זה מאוד תלוי באופי הבנאדם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. icon14.gif  מוזיאון ב NY תגובה ל - 1 12/04/2008 09:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  aviv105 לא מחובר aviv105  משתמש בינוני 125 הודעות עד כה
הי ליבי

האם את רוצה: מוזיאון קטן, בבניין יפה שגם נותן לך הנתקות זמנת מההמולה הניו יורקית

ממליץ

http://www.frick.org/information/index.htm

תהנו
עומר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. מוזיאון ב NY תגובה ל - 27 12/04/2008 09:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1832 הודעות עד כה

למי שרוצה לחסוך
On Sundays, pay what you wish from 11:00 a.m. to 1:00 p.m.

הייתי שם. לא התלהבתי בכלל. כעבור 10 דקות, הייתי בחוץ.
רק באמת למי שאוהב את סוג התצוגות שיש שם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. מוזיאון ב NY תגובה ל - 27 12/04/2008 09:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עומר, זה מקסים, תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
30. icon14.gif  מוזיאון ב NY תגובה ל - 28 12/04/2008 09:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  aviv105 לא מחובר aviv105  משתמש בינוני 125 הודעות עד כה
...הכול כמובן אישי

אני מאד נהנתי- גם מהתצוגות וגם ומהבניין וגם מהשוני בין רחובות ניו יורק לאווירה שמה

אני מאד ממליץ

בנוסף זה מקום קטן ולא ענק כמו שאר המוזיאונים

עומר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
31. תערוכת Bodies תגובה ל - 30 06/05/2008 13:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ehasviva לא מחובר ehasviva  משתמש מתחיל 34 הודעות עד כה
לגבי תערוכת Bodies.
נשמעת כמרתקת ביותר.
תודה על ההמלצה.

[עודכן ב:06 מאי 2008 13:07:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
32. כמה שאלות בקשר ל New York City תגובה ל - 1 06/05/2008 13:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  victordek לא מחובר victordek  משתמש מתחיל 40 הודעות עד כה
אוקיי, דיברת פה לליבי הנה ה2 סנט שלי:

גשר ברוקלין: חוויה מרשימה. מאוד חשוב (!!)- את החציה יש לעשות מברוקלין לכיוון מנהטן, בלילה! תבדוק במפת הסאבויי איזה תחנה הכי קרובה, יש שם תחנה ממש 2 מטר מהגשר. אחרי שהחשיך כבר, מתחילים ללכת על הגשר לכיוון מנהטן הנוצצת במיליוני אורות, זה פשוט מחזה שקשה לתאר. ממליץ לא למהר, לעצור לקרוא את מה שכתוב על המוניומנטים בדרך יש שם כמה דברים שיפתיעו אותכם.

ברדווי: בשבילי ברודווי היה גולת הכותרת בניו יורק ותוך כדי השהות הלכתי ל4 הצגות. לכן הצטמצמתי מאוד. ההמלצה שלי אולי לא תמצא חן בעיניך אבל היא מאוד זולה: מגיעים לאזור האולמות מופעים כ45 דקות לפני המופע ועוברים בין הקופות לראות מי מוכר standing tickets. הכרטיסים האלה נמכרים במזומן בכ25 דולר לחתיכה. בחלק מהמקומות תאלץ לעמוד כל ההצגה (במקום עמידה מסומן). בחלק רק ב5 דקות הראשונות ואז יושיבו אותך. אני אפילו נהנתי לעמוד. הצגה בברדווי היא כל כך מרשימה וסוחפת שלא תשים לב גם עם תהיה תלוי על מתח כל ההצגה.

מוזיאונים: אני אהיה נדוש ואגיד the MAT. פשוט כי זה לא רציני לבקר בניו יורק ולא להיות שם. מה גם שזה כמעט חינם (שים לב שבכניסה כתוב כמה מומלץ לשלם. אתה יכול לשלם גם דולר). מוזיאון אינסופי ומרתק. למי שיש סבלנות.

סנטרל פארק: אין לי משהו מיוחד להגיד.. חוץ מאולי שכדאי לחפור שם קצת ולהגיע לאזור שרחוק מהכרכרות והאזורים המתויירים שליד הpark ave. באזורים המרוחקים יותר תמצא את האוטנטיות של משפחה עמידה ממנהטן שעושה יומולדת לילדים שלה בפארק.. סתם נראה לי חמוד.

והמלצה שהייתי חייב לכתוב:
אם אתה הולך לברודווי, וSPAMALOT עדיין מציג... על תתלבט!!! זה מחזמר קומי לפי "החיפוש אחר הגביע הקדוש" של מונטי פייטון. אני לא חובב גדול של הפייטונים, אבל בהצגה הזאת צחקתי כמו שלא צחקתי כבר הרבה שנים. שנון, מרהיב, ספקטקולרי, מושקע.. זה ברודווי.

תבלה!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
33. גשר ברוקלין וכרטיסים להצגות תגובה ל - 13 06/05/2008 15:28 לתגובה קודמת
  yahelno לא מחובר yahelno  משתמש בינוני 92 הודעות עד כה
אנחנו הלכנו לאורך גשר ברוקלין וזו היתה חוויה נהדרת. הקיץ אנחנו מתכוונים לחזור על החוויה עם הילדים.
לגבי כרטיסי הצגות - קנינו בדוכן כרטיסים שב- south sea port. כמו שאמרו לך, כמעט ואין תורים, אבל (כמו שכתבו לך) אין כרטיסים להצגות מיוחדות לילדים. אנחנו, זוג, ראינו את rent, אבל אני לא חושבת שיש לילדים מה לחפש שם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה במסלול ניו-אינגלנד וניו יורק
להודעה הבאה:עד כמה מסוכנת מיאמי...?

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף