כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon7.gif  זקוקה לעזרה בבקשה 07/04/2008 00:38 לתגובה הבאה
Nati Nati Nati Nati לא מחובר Nati Nati  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
הייי אני כרגע נמצאת בארה"ב (אחרי טיול של חצי שנה בדרום אמריקה) ואני לומדת פה אנגלית.
בכל מקרה חברה שלי מתכננת ב-24 לבוא להפגש איתי ואנחנו רוצות לעשות טיול של בערך 3 שבועות בארה"ב..
אני כבר טיילתי פה בניו יורק, לאס וגאס וקליפורניה.. (עם ההורים חח)...
עכשיו הבעיה היא שאנחנו לא יודעת איפה לבקר.. לי לא אכפת לבקר במקומות עוד פעם..
אבל בעיה רצינית היא שאנחנו לא יכולות להשכיר פה אוטו (אנחנו עוד לא בנות 21).. אין לנו בעיה לקחת מספר טיסות פנימיות או רכבות אם צריך...
מישהו יכול להמליץ לנו על מקומות ועל מסלול?

תודה רבה,
ענת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. זקוקה לעזרה בבקשה תגובה ל - 1 07/04/2008 08:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4999 הודעות עד כה
אהלן Smile
בעצם, לפי מה שאת מתארת, את מחפשת מסלול טיול ל-3 שבועות שמתמקד בערים (כי בינהן קל להתנייד בטיסות / אוטובוס / רכבת).

לא כתבת איפה את לומדת או איפה החברה הנוחתת, וזה כמובן משנה לבניית המסלול, אבל אני הייתי מציע להתמקד בצד המזרחי: עוד קצת זמן בניו יורק , מפלי הניאגרה, וושינגטון DC, ומשם דרומה לפלורידה, אורלנדו וכל השמחות שמלוות אותה Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. זקוקה לעזרה בבקשה תגובה ל - 2 09/04/2008 23:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הייייייייייי תודה רבה על העזרה שלך =)...
אני בOC (קליפורניה).. וחברה שלי תפגוש אותי פה בקליפורניה... כי היא לא רוצה לעשות את הצד המזרחי (היא תגיע לניו יורק שבוע לפני).
כנראה שבסוף אני אקנה פה איזה אוטו זול כזה רק שימש אותי לבינתיים ולטיול.
חשבנו על מסלול כזה (בבקשה תגידו לי מה דעתכם):
*סן דייגו
*לוס אנגלס
*סן פרנסיסקו
*לאס וגאס
*מיאמי

הכוונה שלנו היא לעשות את סן דייגו, לוס אנגלס, סן פרנסיסקו ולאס וגאס באוטו.... ולקחת טיסה פנימית למיאמי משם נחזור לארץ... האם המסלול נשמע הגיוני?
כמה ימים צריך לפי דעתכם בכל מקום? בהתחשב בעובדה בלוס אנגלס אנחנו רוצות ללכת לדיסני..הוליווד וכל הדברים האלה. בסן דייגו אנחנו רוצות לקפוץ לטיחואנה למשך יום אחד (לא לישון שם), וגם להיות בעולם המים...

תודה על העזרה (וסורי על החפירה שלי....)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. זקוקה לעזרה בבקשה תגובה ל - 3 10/04/2008 01:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3976 הודעות עד כה
את חושבת שלקנות "אוטו זול כזה" זה משהו שעושים על המקום?

ומכירה - עוד יותר קשה ומסובך.
אם אין לך מישהו שיעשה את הקניה והמכירה עבורך, או שלפחות שיעזור לך - ממש ממש לא כדאי להתחיל להתעסק עם זה.

"אוטו זול כזה" - יכול לעלות מאוד מאוד יקר.
אם המוכר יעבוד עלייך ותיאלצי מיד להחליף מנוע או שסתם המצב המכני של הרכב לא יהיה טוב ותאלצי להכנס למוסכים כל יומיים - מה עשית בזה? אולי הרכב יצטרך להיות במוסך יומיים שלושה, ואז את מתערכבת סתם.

ולמכור "אוטו זול כזה" - משימה בכלל לא פשוטה. את עלולה למצוא את עצמך תקועה שבועות וחודשים עם האוטו, או לוותר על המחיר ששילמת ולמכור במחיר הפסד, הרבה פחות ממה ששילמת עליו.

רכב - קונה מי שמעוניין להשתקע בארה"ב או לטייל חצי שנה שנה.

לדעתי זו פנטזיה נחמדה אולי, שעלולה להפוך להרפתקאה לא נעימה בכלל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. זקוקה לעזרה בבקשה תגובה ל - 4 10/04/2008 02:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על התשובה =)....
זה לא משהו שאני עושה על המקום... יש לי פה עוד חודשיים לברר על אוטו.
בתכלס אין לי מושג במכוניות! אני לא מבינה בהם כלום! אבל יש פה אנשים שמבינים... אנשים שאני מכירה שלא יעבדו עלי והם ילכו איתי לקנות. אתה באמת צודק שאוטו זול יכול לעלות מאוד מאוד יקר...
המכירה? אז אני אמכור במחיר הפסד... בכל מקרה זה היה יוצא לי יותר זול מלהשכיר פה אוטו (אם יכולתי... כי מתחת לגיל 25 יש תעריפים מיוחדים ויקרים מאוד).
יש לך אולי הצעה אחרת?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. זקוקה לעזרה בבקשה תגובה ל - 5 10/04/2008 08:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1277 הודעות עד כה
שלום.
אני חושב שגם עם עלות ההשכרה לשלושה שבועות תהיה כפולה לא הייתי קונה רכב תבדקי את עלות הביטוחים שתצטרכי לשלם(וזה לא חוזר) גם בזה לנהג צעיר כנראה תעריפים יקרים.לא תחסכי הרבה אם בכלל ולא נכנסתי לענין התקלות שעלולות לקרות אם רכב במחיר שאת תקני.

בכל מקרה אם תשכרי רכב תבדקי את זה דרך חברה בארץ התעריפים כנראה יהיו זולים יותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. זקוקה לעזרה בבקשה תגובה ל - 5 10/04/2008 08:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2264 הודעות עד כה
אני מצטרף להערכה של אלון. לדעתי גם בתעריף של צעירים, לתקופה כה קצרה של 3 שבועות את תשלמי פחות על שכירות מאשר על קניה. מה גם, שעושה הרושם שאת רוצה להיות בעיקר בערים. בעיר כמו ס"פ עדיף לך להיות בלי רכב. בוגאס לא הייתי אבל הבנתי שגם שם אפשר בלי. לכן עם ארגון נכון של הטיול שלך תוכלי לצמצם את תקופת ההשכרה לשבועיים ואולי פחות.

קניית רכב בארה"ב היא עסק מורכב. אמנם לא צריך תואר בפיזיקה גרעינית - אבל צריך להבין איך העסק הזה עובד, מה הכללים בנושאי בעלות, ביטוח, רישוי וכו'. חוץ מזה, כמו שדודו כתב, רכב זול - יכול לעלות לך ביוקר רב. כשאת שוכרת רכב את מקבלת רכב חדש יחסית, אמין וטוב שאפשר להיות בטוחים שיעשה בקלות את מאות ואלפי הק"מ שאת מתכננת. בשביל לקנות רכב ברמת אמינות כזו צריך לקנות בתחום המחירים של 10,000$ ויותר.

ושיהיה טיול נעים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. זקוקה לעזרה בבקשה תגובה ל - 5 10/04/2008 08:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בוקר טוב.
המסלול נשמע טוה, אבל אני הייתי באמת מנסה להמנע מרכב, עד השלב שאין ברירה. למשל להתנייד בין הערים בקליפורניה בתחבורה ציבורית, ואפילו עד לאס וגאס (אלא אם כמובן מעניין אתכן נופים וכדומה, ואז אין לזה תחליף). מאחר ומלאס וגאס תקחו טיסה למיאמי, שימו לב שהחזרה של רכב במקום אחר מזה ששכרתם בו עלולה לעלות עד כ-200$ קנס.

וממיאמי הייתי מנסה לעלות גם לכיוון אורלנדו, או לרדת לכיוון הפלורידה קייז (לשני הכיוונים כן הייתי מציע לקחת רכב). במיאמי עצמה אני לא ראיתי הרבה דברים מעניינים שמצדיקים ביקור של יותר מיומיים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אין קנס בין קליפורניה לוגאס תגובה ל - 8 10/04/2008 09:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אין קנס בין קליפורניה לוגאס תגובה ל - 9 10/04/2008 09:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
וואלה? טוב לדעת!
זה בכל החברות הגדולות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. icon12.gif  אלאמו חברה גדולה ?? תגובה ל - 10 10/04/2008 09:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. icon14.gif  בוא נאמר שלא היה אכפת לי להיות בעל מניות שלה... תגובה ל - 11 10/04/2008 09:42 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לתשומת לב כל הנוסעים לניו יורק בחול המועד
להודעה הבאה:אולנדו בשבוע הבא - לבטים אחרונים ......

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף