כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ישראלית נעדרת בניוזילנד 08/04/2008 11:03 לתגובה הבאה
  שי לנואל לא מחובר שי לנואל  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. גם בעברית תגובה ל - 1 08/04/2008 14:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Or לא מחובר Or  משתמש פעיל 931 הודעות עד כה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ישראלית נעדרת בניוזילנד תגובה ל - 1 09/04/2008 20:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  good as gold לא מחובר good as gold  משתמש פעיל 263 הודעות עד כה
ממה שנאמר בחדשות היא יצאה לטרק ממש לא מאורגנת (בלי תיק ובלי בגדים חמים)
נקווה מאוד שיתברר שהיא סתם לא יצרה קשר עם המשפחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ישראלית נעדרת בניוזילנד תגובה ל - 3 10/04/2008 00:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
dodo the tiger  משתמש לא מוכר
טוב...

הערב האח שלה דיבר בחדשות וזה נשמע ממנו שזה לא ממש התאים לה להיות לא אחראית. למרות שכבר ראיתי דברים מעולם, ושמעתי סיפורים על כאלו שנתקעו בתנאים לא נוחים ללא אמצעים מתאימים.

נקווה שיסתיים בטוב, כמו עם הצמד חמד מה"ISRAELI CREECK". קצת תמוהה העובדה שהיא נעדרת מהטרק הזה, עד כמה שזכור לי זה לא היה טרק כל כך קשה או מועד לטעויות ניווט קשות.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ואם כבר באותו עניין תגובה ל - 4 12/04/2008 03:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  בצל טוב לא מחובר בצל טוב  משתמש פעיל 280 הודעות עד כה
אז א - נקווה שימצאו אותה. הבנתי שאח שלה וחיליק מגנוס נחתו בקווינסטאון אתמול.

ב - אולי אפשר לנצל את זה להזכיר שלמרות שיש לנו הרבה פעמים בראש תדמית של ניו זילנד כמקום בטוח, ירוק ושקט, ששום דבר רע לא יכול לקרות בו - זו תדמית לא מדוייקת, וגם כאן (כמו בכל מקום אחר) צריך להכיר את הסכנות ולהזהר מהן.

למשל, כשיוצאים לטרקים בניו זילנד צריך לזכור שמזג האוויר יכול להשתנות תוך דקות, וטרקים שהם יחסית קלים - כמו הרוטברן - יכולים להפוך למלכודת עם תנאי ראות, קור, גשם ורוח קשים. קל מאד ללכת לאיבוד באיזור קטע הפסגה של הרוטברן, למרות שהבנתי שהיא כנראה לא הגיעה לשם.

מדי פעם שומעים על מטיילים שיוצאים לטרקים לבד ובלי ציוד מתאים, ולפעמים זה יכול להגמר לא כל כך טוב.

אז תהיו זהירים שם בהרים...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ואם כבר באותו עניין תגובה ל - 5 12/04/2008 09:24 לתגובה קודמת
  dodo the tiger לא מחובר dodo the tiger  משתמש בינוני 93 הודעות עד כה
צודק. נקווה שימצאו אותה כמה שיותר מהר. לא נראה לי שהיה באותו יום בעיה עם מזג האוויר...

כל פעם שתרמילאי ישראלי נעדר או נעלם, אני נזכר בסיפור ההוא על הזוג הישראלי מהרוטברן.

פגשתי פעם ישראלית שנתקעה בקפלר, ומצאו אותה כעבור יום. לפני שיצאתי לטייל היא נתנה לי את השם של אותו שוטר שחילץ אותה וביקשה ממני לחדש את הקשר ביניהם. כמובן שנעתרתי לבקשה וביום שבו הגעתי לטי-אנו זה היה אחד מהדברים שעשיתי שם... נכנסתי לתחנת המשטרה עם השני שוטרים שיש שם וביררתי לגביו. בסוף הצלחתי לאתר אותו באיזה אתר קמפינג מחוץ לעיירה ולחדש את הקשר ביניהם - מיותר לציין הוא היה די מופתע מכל העניין, עברו לא מעט שנים מאז.

ואני מניח שבינתיים אין חדשות לגביה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:האם אפשרי להגיע לניו זילנד בסביבות מאי יוני?
להודעה הבאה:אהלן כולם, כמה התלבטויות, צריך את עזרתכם,

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר