|
| 2. זקוקה לעזרה בבקשה תגובה ל - 1 |
07/04/2008 08:12   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4999 הודעות עד כה |
|
|
אהלן 
בעצם, לפי מה שאת מתארת, את מחפשת מסלול טיול ל-3 שבועות שמתמקד בערים (כי בינהן קל להתנייד בטיסות / אוטובוס / רכבת).
לא כתבת איפה את לומדת או איפה החברה הנוחתת, וזה כמובן משנה לבניית המסלול, אבל אני הייתי מציע להתמקד בצד המזרחי: עוד קצת זמן בניו יורק , מפלי הניאגרה, וושינגטון DC, ומשם דרומה לפלורידה, אורלנדו וכל השמחות שמלוות אותה
|
|
|
|
|
|
|
|
| 7. זקוקה לעזרה בבקשה תגובה ל - 5 |
10/04/2008 08:49   |
|
|
אני מצטרף להערכה של אלון. לדעתי גם בתעריף של צעירים, לתקופה כה קצרה של 3 שבועות את תשלמי פחות על שכירות מאשר על קניה. מה גם, שעושה הרושם שאת רוצה להיות בעיקר בערים. בעיר כמו ס"פ עדיף לך להיות בלי רכב. בוגאס לא הייתי אבל הבנתי שגם שם אפשר בלי. לכן עם ארגון נכון של הטיול שלך תוכלי לצמצם את תקופת ההשכרה לשבועיים ואולי פחות.
קניית רכב בארה"ב היא עסק מורכב. אמנם לא צריך תואר בפיזיקה גרעינית - אבל צריך להבין איך העסק הזה עובד, מה הכללים בנושאי בעלות, ביטוח, רישוי וכו'. חוץ מזה, כמו שדודו כתב, רכב זול - יכול לעלות לך ביוקר רב. כשאת שוכרת רכב את מקבלת רכב חדש יחסית, אמין וטוב שאפשר להיות בטוחים שיעשה בקלות את מאות ואלפי הק"מ שאת מתכננת. בשביל לקנות רכב ברמת אמינות כזו צריך לקנות בתחום המחירים של 10,000$ ויותר.
ושיהיה טיול נעים.
|
|
|
|
|
|
|
|
|