כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מהו האתר בעל המסלולים המאתגרים ביותר באירופה?? 07/04/2008 21:50 לתגובה הבאה
  Jean Baptiste Joseph Fourier לא מחובר Jean Baptiste Joseph Fourier  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מהו האתר בעל המסלולים המאתגרים ביותר באירופה?? תגובה ל - 1 08/04/2008 09:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  בניפלד לא מחובר בניפלד  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
טין ול קלארט אני חושב או שמוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מהו האתר בעל המסלולים המאתגרים ביותר באירופה?? תגובה ל - 2 08/04/2008 19:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חולה שלג חולה שלג לא מחובר חולה שלג  משתמש פעיל 160 הודעות עד כה
אומרים שסנט אנטון מאתגר למדי.

(אם שואלים את סקי-דיל, אז בטח שיאמרו שפינצולו ... Laughing )
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אם מדובר על מסלולים כבושים אז סנט אנטון אינו מאתגר תגובה ל - 3 08/04/2008 21:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2096 הודעות עד כה
אם מדובר על סקי רוטס ואוף פיסט זה כבר סיפור אחר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מהו האתר בעל המסלולים המאתגרים ביותר באירופה?? תגובה ל - 1 10/04/2008 23:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1664 הודעות עד כה
שאלה קשה. רוב האתרים המאתגרים מפורסמים בעיקר בזכות האופ פיסט. סנט אנטון, וורביה, שמוני וכו'.
אני חושב שמידת האתגר תלויה הרבה מאוד במצב השלג. באיטליה (דולומיטים) וברוב אוסטריה (פרט למערב) המסלולים מתונים למדי.
אני חושב שואל דיזר (נסה לרדת את המלול ה FACE DE BELLECOTE בקו כמה שיותר ישר) או לז ארק (אם תעשה את מסלול ה FLY,NG KILOMETER מסלול ה SPEED SKI). פרט למסלולים שפציפיים קשה לי לחשוב על האתר המאתגר ביותר בהקשר למסלולים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. האם הגיע הזמן לחפש ריגושים חדשים? תגובה ל - 5 11/04/2008 09:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Jean Baptiste Joseph Fourier לא מחובר Jean Baptiste Joseph Fourier  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
ככל שעוברות השנים, וחופשות הסקי, קשה למצוא מסלולים (בניגוד לאוף פיסט) שהם באמת מאתגרים. אפילו אישתי שככלל חוששת יותר וזהירה יותר וגולשת לאט יותר לוקחת היום מסלולים שחורים וטוענת אחר כך שהם אפילו לא אדומים. אני מסכים איתה. גם אוף פיסט בשלג עמוק אינו יותר מידי מאתגר.

האם הגיע הזמן לחפש ריגושים חדשים?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. האם הגיע הזמן לחפש ריגושים חדשים? תגובה ל - 6 11/04/2008 12:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1664 הודעות עד כה
סקי בשלג עמוק בהחלט דורש סגנון שונה ובהתחלה זה מאתגר. מאוד תלוי גם מה השיפוע של המדרון.
לגבי מסלול שחור שאינו מאתגר מספיק - הרעיון אינו רק להגיע למטה, אלא להקפיד גם על סגנון, זרימה, קצב סיבובים. נסה לגלוש מלמעלה למטה בלי לעצור אפילו פעם אחת (בטח שלא כל 5-6 סיבובים) ולהגיב כל פעם את המהירות. מסלול אחד יכול להעסיק אותך יום שלם כך.
לגבי השלאה המקורית, אני שוקל לעשות מזה סקר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. האם הגיע הזמן לחפש ריגושים חדשים? תגובה ל - 7 11/04/2008 14:32 לתגובה קודמת
  Janitor לא מחובר Janitor  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
יש לי הרגשה שאתה סתם עושה כאן רוח. אם אתה ואשתך הייתם ברמה שכל שחור באחד האתרים הגדולים קטן עליכם, כבר מזמן הייתם פונים לאופפיסט, פארק או אני יודע מה. כמו שאמרו פה מקודם- לרדת שחור זה לא הישג גדול, זה איך אתה יורד אותו.

אני בטוח שגם לאירופאים , שגולשים מגיל אפס, וטסים לידך, יש אתגרים בכל אתר סקי בעולם (מהגדולים, כמובן).

[עודכן ב:11 אפריל 2008 14:33:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:יום סקי באנגלברג
להודעה הבאה:Read This