|
| 2. אני מתלבטת בין ריקסוס טקירובה לבין ריקסוס פרימיום. תגובה ל - 1 |
07/04/2008 18:43   |
| |
yellowking - הנהלת הפורום |
1829 הודעות עד כה |
|
|
|
אין ספק שמדובר פה בקלאבים המובילים באנטליה.
ריקסוס טקירובה קלאב מדהים, ממוקם בעיירה טקירובה כשעה וחצי נסיעה משדה התעופה.
המלון עצמו מתפרס על שטח גדול( לא כמו בפרימיום), מספר בריכות שמחוברות על ידי גשרים, פארק מים עם 5 מגלשות טובות, חוף ים מקסים עם בונגלושים ומזח שנכנס אל תוך המים.
החדרים עצמם יפים ומרווחים, האוכל ברמה מאוד גבוהה- ישנה מסעדת ברביקיו שבה מגיעים בוחרים שולחן שלידו יש מנגל עם בשרים הכל בהכנה עצמית.
ישנה מסעדה סינית מעולה עם נוף מקסים לים והאוכל נהדר( יש להזמין מקום מראש לשתי המסעדות).
ריקסוס טקירובה הוא קלאב ברמות הגבוהות ביותר שיש!
ריקסוס פרימיום- הקלאב הטוב באנטליה!
קלאב שמתפרס על שטח ענקי עם מלא מלא בריכות, עקב גודלו במלון ישנו אגם מלאכותי עם סירות שמעבירות את הנופשים ממקום למקום.
האוכל ברמה גבוהה, יש המון מסעדות אה לה קארט.
למלון פארק מים הגדול ביותר במזרח התיכון.
לפחות 20 מגלשות מכל הסוגים, בריכת גלים ובריכת גלישה מדהימה.
המלון עצמו מבפנים מהמם ומעוצב בעיצוב קפדני ברמות הגבוהות ביותר.
יש שם גם שדרה של כל מיני ג'אנק פוד שפתוח מ12 בצהריים ועד 4 . יש שם הכל מהכל , שווארמה , המבורגר, פסטות , פיצות , קינוחים , פירות .. שתיה מכל סוגיה ממש הכל .
המלון נקי ברמות , השירותים נראים שם כמו חדר מפואר עם אקווריום וכיסאות ותמונות מעוטרים .
המופעים במלון מושקעים מאוד, לעיתים יש מופע של מים ואורות, יש 2 אולמות קולנוע, באולינג, משחקי וידאו ודיסקוטק כל לילה.
יש לציין שבפארק המים של המלון ישנו גם דולפינריום שהכניסה אליו עולה 35$.
במלון שדרת חנויות בסגנון מלונות לאס וגאס עם תקרה מתחלפת לפי מזג האוויר.
לסיכום- אם ניתן לנסוע השנה לריקסוס פרימיום, בשנה הבאה לטקירובה.
|
|
|
|
| 3. אני מתלבטת בין ריקסוס טקירובה לבין ריקסוס פרימיום. תגובה ל - 1 |
07/04/2008 21:52   |
| |
yossialef |
704 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום.
אז כך , בריקסוס טקירובה בקרתי (חצי יום) ב- ריקסוס פרימיום לנתי 3 לילות (סוף שבוע).
חבל על הכסף, המחיר הגבוה של של ריקסוס פרימיום אינו מוצדק
ישנם קלאבים ברמה שלו ובמחיר זול הרבה יותר.
באם נצא מנקודת הנחה ששתיה חריפה היא לא זו שמושכת אותך לקלאבים
בטורקיה, אז וותרי על ריקסוס פרימיום.
ריקסוס טקירובה הוא קלאב סטנדרטי למיטב השיפוט שלי, אבל נהנתי מהמטבח שם (במסגרת הסיור שם גם נהנתי מ- 2 ארוחות).
מינוס נוסף של הקלאבים הנ"ל הוא מרחק הנסיעה משדה התעופה של אנטליה, המגבילים את אפשרות הטיול האישי הזול (לא המאורגן).
ממליץ על בתי המלון החדשים בחוף לארה (מירקל, רויאל ווינג), הם יענו על הכל הדרישות שלך מכל הבחינות, כולל אפשרות הגעה לעיר אנטליה עצמה הנמצאת במרחק 20 דקות נסיעה בדולמוש/מונית מחוף לארה.
לא ממליץ על קרמלין, וונציה, הם כבר ישנים יחסית עם חדרים קטנים שלפעמים מסריחים, ועם בעיות מיזוג).
חופשה מוצלחת.
רק רציתי להזכיר לכולם, שחופשה בקלאבים של אנטליה, כוללת טיסות
בחברות שכר טורקיות. טיסות שיכולות להרוס לפעמים את החופשה בקלאב הכי מפואר באנטליה.
תודה.
|
|
|
|
|
|
| 6. אני מתלבטת בין ריקסוס טקירובה לבין ריקסוס פרימיום. תגובה ל - 5 |
08/04/2008 22:11  |
| |
yellowking - הנהלת הפורום |
1829 הודעות עד כה |
|
|
גם הטקירובה וגם הפרימיום מעולים והמחיר בהתאם, כמובן שיש עוד קלאבים טובים במחירים נמוכים אבל השניים הללו ברמה הגבוהה ביותר.
מצרף את הרשימה של המסעדות בריקסוס טקירובה.
|
|
|
|